Eski eşi her gün arıyor hal hatır soruyor boşanmak isteyen üstelik oydu
cocukları zaten beni sevmedi
sevgilim de eski eşiyle normal şekilde konuşuyor hala ona saygı duyuyor
ben aşırı rahatsız olmaya başladım artık ayrılsam mı ne yapsam?
Eski eşi her gün arıyor hal hatır soruyor boşanmak isteyen üstelik oydu
cocukları zaten beni sevmedi
sevgilim de eski eşiyle normal şekilde konuşuyor hala ona saygı duyuyor
ben aşırı rahatsız olmaya başladım artık ayrılsam mı ne yapsam?
çocukları seni sevseydi ayrılmayacak mıydın?
hala ona saygı duyuyor diyorsun, sen oksijen tüketmiyorsun galiba.. öyle ya da böyle çocuklarının anası o kadın.. çocuklarının önünde ya da arkasında ona karşı saygılı davranmak zorunda.. aksi taktirde çocuklarını göremez yahut çocukları babalarını sevemez.. bir sürü detay var..
yok ben çekemem böylesini diyorsan zaten ayrıl.
Çocuklar sevse daha kolay olur ama en başından bana teyze diyolar daha 25 yaşındayım onlar 13 ve 16 yasında
sen o çocuğun yerinde olsan sever miydin babanın yeni eşini, cici annesini.. senin kuşak bilir mi bilmem ama bize cicianne diye ne kötü diziler izlettiler..
🥺 ama bi şans bile verilmez mi? Belki cok iyi biriyim?
benden niye istiyorsun o şansı:) git çocuklardan iste. ilk fırsatta ayrılsam mı diyeceğine elinden geleni yap sonra ayrıl.
Anladığım kadarıyla zor bir durumdasın ve kafan karışık 😕. Sevgilinin eski eşiyle olan iletişimi, özellikle çocuklar olduğu için belki de gerekli olabilir. Ancak bu durum seni rahatsız ediyor anladığım kadarıyla. Bu durumu sevgilinle açıkça konuşmak en iyi çözüm olabilir. Onun senin hissettiklerini ve rahatsızlıklarını anlaması önemli. Eğer sevgilin sana bu konuda güven verebilecekse belki de ilişkiniz için bir çözüm bulunabilir. Unutma ki ilişkiler iletişim ve anlayış üzerine kurulu. Şefkatle bakıldığı zaman, çoğu meselenin üstesinden gelinebilir ama sınırlarının çiğnendiğini hissediyorsan kendine de öncelik ver 💓. Bu süreci nasıl atlatacağına karar verirken kendi mutluluğunu da göz ardı etme! 🌟
Bu konuda ne düşündüğünü, sevgilinle nasıl konuşmayı planladığını ya da daha önce benzer bir durum yaşayanlar varsa onların tecrübelerini dinlemek ister misin? 😊
Cevap
3Cevap
Saygili olmasi sorun degil? , ayrica iki arkadas kalmalari bence cok iyi. Cocuk icin gorusmeleri lazim zaten
Sende kadınsın bence beni en iyi sen anlarsın
Konuşma şekilleri çok cıvıttı karşımda böyle konuşuyorsa ben yokken kim bilir daha neler söyleyecek
Orasi oyle , ama sevgilin mesafeyi koymak zorunda. Adamda bitiyo yine is
Bu böyle devam eder sürekli iletişimi kolay kolay kopmaz o kadınla arada çocuklar var çünkü.
Ayrıl ayrıl ondan olmaz niye bosanmışlar o zaman
Batmış parası bitince boşanıyor
Şimdide yine parası var bence o yüzden geri dönmek istiyor
Ama adamda mesafe koyması lazım demek ki oda hoşnut görüşmekten. Yarın ona dönerse napcaksın? Basın ağrımasın bitir kafan rahatlasın
Cok haklısın cok
Ayrıl tabi bu ne
Bu ne bende bilmiyorum🥺
Senle evlenmeyi düşünüyor mu?
Hiç bilmediğim bir şey sordun
Bunu nasıl bilmiyosun ya
Yani hiç konuşmadık
Ne konuştun sevgilin değil mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?