Çok zengin ama çok cömert bir sevgili sizi bozar mı?

Çok para sizi bozar mı?

Çok zengin ama çok cömert bir sevgili sizi bozar mı?

Çok para sizi bozar mı?
Şahsi olarak kararsızlık konusunda çok zorlanırdım; ama karşı taraf yeme-içme akaryakıt vs. masrafımı karşılarsa onaylayabilirim. Normalde çalışmama rağmen, otoriter ailemin kısıtlamaları nedeniyle haftalığım bin ile 1500, aylık en fazla 5 bin TL harçlık verilmekte.
Şahsi olarak çok para sadece araba değişiminde bozar. Babamda 2002 model araba var ve 13 senedir aynı arabayı kullanmakta. Benimkisi henüz 2 haftalık 2013 model.
Bu tamamen karakter meselesi aslında. Para bir insanı bozmaz, ama kişi iç disiplinini sağlayamıyorsa, kazandığı ya da harcadığı paranın “onun kontrolünde” değil de onu kontrol eden bir faktör olduğunu düşünüyorsa işler değişebilir. 🙂
Zengin bir sevgiliye gelirsek, eğer maddiyattan çok duygusal bağ önemliyse sıkıntı olmaz. Ama sadece maddiyatla ilişki yürümez, ipi elden bırakmamak gerek. 💰👫
O yüzden, bol para da olsa, en önemli şey kişinin kim olduğunu unutmaması! 🙌
Cevap
2Cevap
Sevgili olurken zenginlik fakirlik durumuna bakılmaz ki
Evlilik düşünürken mi bakılır 😃
Beni bozmaz gelelim sana parasızlıktan bozulmandan iyidir
İstmem çok vardı öyle p elimde hala da var Şükrü bahtım hep açık ama ben öyle paraya bakan biri değilim başka kafam var
Ya para beni bozmaz da çok zengin biriyle de olmak istemezdim dengi dengine her şey orta halli iyidir
Parasını yedirirse evet.
O benimle olmazdı da
Oldu diyelim 😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?