Sizce hatalımıyım?

Eşimin ailesiyle yaşıyorum kahvaltı yapıyoruz eşim ben kaynanam var ben Fransızca bilmiyorum bi kaç kelime biliyorum sadece onlar bunu biliyorlar ama günlük Fransızca konuşuyorlar zaten ama bugün bi dozunu artırdılar sanki sofrada ben yokmuşum gibi davrandılar benim de canım sıkıldı normal olarak suratım düştü kaynanam hastamısın yok neyin var yok ne oldu vs bende dedim bişeyim yok sofradan kalktım bi de bana suratın sirke satıyor diyo birazda karnım agrıyordu onada canım sıkıldı sonra eşim ne oldu vs demeye başladı zorla ne oldu sordu bende dedim benim bilmedigimi bildiginiz halde Fransızca konuştunuz ben anlamıyorum canım sıkıldı o yüzden dedim sonra isteyen istedigi gibi konuşur yok efendim ögrenseydin diyo evde ögrenecekmişim ne kursa gönderdiler ne doğru düzgün otura biliyorum evde birazcık biliyorum ama cümleleri anlamıyorum işte adam ol vs felan dedi bana sonra camiye gitti gelince baya büyük bi kavga ettik bende lanet olsun nerden geldim buraya dedim çünkü kaynanamın hareketleri kaç gündir canımı sıkıyo üstelik eşim çok anneci biri annesinin hakkında öyle konuşmayacakmısşım ben ne dedim de dedim o bana suratın sirke satıyor dedi sende seslenmedin dedim baya tartıştık ben sinir krizi geçirdim çok pişmanım buraya geldigim için ne ailem var ne kimsem var ondaykene eşim hiç yanımda olmuyo sürekli tartışıyoruz ne yapcagımı şaşırdım

Sizce hatalımıyım?