Zengin koca hayali kurarken, evrenden alınan cevap jsjsj

Zengin koca hayali kurarken, evrenden alınan cevap jsjsj

Hiç bir zaman paraya gerektiğinden fazla değer vermedim. Rahat yaşamayı herkes ister tabi ama mühim olan aynı paydada buluşabileceğim, beraberken dünyayı unutabileceğim, her yeni gün bir kez daha aşık olabileceğim birisine denk gelebilmek diye düşünüyorum🙂Açıkçası bu da imkansıza yakın bu devirde. Bazen tren istasyonu teğet geçer bazen hiç uğramaz bazen de kaçırırsın o ayrı tabi 🤐
Para, bir ilişkiyi daha rahat hale getirebilir, belki daha fazla deneyim ve imkan sunar ama gerçek bağları kurmak için daha derin şeylere ihtiyaç var. İyi bir ilişki, duygusal bağ, anlayış, güven ve karşılıklı saygı üzerine inşa edilir. Zenginlik, sadece dışarıdan bakıldığında çekici olabilir, ama bir insanın iç dünyası, karakteri, ortak paylaşımlarımız ve birlikte geçirdiğimiz zamanlar, bence ilişkilerde asıl belirleyici olan şeyler. Maddiyat elbette önemli bir faktör, ama bir ilişkiyi sürdürmek ve mutlu olmak için para kadar, belki daha da fazla, duygusal bir uyum gerekiyor.
Cevap
26Cevap
Dün bunun hayalini kurdum sonra bankadan bildirim geldi lütfen kredi borcunuzu ödeyin diye kdkxk hayırlısı😂
Ahaha haykırdım ndjshhwbwhwbwbwwb
Ay bacım, Allah da seni güldürsün 🤭
sdjsdjs evet şöyle 35 yaşında olgun dolgun zengin bir kadın isterdim ben. kayın pederi de zengin olsun
Nasip olur inş kdjsj
inş aşko sdfsdf
zengin olduğu için evlenmezdim yani kriterim bu olmazdı evlilik başka bir şey insanların cüzdanlarının kalındığı ile değil sevgiyi huzuru mutluluğu bir eve sığdıran kadınla evlenirdim, hayatı benim için satın aldığı şeylerle değil bakmayı güzelleştirsin benim için zenginlik o
Maddi olarak her durumu yaşadım ben ve ne yoklukta o duruma girdim ne de varlıkta.. Satılık ruhlar ve bedenler buna tamah eder.
👏🏻
Aylık 5 bin euro emekli maaşı olan Almanya emeklisi olgun hanımefendiler iletişim için dm kutuma bekleniyorsunuz
Sitede Alamancı çok ama fakir gibiler kdjejjs
5 bin euro aşağısı gelmesin engellerimm, daha ben sugar momimden land rover isteyecektim
Hkdjsjsjshshshhsshgshs
Sevdiğim insan olsun zengin fakir olmasına göre değerlendirmem Özellikle zengin olsun demedim hiç bir zaman
👏🏻
Olmayın anacım. Gidin sizde zengin olun. Öyle görüşelim. Hep para yediriyoruz valla olmaz ki böyle
Kimsenin parasında gözüm yok. Allah daha çok versin kdjdjdj
Yav ben isteyenlere laf sokuşturuyorum. Yanlış anladınız djjej
Zenginliği para olarak görmek erkeği para olarak görmek nekadar acı.
Not
Soru sahibi senin düşünceni cevaplarda gördüm keşke herkes senin gibi düşünse
Teşekkür ederim ama yanlış anlaşıldım. Küçük çocuktan bile ayar yedim ahaha hsheh
Rica ederim yaptığın paylaşıma göre ilk bakışta yanlış anlaşılman normal bende öyle anladım diğer yorumlara bakınca fikrin anlaşılıyor.
Ama mizahi ve eleştirel bir görsel kullanmıştım. Alt yazı geçmem gerekiyormuş demek ki 😅
Evet öyle olsa daha iyiymiş sanki o zaman linç yemezdin 😂
Senin akıl ettiğini onlar edemiyorsa o da onların mallığı. Sen asıl niyetimi anlamışsın misal kdkd
Teşekkür ederim bir yerde düz bakmamak gerek görmek lazım. 🙂
Seviyorsam çalışır hallederiz ya zenginlik şart değil. Zengin diye evlenen arkadaşlarım hep mutsuz
Kesinlikle katılıyorum. Çok güzel bir cevap oldu 🌼
Teşekkür ederim 🌸🌸💖
Rica ederim 💗
Erkek varlıkta kadın yoklukta belli olurmuş.
Hayır ya biriyle sırf parası için birlikte olmak bana pek doğru ve etik gelmiyor.
Farketmez ya sağlıklı olsun da
Hem kalbi hem yüzü güzel...💘
Hayır o kadının yanında iyi değilsem ne anlamı var ya
Öyle bi şansı kaçırdım bu arada. Kendi ellerimle hem de
Yeterli para kazanıyorum aradığım şey parası olan bir kadın değil
Neden zengin bir eş için dua etmek yerine kendiniz için akademik ve maddi güç dilemiyorsunuz? Hem kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz kendi paranızı çalışıp kazanıp harcandığınızda
Sakin ol ufaklık, ben de aynı düşüncedeyim. Akademik olarak iyi olmak için duaya da ihtiyaç duymuyorum. Kendi zekam yetiyor 😎💅🏻
Isterdim özellikle yaşlı olursa
Çok adi oluyorlar benlik değil
Evet zengin bir karı istiyorum
Kimseyle maddiyatı için beraber olmam
insanların kublesi. Para. olmuş
kızların hep hayali erkeklerin ise kendisinin zengin olması :D
günümüzde artık erkekler bile zengin kadın peşinde kaldı ki kadınlar mı istemez
Yani param var ama bilmiyorum hak eden biri olmalı
Fakir seviyorum
Nerdeee
Parayı seven çok
Tabi kim istemez ki