AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
180Cevap
Ozamanlar 1. sinif a gidiyordum canan diye bı kız vardı sarışın mavi gözlü masum bı çocuk aşkiydi
İlk kez ortaokulda bir kıza ilgi duydum ama onun bundan haberi yoktu platonik bir aşktı yani ♥️
Her insan iki kez aşık olur. İlki anne-babaya ikincisi de saç teline bile zarar gelmesini istemediği sevdiceğine
hiç bir şekilde bunu açıklanması olmaz olmamalı yaşananlar iki kişiliktir ve paylaşıma tamamen kapalı üzgünüm
20 yıl önceydi.. galiba öyleydi bizim sınıfta sarışın bir kız vardı ona vurulmuştum hey gidi be ne çabuk geçti
Ben çocukken hiç aşık olmadım ama ben çok güzel bir çocuktum başkaları bana aşık oldu peşimde koşan çoktu ilkokulda da öyle ortaokulda da öyle lisede de öyle ben hep aşık olundum hiç aşık olmadım küçükken
Yılını hatirlamiyorum orta okuldayken çocuğu sulugoz alıp verirdim sonra en yakın arkadasida bana olmustu
O Zamanlar Ergeniz tabiki ne arkasından ağlamıştım be Şimdi ise İş yerini öğrenince üzüldüm ankaranın mudavimleri arasında dolanıyor hayat çok üzücü bazı insanlar için
Kimseye pek nasip olmuyor ki öyle kolay değil 😒
11 İstanbul a gelince 1 2 ay içinde şanlı aşık olmak için gelmiş gibi...
İlk aşk duygusal olmaz cocuksudur serseridir deli doludur inişli çıkışlı ama güzeldir. Son aşkın acısı da anlatılmaz çünkü o acı anlatilmayacak kadar kişiye özeldir kimse anlayamaz.
İlk okuldu neyi anlatam yerden bitme boyumuzla aşk yaşıyorduk kendi kendimize
17 yaşındaydım:)
Lisede birisinden hoşlanıyordum. Aşk denmez çünkü açılmamıştım. Karakterini huyunu bilmiyordum sadece dış görünüşü güzel diye iki yıl uzaktan hoşlanmıştım. Onun dışında aşık olmadım kimseye
Lisedeydi benim için çok farklı çünkü ilk kez birini böyle sevmiştim bakışlarım sadece ona farklı görünce gülümsediğim arkadaşlarım sadece onu görünce gülümsüyorsun derlerdi dans kursundaydik beraber yine olsa yine severim seni ama en çok üzüldüğüm kişide sensin ama onla dans etmeyi cok özledim 🥺🌸
17 yaşımda falandım sanırım, şu an kimseye değilim
Ortaokulda ingilizce öğretmenime aşık olmuştum😅
İlkokulda yanımda oturan kızın ablasına Aşıktım
Ortaokuldaydım sanırım servis aşkımdı shshs gsli bileklik almıştım ona 🥲
Aşk değilde beğenmek, aşık olduğunu sanmak diyelim,12-13 yaşlarımda olmuştu.
Ortaokul 3 te olmuştum. Geçenlerde aklıma geldi baktım sosyal medyadan 😉
13 yaşında olmuştum o kendin işini sevdiğimi bilmiyordu ama
İlkokulda olmuştu bana iyi davranması hoşuma gitti hoşlanmıştım:,)
21 yaşımdaydım. Açılamadım kızında gönlü varmış , başlamadan bitti işte yarım kaldı.😏
17 yaşındaydım ilk kez aşık olduğumda arkadaşımdı platonik takıldım 2 yıl, 19 yaşında onunla sevgili olduk çok sevdik birbirimizi, çok değer verdik harika bir 2 yıl geçirdik 21 yaşındaydım maalesef ayrılmak zorunda kaldık şartlar öyle gerektirdi severek ayrıldık ama o benim için en değerli olarak kalıcak hep
Lisede olmuştum kız bana asla yüz vermemişti skdsjkds
Ilkokul arkadasim ebru singing alisverisinden baslayan yuce ask. Liseye kadar sevmistim ya la
16 yasindaydim. Lisede yan siniftaki bir kizdi. Kiz arkadasim oldu sonra ama ayrildik
Beni kimse sevmez sehmeyecekte ondan kafa yoruyorum
Yormuyorum*
İlk aşkımı 12 yaşlarımda galiba ortaokul ve lise boyunca 6 sene süren ne aşktı ama ☺️
Iyy hayatımın hatası düşünmek bile istemiyorum
Cidden cahillik tecrübesizlik çok kötü bir şeydi
Aşk değil de etkilenmek diyelim ilkokulda bı tane çocuğu seviyodum uzun kumral saçlı çalışkan bir çocuktu
Aşk ne bilmiyorum açıkçası birini görürüm yakışıklıysa ondan hoşlanırım karakteride iyiyse severim ama aşka inanmıyorum
Hiç aşık olmadım desem 😅 ciddiyim bu arada
❤🌸 hayt surprzlerle dolu
Çocukken oldum 7 yaşındaydım babamın halasının torunu vardı hep ben onunla evlenicem derdim 😂
Çocukken ogretmenime aşıktım.
