Sosyal medya vs buralardan oldu çok ama reelde hoşlandığını anladığım kişiler dahi direkt gelip ben senden hoşlanıyorum demedi bir iki kişi görüp beğenip yine sosyal medyadan yürümüştü ama yüzüme söyleyen hiç olmadı ben mi nemrutum çirkinim yoksa sevilmeyecek insan mıyım neyim ya
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Nemrutlukla alakası yok emin ol, dışarıdan ulaşılmaz duruyorsan karşına yüzüne söyleyecek kadar cesur erkek çıkmamıştır bu yasa kadar.
Dışarıdan ciddi duruyorum böyle çok yılışık sıcak durmam ama samimi olduklarımla gülerim eğlenirim
Ben de öyleyim sjshshs cesareti olmayan karşına çıkamaz öyle kolay
Mesela iki tanesi wp den yazmıştı ama dersle ilgili ve bakışları üzerimdeydi ikisininde ama bir tanesi beni gözüyle yediği halde tek kelime ağzını açıp konusmadı ve ondan hoslanıyodum ozmnlr ve o da benden hoslanıyodu herneyse belkide sadece çok beğeniyodu hareketleri bunu gösterydu bence benim sevgilim olduğunu düşündü ya da ukala diye düşündü çünkü bu kişinin arkadaşı bana bakıp bu çok cocuksu ya demişti beni çocuk gibi mi gördü bilemiyorum
Bir de şu durum olabiliyor, hayatımızda birinin olabileceğini de düşünüp reddedilmekten korkarak adım atmıyorlar. Ama emin ol ilk adımı bile atamayan korkak erkekten hiçbir şey olmaz. O yüzden sana adım atacak erkek mutlaka olacaktır. Kendini çirkin miyim diye saçma sorularla bile meşgul etme derim. Çocuksulukla da alakası olduğunu sanmıyorum. ✨️
Teşekkür ederim güzel düşüncelerin için🫶🏻
Bence alakası yok hatta güzel olanların sevgilisi var sanıldığı için teklif etmeyenler bile oluyo
Göz kapağıma çok takıyorum diyorum acaba çekik mi sevmiyolar düşük göz kapağım ama öyle olsa sosyal medyadan bile olmazdı ne bilim anlamıyorum hoşlandığını anladıklarım asla teklif etmedi
Herkesin güzellik anlayışı farklı seven her türlü sever
Dedi güzel kız
Ben sana söylerim hiç dert etme. Belki de güzelsindir çekicisindir red yeriz diye söylemiyor olabilirler
Çok soğuk buluyo insanlar tanımadan önce
Bu teklif olmaması için etken mi
Ön yargıya gerek yok
Hayır değil tabiki de
Hemen bana parmak ölçünü söyle
Ne alaka
Sevgilin felan olur ise ben ona söylerim sana teklif eder işte
Zaman ilerler evlenme teklifi etmeyi düşünür ise sana hiç haberin olmadan yüzüğü alır
Haha sen nası söyliycen
Kendi kendiliğime konuşacağım 😉😂
Bilmiyrm ki parmak ölçümü
Beraber bakarızzz
No olmaz
Neden
Belki de çok güzelsindir cesaret edemiyorlardır
Acaba:p
Yani tek seçenek var ya çok güzelsin cesaret edemiyorlar ya da çok güzelsin cesaret edemiyorlar 😂
İkisi de aynı zjsk
Evet çünkü tek seçenek var yani erkekler genelde red yiyeceği kızlara sanaldan yürürler
Aaaa 😯😯😯😯
Yaa öyle işte çünkü yüz yüze olunca red alırlarsa karizmaları çizilir 🤣
Ama kendi de yakışıklı? Kendine güvenmiyo mu yakışıklı biri
Bunun yakışıklılıkla alakası yoktur ki özgüven olmalı insanda özgüven yoksa ne kadar yakışıklı olursa olsun cesaret edemez
Ama etrafındaki tüm kızlarla konusup benimle konusmadığını düşün sadece ne biçim özgüven bu
Şöyle düşün tüm kızlarla konuşuyor çünkü reddilme korkusu yok yani reddedilecek bi durum yok ama senden uzak duruyor çünkü reddedilir diye korkuyor arasında öyle bir şey olmayan biriyle neden konuşmasın ki bunun özgüvenle alakası yoktur
Yıllar önceki olay bu. Bak mesela o ortamda benden hoşlanan iki kişi daha vardı konusuyolardı birşeyleri bahane ederek bu beni görünce dut yemüş bülbül gibi ya kala kalıyodu ya da görmemezlikten geliyodu. Bir kere yanımdan geçerkn omzuma değip çarpmıştı hafif taa uzaktan gelirken benim oldupum tarafa gelip. Herneysebenim derdim benim karşılıklı hoşlandıklarım açılmıyo
O zaman cesaret vermiyorsun çocuklara 😂😂
Napcaktım göz mü kırpım gülümsiyim mi ben kur yapmam muhabbetim olsa samimi konusurdum ama cünkü bende hoşlanıyodum
E muhabbet kur o zaman 😂😂
Geçti o tren yıllar oldu
Muhabbet kurmaya çalıştıktan sonra aynı ortamda bulunmadım durumlar karışık
Eyvah eyvah
Senin iş tam sıkıntıymış ya valla e karşına çıkar be daha iyileri takma kafana
Çıkmadı hala
Çıkar kız çıkar çok acele etme acele olunca kötü oluyor böylesi daha iyi
Hayır değildir
Muhtemelen oyledir
Foto at sölim bende çirkinim
Utanılacak bişi yok
Bir tek gözümü beğenmiyorum çirkin bulan olmadı