Duygularımı söyledim reddetti. Hep ben yazdım bu zamana kadar iki kez wptan. Wptan son görülmeme bakıyorsun dedim istemiyorsan uzak dur diye yazdım. Sonra ben kapattım son görülmemi. Kendi de bir süre sonra wpta kapattı son görülmesi. Smdi de telegramda aynısını yapmaya çalışıyor karşındaki insanla konuşmak çalışmak yok duygularımı söylememi üstünden bir seneye yakın oldu. Amacı hala ilgim var mı onu mu yokluyo?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Takma kafana bırak o naparsa yapsın oynasın oyununu, ama sen onun neler yaptığını takip ediyosan, asıl takıntılı olan sensin.
Ben de takıntılıyım kabul ediyorum ama yorumunuz doğru tebrik 😂😂
Takıntılı olduğunu kabûl etmen güzel bir şey 😊👍🏻
whatsapptan son görülmene baktığını nerden biliyosun
Dakikalari aynı bırakıyordu onun da acıktı herkese çünkü ama smdi kapattım sence napayim ben söylemişim reddetti. Sıra onda yazarsa yazayım yazmazsa benlik durum yok yani değil mi
sen fena kafanda kurmuşsun belki biriyle konusuyo
son görülmene bakacak kadar sana değer veriyor olsa duygularına karşılık verirdi
Kafada kurmak değil ya neyse siz anlamıyorsunuz pek sanırım 😊
Saçma o yüzden uğraşmıyorum zaten maksat ego tatmini
bu kadar insan kurmuşsun diyo sen aksini iddia ediyosun. dk başı acaba benim son görüldüme bakıyor mu diye whatsappta açık durursan illa ki onu da çevrimiçi yakarsın denk gelir. çocuk seni sevmiyor duygularına karşılık vermiyo son görüldüne niye baksın
hayır ego tatmini değil. çocuk son görüldüne falan bakmıyo ki
Yav kardeşim manyak mıyım ben o kadar kurayım ya neyse tamam zaten şu an wplik durum kalmadı uğraşamam scama şeylerle gönlünü eğlendiriyor napsin amaçsız
yahu çocuk sana ümit vermemiş ki gönül eğlendirsin. sana yalandan ben de hoşlanıyorum dememiş, duygularından faydalanıp seni kullanmamış. çocuk olduğu gibi seni reddetmiş. daha napacaktı
seni anlayabiliyorum birinden hoşlansan ne yapsa üzerine alınırsın. whatsappa girince bana bakmaya girdi dersin, çıksa bana baktı çıktı dersin. instaya hikaye vs atsa bana ithafen attı dersin, okulda arkadaşlarıyla gülerken görsen bana nispet yapıyo mutlu görünmek istiyo vs... bu yüzden şu an ne desem boş ama durum bu üzgünüm
Tamam reddetti de kendi de maksat ben seviyorum ilgileniyorum diye kendince bir şeyler yapıyo benle aynı iş bulma grubuna girmiş net biri değil zaten sevmiyo ilgi hoşuna gidiyo
yahu ne alaka. cocuğun bişe yaptığı yok ki. seni reddetse ama hala konusmaya devam etse flörtöz davransa falan anlarım hak veririm. ama çocuk hem reddetmiş hem de oralı değil. sen kendin kuruyosun son görüldüme bakıyo diye. ayrıca telegramda arama motoruna iş grubu yazsan çıkacak gruplar belli. gruplara tek tek bakıp senin oldugun gruba girmemiştir sıradan hepsine kaydolmuştur
Yok ben de anladım seni zaten saçma olduğunu ben de söylüyorum net insanlaela konuşmak lazım böyle çoluk çocuk işi boş iş
Linkedn de o iş grubu bu arada telegram değil
çocuk sana daha ne kadar net olacaktı cocuk sana ümit vermemiş, ya ben de hoşlanıyorum ama ilişkiye hazır değilim dese haklısın net değil derdik ama direkt reddetmiş. açıkça seni istemediğini söylemiş. valla takdir ettim seni oyalamamış duygularınla oynamaya çalışmamış direkt yol vermiş. sen hastalık saplantı haline getirip her saniye çocuğa baktığın için ne yapsa anlam yüklüyosun ama yanlış. çocuk sana anlam yükleyeceğin hiçbişe yapmıyo
e tamam olsun linkedin. ne fark eder. çocuk kariyeri derdinde senle alakası yok ki. eğer aynı okuldaysanız ya da aynı sektördeyseniz senle aynı gruba girmesinden daha doğal ne olabilir sana mesaj mı attı da üzerine alınıyosun
