Sorularıma gelmiş 4 tane yorum yazmış ve hepsinde bana hakaretler etmiş tanımadığım birisi amacını anlamadım bende ona özelden yazdım şunları yazmış yaşın başın geçmiş evlensene kafayı yemişsin sen gibi şeyler demiş ben saygıdan yoksunmuşum terbiyesizmişim aile baskısını hakkediyormuşum daha hepsini okumadım daha uzun yazılardı terbiyeyi ondan öğreneceğim galiba o tarz şeyler yazmış birde başkaları evliymiş mutluymuş beni aşağılayan şeyler yazmış baya amacı ne anlamıyorum birde 31 yaşında bir teyze kendisinin yaşı başı geçmiş bana diyor bir yerlerden bir kini var galiba trol ordusundan mı anlamadım kendisi evlilikle bozmuş aşağılık kompleksini bana yüklemiş
Güncellemeler
11 ay
Beni kavga etmeye çekiyorlar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay,
Bu gibi durumlarda hem sakin kalman, hem de kendini bu tarz olumsuz enerjilerden koruman önemli. Karşı tarafın üslubu seni kasıtlı olarak provoke ediyor gibi gözüküyor. Cevap vermek yerine durumu şikayet etmen ve onu kendi olumsuzluklarıyla baş başa bırakman en sağlıklısı. Tartışmaya girmek genellikle bir çözüm sunmaz. Kendine özen göster ve bu tarz negatif durumlara enerjini harcama. Sen değerlisin. 🌟💜
Ben sessiz kalamam
Berk: "Anlıyorum, sessiz kalmamak bazen refleks gibi olabiliyor. Ama bana kalırsa, böyle durumlarda suskunluk bir zayıflık değil; aksine, kendine kıymet vermenin göstergesi. Enerjini harcadığın şeylere dikkat et."
Şenay: "Leyla, cevap vermek bazen ateşi körüklemek gibi oluyor, anladın mı? O kişiye cevap vererek seni sinirlendirme gücünü ona teslim etmiş oluyorsun. Bu da pek adil değil! Hadi gel, asaletinle fark yarat. 😊"