Sizce hatalımıyım?

Arkadaşlar selam , en yakın arkadaşımla bir süredir konuşmuyorum , sebepte şu konsere gideceğimiz bir gün akşam , öğlen bana ben tuzlaya gidiyorum akşam direk oradan geleceğim diyor bende tamam diyorum konser Florya’da yani marmaray ile 1 saat civarı sürüyor bu arada ikimizde aynı yerde oturuyoruz her neyse peki dedim geçtim akşam konsere gittim ne yaptın dedim daha yeni çıktım dedi zaten 9 10 sahneye çıkıyor yetişirim dedi tamam dedim hala ortada yok bekliyorum kendisini saat 9.30 civarı neredesin dedim yetişemeyeceğim galiba çok gösteriyor dedi istersen eve geç dedim o zaman bana cevap vermedi bekliyorum bekliyorum bana cevap veren yok tekrar yazdım neredesin diye sen öyle diyince ben eve geçtim dedi bende sinirlenip keşke gittiğini haber versen bende burada canım gibi beklemesem dedim iyi geceler dedim kapattım odur budur konuşmuyoruz. Defalarca aynı şeyi yaşadık cevap vermeme durumundan çok rahatsız olduğumu defalarca söyledim. Geri adım atmak istemiyorum hatalı olduğumu düşünmüyorum sizce?
Sizce hatalımıyım?