Hangimiz cocukken ogrtmnlerimize olmadikki 😂😂
Sormaaaaa 🙈
13-14 yaşlarındaydım, onun da bana aşık olduğunu sanmıştım, sonra sevgilisiyle el ele görünce bir miktar yıkılmıştım sonra dedim amaan be kızım değer mi üzülmeye, dersini al önüne bak, ertesi gün hiç olmamış gibi hayatıma devam etmiştim
Hiç olmadım…
ama çocukluk aşkı diyince ilk okulda Maren vardı turuncu saçlı prenses gibi bir kız… güzel kızdı
Ah ah o kişi öğretmenimimdi.. Canım hocam. Ah sensiz geçen yillari bir de bana sor. Hala aklimdasin ne olursa olsun unutmucam
Daha ilk okula yeni başlamıştık ama bizden zaten olmazdı. Benim babam başçavuştu, onun babası general 😥
14-15 yaşında olmuştum. 20 e kadar falan sürmüştü.
o olmayınca nefes alırken bile hüzünlendi iseniz işte o ilk aşkınızdı
İlk 9yaşında aşık oldun o benım çocukluk aşkım
İlk aşkım sınıftaki kız bernaydı 😀 4. 5. sınıftaydım
Ortaokul 8 olması lazım ilk defa bi erkek icin aglamıstm ya saka gibi
Ilk askim her seyim eski eşim. Çook iyi gunlerimiz oldu. Beni birakip gitti. Akrabamdi.
Bu bana bildirim olarak geldi çok hoşuma gitti soru Anlatacağım ama şu an oyundayım bitince anlatırım
Zaten zamanında not almıştım ve direk buraya dökeceğim
Boynuna kadar uzanan kısa saçları, saçın boyna değen kısmında hafif kızarıklık, hafif yuvarlak yüzü, kahverengi gözleri, neredeyse 170 ve şu an sanırım 21 yaşlarında. Öncelikle ilk aşık olduğum dönemi anlatıyorum. Ben o dönemde lise 2, yani 10. sınıftım ve evim şehir içine uzak olduğu için belediye otobüsüyle gidiyoruz. Bir kış ayındayız
o gün evden biraz daha erken çıkmıştım. İşte durakta bekliyorum, hava hafif sisli ve karanlık, yaklaşık 270 metre ötede birini gördüm, evinin önünde bekliyordu ama yanına gitmedim o gün. Ardından otobüs geldi, bindim ve gitmeye başladık.
Ardından o gördüğüm kişinin olduğu yerde durdu ve bindi. Ertesi gün tanışmayı düşündüm ve yine erken çıktım. Kızın yanına doğru yavaş adımlarla yürümeye başladım, işte adımızı söyledik birbirimize, o gün çok konuşamadan otobüs geldi, birkaç gün evden erken çıktım, konuştuk, sohbet ettik falan.
Ardından gelmemeye veya arada sırada gelmeye başladı. Ardından öğrendim ki kanserle mücadele ediyormuş. Bu arada onun evinin önünde beklerken 3 tane köpek kovalamıştı ama kaçtım. İşte otobüse bindiği bir gün ondan Instagram aldım. Ve oradan konuşmaya başladık, normal konuşuyoruz falan. Bir gün bir rüya gördüm, rüyamda dışarıda ışık kirliliği az olan bir yerde 3 kişi uzanıyoruz. Ben varım, sağ tarafımda Pelin, sol tarafımda yakın arkadaşım, hepimiz yıldızları izliyoruz.
Ardından Pelin bana dönerek, "Beni seviyor musun?" diyor. Ben de "Yıldızlar kadar sevgilim." diyorum ve birbirimizin gözlerinin içine bakıp sarılıyoruz, rüya öyle bitiyor ve uyanıyorum, çok mutlu hissediyorum ve ona papatya sembollü bir kolye alıyorum. Numarasını bir arkadaşımdan bulup şehir içinde onunla buluşmak istediğimi söyledim.
Yaz icinden ne geciyorsa dok icini satirlara ❤🌸🙏
O da beni durağa çağırdı, ona hediyesini verdim ama o benim alerjim var dedi ve kabul etmedi. Ben de maalesef hüzünlü bir şekilde iade ettim. Ardından bir süre sonra ona aşkımdan bahsediyorum ama sanırım engelleniyorum.
