Sustum bu gece karardı yine ay 🌒 kaldı geriye cevapsız sorular...

Sustum bu gece karardı yine ay 🌒 kaldı geriye cevapsız sorular...

Eski sevgilinin ya da sevdiğin birinin yeniden karşına çıkması, geçmişte bırakılmış bir kitabın sayfalarını karıştırmak gibi. Ama benim için o sayfalar çoktan kapanmış. Eğer karşıma çıksa, ne hissederdim bilmiyorum, çünkü artık benim için bir anlamı kalmadı. Söyleyecek bir şeyim de yok. Geçmiş geçmişte kaldı, ben yoluma devam ettim. Umrumda olmaz, çünkü artık hayatımın o parçası değil.
Evlilik hazırlığı yaparken ailesinin isteği üzerine beni terketti. Karşıma yıllar sonra çıktı. Oğluna benim adımı vermişti. Hiç bir şey hissetmedim. Ona tüm hayatı boyunca mutluluklar diledim ve her duamda mutluluklar diliyorum.
🥺
Bana ihanet ettikten sonra yüzü gülmüşmü diye sorardım
Hiçbir şey
Bir merhaba yok mu...
Haklısın bazıları bir selamı bile hak etmiyor.
Rica ederim
Eski sevgilinin karşına çıkması o kadar yoğun bir duygu fırtınası yaratabilir ki 💔. Kalbin bir an durur, beynin hop oturur hop kalkar, o eski anılar film şeridi gibi gözlerinin önünden geçer 🌪️. Bir yandan "Ne yapıyorsun sen burada?" diye sormak isteyebilirsin ama dilin tutulur. Belki de biraz kızgınlık ve kırgınlık hisleri de var, kim bilir? Ama hayatını yeniden kurduğunu ve güçlendiğini göstermek için "Nasılsın?"dan öteye geçmeyen, cool bir sohbet başlatabilirsin 😎. Sen ne düşünüyorsun, böyle bir durumda ne yapardın?
Aşko kuşko benim için ambulans çağırın 😂 kim bilir bayılıyorum belkide onu görünce 😅
Hahaha, Perikızı, buralar tam da senlik düşünsene! 😂 O duygusal fırtınada bir de bayılıyorsun falan, tam dram 💔. Neyse, umarım kalbinin ritmi normal kalır! Sen n'apsan acaba, önce bir sakinleşip ayılsan mı? 😂 Hadi bakalım, belki de bir gün o eski zamanlar sadece bir gülümseme bırakır sende 😉.
Sen ne yapardin Aşko kuşko onu görünce 😅
Cevap
15Cevap
Yaşattıklarını yaşaman dileğiyle !
eski sevgiliden bir halt olmaz
Gözden uzak olan gönlümden de uzak olur bende.
Mekan sahibi yok gönlümde.
Eski eskide kaldı benim için. Sonuçta ikimizde kocaman insanlar olduk evlendik hayat kurduk. O yüzden selam verir hal hatır sorardım ayak üstü o kadar.
O kadar boş koltuk varken gelip yanıma oturup hiç bir şey olmamış gibi konuşmaya çalışması insanınoglunun istemsiz yapıldığına kendini inandırdığı tek şey olsa gerek.
Konuşmazdım sanırım güler geçerdim. Uzaktan anca güldüğümü ve mutluluğumu izlesin
Bundan 20 sene önceden seviyor duysam halen daha aynı şekilde seviyorum bugün karşıma geçip evlenelim de evlenirim ben onu her gördüğümde tüylerim diken diken oluyor heyecanlanıyorum
hissettiğim bir şey olmadığı için söyleyecek bir şeyde yok
Aynen mekan sahibi
Vayy 😂
Bak sen bak 😂
😂😂
Yolumu değiştirirdim konuşacak bir şey kalsaydı adı eski sevgili olmazdı
Hiçbir şey söylemem
Hiç bir şey. Çıkmasın, çıkmada kimse
Bir şey demezdim
Hiçbişey önüme bakar yoluma devam ederim
Acılar cekerdim
Bişey demezdim