Nişanlım önceden evlenmiş ayrılmış bir oğlu var
Benimle çocuk düşünmüyor
Ayrılmalı mıyım devam mı etmeliyim?
Benimle çocuk düşünmüyor
Ayrılmalı mıyım devam mı etmeliyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eğer sen çocuk istiyorsan özellikle senin olsun istiyosan tamamen mantıksız bir evlilik olur ama diyorsan ki ben onu seviyorum benim için diğer şeyler önemli değil bir şekilde ben de çocuk yaparım kendime güveniyorum diyorsan peşinde koş yani önemli olan şey gerçekten aslında seviyor musun sevmiyor musun
Sevgi olayı değil bu
Ya abla bence evlenme çocuğu olmayınca hele birde daha kolay gözden çıkarsın sağlıklı bir ilişki olacağını düşünmüyorum tabiki evlenmiş boşanmış bi sorun değil ablam ama sende bekarmışsın hiç değilse çocuğu olmayanla evlensen daha kolay olmazmı o çocuk annesiyle görüşmek isteyecek en ufak şeyde yan yana gelmek zorunda kalcaklar ve çocuk bence birbirine bir kez daha kenetlenmektir eğer senden bunu istemiyorsa yani üzülme ablam ama her insan sevdiğinden çocuk ister yeterince sevmedini düşünüyorum bence bir kez daha düşün uzun uzun ama en azından çocu olan birisiyle olmaz ablam zor olur yani çok üzülürsün hem sen hem o çocuk kimse istemez hiç bi çocuk yaşamak istemez annesinin babasının boşanıpta üstüne evlenmesini her duyup gördümde gözlerim dolar üzülürüm yani boş ver abla ama yinede sen bilirsin ama dediklerimi de kendi bakış açından bakmanı düşünmeni çok isterim ben sizden küçüğüm akıl veya fikir vermek haddime değil sadece nacizade fikrim
Canımmmmm çok teşekkür ederim
Çok güzel yazmışsın ❤️❤️❤️❤️
Ne demek her zaman
Bu tamamen sana kalmış eğer bir çocuk sahibi olmak istemiyorsan devam edebilirsin. Ama bir çocuk sahibi olmak istiyorsan vakit kaybetmeden usulünce anlat ve karar ver sende o da. Şunu da unutup kendine haksızlık etme senin de anne olmaya evlat kokusu tatmaya ihtiyacın var. O çocuğun bir annesi var. Gelecekte pişman olacağın bir şey yapma lütfen :)
Sen çocuksuz evlilik düşünür müydün
Ben çocuksuz bir evliliğin aileye dönüşebileceğine inanamıyorum.
Niye ki
Sanki çocuk bana bütünleşmeyi anımsatıyor düşünsene evde senden ve sevdiğin adamdan bir parça ve ömür boyu değişmeyecek sevgi anne sevgisi :) yaptığın ve seçtiğin şeyden pişman olmamanı tavsiye ederim iyi düşün zor bir durum başımıza gelmediği için konuşmak kolay ama düşüncelerim bu yönde
Maddiyat yüzünden istemiyor
O zaman evlenince fikri değişir belki o zaman farklı düşünebilir. Konu maddiyat olunca biraz geri adım atıyoruz ülkece maalesef ki :(
Fikri değişse benim yaş 35 e gidecek
Üzgünüm o zaman vakit kaybetmemeni öneririm
Teşekkür ederim
Selam gadası 🙃
Bu durum oldukça üzücü bir durum olmuş. Çünkü insan öncelikle kendisinin evladı olsun ister. Şahsen nişanlım dediğin kişi bencil bir harekette bulunmuş. Seni seviyorsa olsaydı böyle bir şey demezdi. Şahsen ayrılmak en mantıklı karar olur. Çünkü insan içinde olanı dediyse hiçbir zaman bunun tersini yapmaz.
Teşekkür ederim
Rica ederim
Cevap
32Cevap
Nişanlım diyorsun nişan yapmadan tanışma zamanında çocuk isteyip istememenizi konusmadiniz mi karsilikli olarak geç kalınmış bir konu birde evlenince çocuğunuzun olup olmayacağınıda bilmiyorsunuz ayrıca çocuk olmadı diyelim karşı taraftan kaynaklı olursa evlendiginiz kişiyi birakacakmisiniz şayet bunlar olursa seni bırakırım diyebiliyormusun şimdiden?
