yorumlarınızı bekliyorum bayan ve erkeklerin düşünceleri
bayanlar neler yapar
bayanlar neler yapar
Bir bayan bir erkeğe bilerek verir. Bazen bende yapıyorum şöyle bir gerneşiym diyorum t-shirt açılıyor karın kasları adonis fora kızlar varya tam çakal içine düşecekler neredeyse XDD
He dayı verir
eyvallah:)
Frikiği fikir diye okdum da ne alaka demeye başlarken ampuller yandı:)Bilerek yapan da var.
Doğrusöze +1
öyle güzelde veririki ne kızlar gördüm . kendi adıma asla ama veren çok .
Artıcı geldi hanımlar artıcı :::))))))))))))9
Cevap
5Cevap
moruk bunların hepsi ylan konuşuyo. verirrler. aslaaaaaymışşş pehhh :)
soranda erkek cevap verende erkek şimdi bi kadın bilmeyerek verebilir ama sen firikik görmek için odaklanmışsan yapacak bişe yok ilahiki görürsün
mesleği neymiş de tok oluyon helede bide erkeksen :)
şimdi senin sorduğun yanlış ben şahsen doktrora gitiğimde onu erkekden ziyade görevini yapan biri olduğunu düşündüğümde rahat olursun tıupta utanma yok değilmi hastan muayene olurken senden çekinmez çünkü bu on normal gelir ve san firikik verip vermeyi düşünmeden rahat haraket eder byu doktor
ama şunuda eklemeliyim seni doktor olarak değerlendirdiğim için böyle yazdım normalde de dikkatsiz ve oan çevresindeki insanlara krşı duyarsız davrandığı için eğilirken kalkarken dekolsine filan dikkat etmez normal geldiğinden neyse bu kaadar
:) madem bu kadar kızdın senin dikkatinim çekmek için yapıyorlar yoksa farkında olmadn birini takılıp baktığında sende farkında olmadan firiklerinimi görüyorsun hım?
ön yargı değil bu seni düşüncen istediğini düşünmekte ve söylemekte özgürsün oldu mu kızlar firikik verir mi demeliydim sende ön yargılısın farklı cevaplar açık olmayan biri olarak cevap yazanlara ön yargılı diyorsun?NEYSE
:) ha ha güleceğim yoktu
sorsana madem öyle niye mini etekten vazgeçemiyorlar ?
böbreküstü bezlerine kadar görmemize de gerek yok ama : / dekoltenin dozajı önemli.
vermem ama veren var elbette bir çok kez şahit oldum
+1
Veren bilmeyerk nasıl veriyor giydiğinin farkında değilmi
frikik verdim ama amacım kötü değildi sadece ilgi çekmek ve seksi olmak içindi erkeklerde bunu cinselliğe bağladılar öyle yaklaştılar bende tekmeyi vurdum yani nasıl oyuna getirdim i*neleri hahahaaa
aynen çok eğleniyorum böyle bilsen :))
frikiğini "erkekler cinselliğe bağladılar" diyorsun. Amacının ilgi çekmek olduğunun söylüyon. İlgi neden istenir. Hoşlanıp cinsellik yaşamak için değil mi?
aferim kız :)
Ne yani şimdi sen mazemem oyuncak ettim mi demek istedin. Komşu kızı seni
Verdim. Ama şimdiki aklım olsa vermezdim. Ufacık kız, senin neyine frikik vermek...
bilerek namuslu bir bayan vermez verende zatan bellidir
yooo o açılıyo biz kapatıyoruz
türkan şorayın bir filminde oturma kalkma dersi veriliyodu böyle eteğin açılacak sen kapatacaksın..
kocasına verir hatta versin yani:)
bayandan bayana değişir
Amacı belliyse verir.
Utanmadıktan Sonra...
Sevgilisiyse olabilir yani.
Kadından kadına değişir o.yapanda var
Eger seviyorsa ve arada samimiyet varsa evet
öyle kişilerin var olduğunu biliyorum.
vermesı lazım en dogal hakkımız
yapan vardır
Aha sanada doğruluğundan +1
Asla!