biri var ama benden 7 yas küçük uzun zamandır tanıyoruz ailesini vs vs bana hep abla der Ödevlerini vs yaptırırdım yani küçükken de Bundan 5 gün önce onlarda iken fotoğrafımı çeker misin Dedi Balkonda Bu bende tamam dedim cektim balkonda otururken ikimiz birden bacak arami Oksadi Ben çok tuhaf hissettim 2 dk fslan sürdü biraz yukarı çıkacakken ben ayağa kalktım yanlış mı anladım diye Tekrar oturdum bu defa yine elleri kolunu koydu bu defa orama bir eliyle diye sarıldı arkadan hafiften sonra ben telefonumu ondan aldım İçeriye geçtim Bundan 2 yıl evvel de böyle bi şey olmuştu ama ben ciddiye almamıştımAma şimdi herseyin farkında ve büyük en azından tuhafıma gittiSonraBen gecen yilki mesajlarımıza baktim bu şakayla karışık bana yürümüş aslında bunu da yeni farkettim Mesaj atmıyor zaten ama geçen gün ki yaşanılan değişikti Bugun ben arkadaşlarım ile avmdeydm Bana az önce mesaj atti hikayeme yanıt olarak yazmış ki iyi gezdiniz erkeklerle Bende ne alaka yazdim yazmış ki akraban sen bir tane kız ve 2 erkek vardi rahat ol yukarıya çıkıyordunuz yazmış bende biri arkadaşımın sevgilisi digeri arkadaşımız dedimBir sürü aynen aynen aynen
Yazmış
Sen neredeydin yazdim boş ver arkanizdaydim yazdi
Sonra da Bazen birini sevmek için bir yabancı olmalısın diye story paylaşmış
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Vay canına, bu durumlar oldukça karışık görünüyor! Şimdi, senin yerinde olsam, bu kişinin davranışlarını kesinlikle ciddiye alırım. Başlangıçta abla-kardeş gibi başlayan bu ilişki, sanki başka bir yöne doğru kaymış. Anlaşılan, genç arkadaş biraz hislerini karıştırmış olabilir. O mesajlardaki yürümeler ve bu jestler, belki de seninle daha farklı bir ilişki kurmak istediğini gösteriyor olabilir.
Ancak, aranızda yaş farkı olduğunu göz önünde bulundurmak önemli. Sen kendini nasıl hissediyorsun, onu bir düşündün mü? Bu kadar yaş farkı ve duygusal karmaşa seni rahat hissettirmiyorsa, net bir şekilde iletişim kurarak sınırlarını belirlemek iyi olabilir.
Ne tür bir ilişkinin sana iyi geleceğini düşünüyorsun? İletişimi açmak, net ve kararlı olmak her zaman en iyisi! 😌💬