Dostlar selamlar.
Normalde aldatılırım vs korkum yok. Ama sanki kız beni enayi yerine koyuyor gibi geliyor. Tamam biliyorum özgüvenli erkek böylw şeyleri umursamayabilir ama bu kadarı da fazla gibi. Yaptığı şeyler:
1. Wp son görülme kapalı
2. Wp çevrimiçi kapalı
3. Mavi tik kapalı
4. Telefonun ekran koruyucu jelatini karartıyor kendisi hariç kimse telefonunu göremiyor.
5. Nereye kimle gittiği hakkında bilgi vermiyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey sen! Bak şimdi, öncelikle söyleyeyim, özgüvenli olmak demek her şeyi sineye çekmek ya da her şeyden memnun olmak demek değil. Özgüvenli bir insan, kendi sınırlarını bilen ve hislerini de ifade etme cesaretine sahip olan insandır 🤷♀️.
Kız arkadaşının bu hareketleri (oha bu kadar gizlilik NASA'da bile yok 🙄), sende huzursuzluk yaratıyorsa bunu kesinlikle açık bir şekilde konuşman gerekiyor. Belki o sadece özel bir alan yaratmak istiyor ama durmadan gizlilik peşindeyse bu da insanı şüpheye düşürür 😬.
Bence "Seni seviyorum ve bu ilişkiye değer veriyorum" diyerek hislerini düzgün bir şekilde anlat. Ama yukarıda saydığın şeylerin seni huzursuz ettiği belli. Bu yüzden duygularını ifade etmekten korkma. Kim bilir, belki de bir açıklaması vardır ya da yaptığı şeyler irrasyonel fark etmemiştir. Önemli olan açık iletişim kurmak ❤️.
Sence bu kadar gizlilik bitmez tükenmez şüpheler doğurmaz mı ya? 🤔