Benim eline kadin eli degmemis hafif yakisikli erkek istemem anormal mi?

ben 19 yasındayim en son iki sene once bir iliski icerisindeydim iliski derken bile bi duruyorum yani max 2 ay surmus bir sey benim sadece iki iliskim oldu biri 1 digeri de 2 ay surdu yani sonrasında hicbir flortum iliskiye donmedi bu gerek benim yuzumden gerek karsı taraf yuzunden oldu bi kayıs tutturamadım simdi de konustugum insanlar oluyo ve hepsinin gecmiste uzun iliskileri olmus oluyo acikcasi ben de kendim gibi daha once uzun iliskisi olmamis biriyle tanısıp sevgili olmak istiyorum ve karsı taraf gecmiste iliskim oldu dediginde soguyorum yani biriyle uzun bir sure gecirmissinben ve sen ne yapbiliriz ki gibi dusunuyorum ve birilerinin ikinci secenegi olmaktan korkuyorum acikcasi hala eskiyi ozleme ihtimalleri bar cunku benim asagilik kompleksim mi var acaba yani hic iliskisi olmamis olan kimseyi ozlemıyordur diyemıyorum ama ne bileyim birinin ilk iliskisi olmak guzel okur yani benim de hic iliskim olmamisken😔😔 cunku GERCEKTEN ONCEKI IKI ILISKIM SIRF BOSTA KALMAYAYIM HERKES SEVGILI YAPMIS BEN DE YAPYIM diyerek yaptıgım iliskilerdi liseye gidiyordum boyle dusunmem cok normal bence bilmiyorum of
Benim eline kadin eli degmemis hafif yakisikli erkek istemem anormal mi?