İzmirde yaşarken beğendiğim ya da tek taraflı aşık olduğum ya da gidip aşkımı ilan edipte hayal kırıklığına uğradığım aşklarımı hatırladım şimdi.. Bazıları üstü açık BMW istiyordu, başka biride kaslı adeleli mühendis ya da subay.. ya da çenesi iyi laf yapan yakışıklı zampik. Tabiki bunların hiçbiri bende yoktu. Bende reste rest dedim. internetten fazla güzel olmayan benden genç yabancı bir hanımefendi ile tanışıp kapağı yurtdışına attım. Eşim paraya pula bakmayan az şeylerle mutlu olmasını bilen tam bir aile kadınıdır. Banada 3 çocuk verdi sağolsun ,😊😊😁 Ağrısız sancısız masrafsız bir ailem oldu.. Haaaa bu arada havasındamıdır suyundanmıdır façam buralarda çoook değişti. Etrafımda epey sarışın mavi gözlü hayranlarımda çıktı ama inanın ucukuruma sağlam olup eşimi hayal kırıklığına uğratmadım. Hatıralardaki edki Türk sevgililerimmi? Haaa haaa s... tir ettim. Bazıları boşanmış, bazılarıda zengin bir koca bulmuş.. mutlumu umurmda değil yani ,🤣🤣🤣
Simdi gercekler sunlar...1. Kadinlar parali erkeklerle evlilik yapmak ister.(Yok diyenler yalancidir.) 2. Zengin erkekler, guzel ama fazla zeki olmayan kadin ister.(Para avcisi olmak zeki olmayi gerektirmez sanilanin aksine) 3. Bendeki durum su; guzel bir kadin degilim ama zekama guvenirim. Bu halde, benim zengin koca istemem nafile olur cunku zengin adam beni ne yapsin? Ayrica, zenginin karisi da boldur, Ilicali, Agaoglu... gibi. Ikinci ucuncu kadin olamam evliyle de olamam. Yani; zengin istemem cunku elde edebilecegim birsey degil. :D 4. Maddi olanaklarini sizin icin kullanip evinize haftada bir cicek getiren duygusal erkek, size zaten kralice gibi hissettirir yeter ki bunu dusunebilecek biri olsun.
@Sanalortam Olsaydi alacak karakterde biri olurdu. Madem zengin olmayacak bari olan parasini kadina kiza kotu aliskanliklara harcayacagina bana harcayacak biri olsun. :D
Gelecek kaygısı olan hiç bir kadın/ erkek hayır demez. Özellikle 30 yaşına gelipte bir baltaya sap olamadıysa, tek yapması gereken zengin bir kadın ya da adam bulup evlenmek olur. Birbimizi kandırnayalım bu benim içinde geçerli.
Ben istemezdim niye yalan söyleyelim ki çünkü zenginler onun bunun altında yatıyor ayrıca evlendim zengin biriyle gözü dışarda olucak yatacak hepsiyle😂haksızmiyim ama
En İyi Cevaplar