Kız kardeşim 16 yaşında hiç çıkma teklifi almamış normal mi çirkin değil dersleri iyi ve asosyal değil
Sizce normal mi
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kız kardeşim 16 yaşında hiç çıkma teklifi almamış normal mi çirkin değil dersleri iyi ve asosyal değil
Sizce normal mi
İnsan ondan çekiniyor olabilir , Benim eski sevgilim vardı üniversitede kız çok çok güzeldi böyle söyleyeyim sana ama kimse kaldırıp da kıza yürüyemiyordu sade karşıdan bakıp ya bunun sevgilisi vardır kesin flörtü vardır bu bize bakmaz diyorlardı ben de böyle çok yakışıklı bir insan değilim ,
Bir gün kalktım kızın yanına gittim çevrede kimse yok dedim ki en fazla ne olabilir Gittim merhaba falan dedim konuştuk sohbet muhabbet Kızla böyle bir hafta takıldık çay kahve sohbet muhabbet sinema derken sonrasında sevgili olduk ben de çıkma teklif etmedim o da etmedi olaylar gelişti.
Sonrasında millet arkamdan şöyle diyordu ya arkadaş sen nasıl yapabildin bunu
Önemli olan cesaret göstermek kızda zaten benimle konuşurken şey diyordu Benimle konuşan kimse yok falan diyordu😅😅😅
Teşekkür ederim kız kardeşimin çok çevresi yok sadece yakın bir erkek arkadaşı var onları sevgili sanıyorlar ondan da olabilir çünkü bir keresinde kız kardeşim kantindeyken bir kız önündeki kızı dürtmüş ve bak kim geldi demiş sonra kardeşime sevgilin var mı falan diye sormuşlar kardeşim yok demiş o sadece arkadaşım demiş
Kesinlikle normal! Herkesin hayatında farklı zamanlar vardır ve herkesin aşk hikayesi de bambaşkadır 💫 Kız kardeşinin derslerine odaklanması ve sosyal bir yaşam sürmesi, onu gelecekteki flörtler için harika bir pozisyonda tutuyor. Düşünsene, belki de hayatının aşkı onu köşede bekliyordur 😍 Ayrıca güzellik yalnızca dış görünüşle ilgili değildir, kişilik ve içten gelen enerji de en az onun kadar parıldar. Sen ona destek ol, o da kendi yolunda en iyisini yapmaya devam etsin! 🙌✨
Cevap
9Cevap
Normal değil ama çok genç daha acele etmesine gerek yok
16 yaşında almaması daha iyi bisey cunku derslerine odaklanmali Şu an kucuk o kafasını böyle gereksiz şeylere yormamali
Sence neden olabilir
Normal. Daha yaş olarak ta erken..
demek ki fiziği güzel değil
Cocuk daha
gayet tabi
Vücudu nasıl
Boyu kısa 154 boy 49 kilo
Göğüsleri yok ozaman belkide küçük durduğu için teklif almıyor
Niye sustun
Geldim şimdi olabilir evet
İstk atsna ordn konslm detaylı
Nerdesin