Bi sey anlatacağım bilen akla ihtiyacım var bu kişinin amacı ne ben mi yanlış anlıyorum yoksa?

biri var ama benden 7 yas küçük uzun zamandır tanıyoruz ailesini vs vs bana hep abla der Ödevlerini vs yaptırırdım yani küçükken de Bundan 5 gün önce onlarda iken fotoğrafımı çeker misin Dedi Balkonda Bu bende tamam dedim cektim balkonda otururken ikimiz birden bacak arami Oksadi Ben çok tuhaf hissettim 2 dk fslan sürdü biraz yukarı çıkacakken ben ayağa kalktım yanlış mı anladım diye Tekrar oturdum bu defa yine elleri kolunu koydu bu defa orama bir eliyle diye sarıldı arkadan hafiften sonra ben telefonumu ondan aldım İçeriye geçtim Bundan 2 yıl evvel de böyle bi şey olmuştu ama ben ciddiye almamıştımAma şimdi herseyin farkında ve büyük en azından tuhafıma gittiSonraBen gecen yilki mesajlarımıza baktim bu şakayla karışık bana yürümüş aslında bunu da yeni farkettim Mesaj atmıyor zaten ama geçen gün ki yaşanılan değişikti Bugun ben arkadaşlarım ile avmdeydm Bana az önce mesaj atti hikayeme yanıt olarak yazmış ki iyi gezdiniz erkeklerle Bende ne alaka yazdim yazmış ki akraban sen bir tane kız ve 2 erkek vardi rahat ol yukarıya çıkıyordunuz yazmış bende biri arkadaşımın sevgilisi digeri arkadaşımız dedimBir sürü aynen aynen aynen

Yazmış

Sen neredeydin yazdim boş ver arkanizdaydim yazdi

Sonra da Bazen birini sevmek için bir yabancı olmalısın diye story paylaşmış

Bi sey anlatacağım bilen akla ihtiyacım var bu kişinin amacı ne ben mi yanlış anlıyorum yoksa?