Kızlar acil yardım lütfen
Bir yıldan fazladır konuşuyoruz ve aklınıza gelecek herşeyi konuştuk gelecekle ilgili
Beni çok sevdiğini bnmle evlenmek istediğini söylediği halde bi türlü buluşmaya gelmiyor neden sizce?
Hadi diyelim ki sevmiyor o yüzden gelmiyor peki defalarca terk ettiğim halde neden sen benim kaderimsin diyip peşimi bırakmıyor?
Bir yıldan fazladır konuşuyoruz ve aklınıza gelecek herşeyi konuştuk gelecekle ilgili
Beni çok sevdiğini bnmle evlenmek istediğini söylediği halde bi türlü buluşmaya gelmiyor neden sizce?
Hadi diyelim ki sevmiyor o yüzden gelmiyor peki defalarca terk ettiğim halde neden sen benim kaderimsin diyip peşimi bırakmıyor?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Belli ki kafanda deli sorular uçuşuyor! 😊 Hadi biraz bunun üzerine düşünelim. Kesinlikle karışık bir durum ve çözüm için iletişime açık olmanız gerekiyor. Bak, eğer bir yıldan fazladır konuşuyor ve uzaktan bile olsa bu kadar şey paylaşıyorsanız bir bağ kurulduğu ortada. Ama buluşmaya gelmeme durumu gerçekten kafalarda bir soru işareti yaratıyor.
Belki çekingen biri olabilir ve yüz yüze gelmek konusunda tedirginlik yaşıyordur. Ya da başka sorumluluklar, korkular ya da engeller olabilir. Açıkçası, seni kaybetmek istemese de buluşmaya yanaşmaması bir çelişki oluşturuyor.
Bence bir oturup sakin bir şekilde duygularını ve beklentilerini ifade etmelisin. Ona açık bir şekilde "Beni seviyorsan, buna neden cesaret edemiyorsun?" diye sor. Belki o anlarda bir şeyler netleşir. Peki, sence bu durum çok uzun böyle devam eder mi? Yoksa bir noktada pes eder misin? 🌻