O dönemde, ardından 1 yıl aralıklarla 2 sene Pelin, kendi telefonunu her sıfırladığında bana "Zamanında mesaj atmışsınız da, kimsiniz?" diye mesaj atıyor ve ben de üzgün bir biçimde, "Benim, Yakup." diyorum. Ve öyle bitiyor konuşma.
Tm oky👍🌸
Ardından bir süre sonra televizyonda bir şarkı duyuyorum ve ona son bir kez teklif için fake WhatsApp açıp yazıyorum. İlk başta bana onu hatırlatan yaşlı amca "Yıldızlara bak" şarkısını atıyorum ve o da "Kimsin?" diyor. Ardından bir şeyler diyorum ve ben olduğumu anlıyor. "Yakup, onca kız varken neden ben?" diyor. Ben de "Çünkü ben seni seviyorum." diyorum falan.
En son, "Ben başkasını seviyorum." diyor. Ben de, "Demek başkasını seviyorsun, umarım kavuşursun." diyorum. O da bana biraz sert bir şekilde, "Evet, sevemez miyim? Sana mı soracağım?" diyor. Ardından bana, "Bir daha yazarsan seni polise vermek zorunda kalacağım." diyor. Ben de acı içinde, "Tamam, diyorum seni hep seveceğim." diyorum, böyle bitti işte.
Hikayeni okuyack zamnm yoksuan mtlka okuycm yorm yaprm👍👍🌸
Böyleydi onunla tanışıp azda olsa zaman geçirdiğim için mutluyum ama keşke her şey farklı olsaydı
Tamamdır sorun değill
Benin çocukluk aşkım 22 yaşımda oldu ama o beni sevmedi ve ben bianda büyüdüm
11 yaşında. hatta kızı kızlar tuvaletinde öpmüştüm 🥰
ilk defa 14 yasinda gercekten asik oldum🥲her şeye ragmen o cocuga tesekkur ederim hayatımın o güzel anlarını yaşattığı için
rica ederim ☺️
Balık burcu oğlak kadını aşk yorumu ne sizce?
İlkokul da aşık oldum 8 yıl sürdü hep gizli saklı yanıma oturunca bile heyecan yapardım mutlu olurdum. Şimdi mi evlendi ve bir çocuğu var o mutlu ben mutlu
Kadınlara güvenmiyorum. Aşık olmadım, aşk diye bir şey de yoktur, kapitalizm tuzağıdır
Biz de erkeklere güvenmiyoruz ne tesadüf
@Nightwalk35 erkekleri bilmiyorum. Kadın beyni yalnızca entrika, cozememe, para, cozumleyememe gibi şeyleri seviyor yalnızca. Ve erkek kadın için yalnızca spermi alınacak bir varlık. Çünkü kadın erkeği seviyormuş gibi yapmalı ki ondan çocuk yapabilsin.
Düşüncelerinin ne kadar saçma olduğunu umarım bir gün anlarsın
@Nightwalk35 ben çocuk istemiyorum diyen erkeği hiçbir kadın sevmez, bu kadının en büyük açıgidir.
Ben diyeceğimi dedim
Kızların ilk aşkı babalarıdır bende ilk önce babama aşıktım. Ve son aşkım da beni benden alan beni ben eden o çocuktu ve babamla adı aynıydı hala onu seviyorum :)
3 yıl önce ilk defa aşık olmuştum. Aynı kızdan 4 ay önce ayrıldım.
Çocukluk aşkım olmuştu 1. sınıfta 7 yaşındaydım
17 yaşımda aşık oldum ilk, hayatım mahvolmuştı, hiç de romantik değildi
ilk aşkım annemdi çok başkaydı bir öğretmen gibiydi hayata dair
Anlatamam kötü hissetmek istemiyorum.
Nasil istersen
Bunu yazınca bile hissettim aslında neyse üstü kapalı söyleyeyim. Lise 3 de 17 yaşımdayken aşık oldum arkadaşımın arkadaşıydı 3-4 ay sevgiliydik sonra başka birisini tercih etti. tabii olaylar bundan çok daha fazla ama özeti bu yani başkasını seçti.
O yaslarda genelde olur boyle sizin duygula4inizi hafife aldigimi dusunerek bunlari soyledgmi dusunmeyin hepimiz gectik o yaslardan sizde uzulmeyin onunuze bakin hayat surprizlerle dolu gercek insani mutlka bulcksiniz kendinize sans verin yeter ki🙏❤🙏🌸
Evet o yaşlar duyguların en yoğun olduğu yaşlardır ama o yaşantımdan sonraki hiç bir sevgili olduğum kadın da aynı duyguları hissetmedim hani bir his vardırya birlikte olmadığın birisini aldatıyormuş gibi hissetmek o hisse sahiptim sorunum buydu yani olay olalı yıllar geçti ama dün gibi aklımda.
Öğretmenime aşıktım sayılır mı
Sayilir ask asktir
O zaman 10-11 yaşında ilk kez aşık olmuşum