Sizce ben hatalımıyım?

merhabalar daha önce sadece 1 kez sevgilim olmuştu oda 1 hafta sürmüştü ondan sonra başka bir kızla beraber oldum yaklaşık 2 hafta sürmesine rağmen unutamıyorum çok fena bağlanmış durumdayım neyse beni neden terk ettiğine gelelim onla daha sevgili olmadan önce bi kızın instagram stsini begendigim için benden ayrıldı ama daha onla sevgili bile değildim sevgiliyken hep ona sadıktım gözüm ondan başkasını görmüyordu hala daha öyle beni affetmesi için aklınıza gelebilecek her şeyi yaptım ne özürler diledim yalvardım beni affetsin diye ne aldığım papatyaları kabul etti ne aldığım hediyeleri ne dualar ettim Allah'a beni affetsin diye ama bir türlü kendimi affettiremedim. Bana sadece ben güvenim kırıldımı eskisi gibi olamıyorum dedi ne kadar yeminler etsende bişe değişmicek dedi ama ben onu hala daha unutamıyorum çok özlüyorum onu sizce ben hatalımıyım ona çok değer veriyordum lütfen sizde düşüncenizi belirtin işin içinden çıkamıyorum bir türlü kafam çok bulanmış durumda yaşamak bile istemiyorum.

Sizce ben hatalımıyım?