Tamam zaten oluru yok yazarsa bir gün bana seni tanitayim diye sana yazarım o zaman bakayım ben mi haklı sen mi haklısın
Çocuk yazarsa seni taniyayim diye o zaman
yazmaz boşuna bekleme. çocuk sana açık kapı bırakmamış. bak, düşünce yapını değiştir önce. sevilmediğini istenmediğini kabul et. seni istemek ya da sevmek zorunda değil. önce bunu kabul et sonra olaylara dön bak. mesela sen hoşlanmadığın bi çocuğun son görüldülerine bakar mısın hayır bakmazsın. sana itiraf etse de bakmazsın çünkü o çocuğa ilgin yok. aynı şekilde bu çocuğun da sana ilgisi yok. seni merak etmiyor sevmiyor umursamıyor. duygularına önem vermiyor. her saniye whatsappa girip çıkarsan illa ki onu da çevrimiçi görürsün ama çocuğun elinde tel sana baktığı yok. sana o kadar değer verse duygularına karşılık verirdi. seni oyalamamış ümit vermemiş direkt kapıyı göstermiş. ve sen hala bana inat yapıyo bana bakıyo diyosun. böyle yaptıkça kendini değersizleştiriyosun. seni cepte görüyor neden sana değer versin. bi insana son görüldülerime bakıyorsun demek nedir ya. çocuk emin ol kahkahayı basmıştır arkadaşlarına da atıp bi güzel dalganı geçmiştir bu kız kafayı sıyırmış diye. niye kendine bunu yapıyorsun hiç mi gururun yok
Bak aşağıdaki kişi oyun diyo doğru diyo siz tam olaya hakim değilsiniz zaten sevmiyor beni aradığı kişi olsam konuşurdu zaten de bana yazdığı an ne oldu ne değişti dicem diyalog kurcam hemen kabul etmicem yazmazsa da yazmaz benlik durum yok zaten olayın içinde ben olduğum için biliyorum onunkisi boş beleş ilgi kasma bu tür şeyle.
Yalnız son gorulmeme bakıyorsun dediğim de hiç ses çıkarmadı ben derdim ki sen manyak mısın ben sana bakmıyorum derdim ses etmedi çünkü haklı olan benim ben mutlaka böyle durumda cevap verirdim
bak ilgi kasmak isteyen ne yapar biliyo musun. sana yüz verir ümitlendirecek bi şekilde yaklaşır. sen sonra ümit bulduğunda da geri çekilir. kaçan kovalanırı oynar yani. çocuk sana adım atmıyo ki kaçan kovalanırı oynasın çocuk senin kovalamanı bile istemiyo. o kadar saçmalamışsın ki cevap vermeye tenezzül bile etmemiştir. hep ben yazdım demişsin zaten çocuk artık yazmandan bıkmıştır sırf sus diye cevap vermemiştir diyalog ilerlemesin diye
biri bana son görüldümü takip ediyosun dese ben de onu ciddiye alıp cevap vermem ki max aynen yazar güler geçerim çünkü ciddiye alınacak cevap verilecek açıklama yapılacak bi durum değil
Aynen iki kez yazdım wptan ya ne hali varsa görsün ben net oldum kendisi bilir artık 😊okulda napti biliyor musun bir kere yemekhanede beni gördü arka masamda yedi gtti onu dediğimde de rast gele otirmusumdur diyo böyle bir iki kez yaptı okulda zaten pek yapmadı bunu. Yaptığı şeyleri yapmiyomus gibi gösteriyo ben kafamda kuruyomusum gibi oluyo. Bir yerde de haklı kime anlatsam öyle der. Çünkü bu tarz kişilerden uzak durmak lazım ne yaparsa yapsın
Elinde yedekte tutuyor bariz, belli bunun nesini anlamadım o olmazsa sem diyor yani
Sen kafayı sıyırmışsın
Kafayı siyirmadim boş insan müsveddesi de ondan manyak mıyım be 😀😀sallayayim önüme bakayım dimi
Akışına bırak biraz
Aynen daha bir şey yapmam ne olursa olsun cantada keklik saniyo ya beni kolay lokma
Takarsa yorulursun hem de elde edemezsin ama takmazsan olucağı varsa olur yoksa da salla bak benim sevdiğim kız eskiden sevdiğim kız nişanlanıyor umrumda değil unuttum çünkü neden eskiden sevdiğim kız artık umrunda değil her şey kafada
Çok acıklı
Değil sacma bir şey
Çocuk Çocuk ilişkisi gibi saçma geldiği için öyle yazdım zaten
Aynen bayağı saçma zaten napim sence
Valla tam okumadım ki kafam güzel boş boş takılıyorum. Sarmadı muhabbetiniz bi yerde bıraktım. Anlamıyom kafam almıyo böyle basit şeyleri