Evlilik öncesi her şey istisnasız her şey konuşulmalı beklentilerinizi ve karşı tarafa verebileceğiniz herşeyi karşılıklı olarak konuşup öyle karar verin ve en önemlisi bu sözlerde durulması gerekiyor ama kendi fikrimi söylemem gerekirse her türlü ihtimalin olabileceği için ne sevgili yaparım ne evlilik bu devirin insanıyla evlenilmez sonu kaçınılmaz pişmanlıktır
Ee ne yapacaksın
Tek basına mı yaşlanacaksın
nişanlın babalık duygusunu tatmış ve sana haksızlık ediyor herkes gibi seninde anne olmaya hakkın var bunu onunla detaylıca konuş izah et olumsuz düşünüyorsa halen ayrılmak en iyisi gibi görünüyor
Teşekkür ederim
Birincisi bu hassas bir konu ve bu konuyu ilişkiniz nişan boyutuna gelmeden önce tartışmanız gerekiyordu. Şimdi o istemiyor ama sizin de içinizde çocuk özlemi varsa, bu durum ilişkinizi olumsuz etkileyecek ve aranızda sürekli bir gerginliğe yol açacaktır. Bence evlenmeden önce bir hata daha yapmayın ve iyice düşünün..
Düğün de istemiyor
Düşününce mantıklı gelmiyor şimdi
Anne olmak ya da olmamak senin tercihin olmalı. Onun çocuğu var diye böyle bi şeyi kabul etme. İlerde senin fikrin değişebilir. Ya da Allah korusun çocuğuna bişey olursa gelip sana çocuk baskısı yapabilir. Her halükarda şimdiden karar verebileceğin bişey değil. Böyle bi şart sunulamaz. Açıkcası bana bencilce geldi. İstediği şey😒
Ayrılsam mı
Aynen öyle
Nişanlım baba olmuş babalık duygusunu tatmış.
Senin hislerini duygularını hiç düşünmeden bencilce bir tutum içine girerek hiçe sayıyor bence
İlerde evlenince bir çocuğunun olması ve annelik duygusunu tatmak istemene engel olan ne varsa nişanlanda dahil hepsini hayatından çıkarmalısın.
Maddiyat nasıl halledecek
Memur maaşı ile geçiniyor bir dr çocuğu var
Ayrıca yaş 30
Geçici süre dese o süre ne kadar belirsiz
Yani 5-10 sene sonra 40 olunca mı hazır olacak
Maddiyatı olmayabilir.
Fakat seni de mağdur etmeye hakkı yok.
Kendine güvenmiyorsa o zaman evlilik yapmayıda düşünmeyecek
Ortada para yok çocuk istemiyor üstelik eski eşinden de bir çocuğu var
Bunları bile bile kabul edersen yarın öbür gün sana ben en baştan sana söylemiştim der çıkar işin içinden üzülen yine sen olursun..
Bile bile lades demek gibi bir şey olur senin için eğer bu evliliği kabul edersen.
Evet o yüzden ayrılacağım
Para yok maddiyat yok çocuk istemiyor para olmadığı için
Ama hayatında da biri olan istiyor
Çok teşekkür ederim canımın içi 🧡❤️
Amin canım
Çok teşekkür ederim ☺️
Sana da gönlündeki hayırlı muradını versin inşallah 🙏❤️
Niye senden bi çocuğu olmasını istemiyor ki ben olsam sorarım ne alaka yani önceki evliliğinden çocuğu olabilir ama şu an sevdiği kadından çocuğu olmasını herkes ister bence üstelik babalık duygusunu tatmış biriyse.
35 yasında
Düşüncelere saygım var lakin çocuk insanın yaşama sebebidir
Nişanlın çok bencilce düşünüyor ve kendisinin var senin neden olmasın ayrıca onun çocuğu evlattır sevilir lakin senin kendi bebeğin olmalı
Düğün de istemiyor
Haklısnız
Düğün çok para imiş
O yüzden istiyor o parayı biriktirim diyor
Büyük konuşmak istemiyorum ama çocuğu olan biri ile olmamalı bir insann. Oluyorsa da eşit olmalı. Boşanan insanların çocuğu var hep aile gibi kalıyorlar ve bağları kopmuyor bi şekilde. Yani çocuğu falan da var. Problem ya.
Ayrılayım mı
@niggss7 teşekkür ederim
neden ayrılmayı düşünüyorsun? seni böyle düşündürfen şey onun çocuğunun olması mı? evlenip ayrılmaması mı? yoksa senden çocuk yapmak sitememesi mi? Nee?
Çocuk istemememesi
Teşekkür ederim
Nisanlin bencil anne olma hakkını elinden alıyor..
Belki kısırsın hic çocuğun olmuycak ama onun bunu kısıtlaması sana değer vermemesini gösterir, biran önce ayrilmalisin..
Yani maddiyata bakarak istememesini normal karşılarım, ama şeninde anne olma hakkını elinden almamalı ve sana bunu yasatmamalıdır. Her insan gibi sende anne olmalısın
Olmaz diyor
o zaman ki yapacagın sey bellidir. Her insan kendi kanından evladı olsun ister bu gun olmasa bile 3-5 seneye sen yeniden içinde kalır ve dogurma yasında gecebilir.
Doğurma yaşı son kaç
doğurma yasından daha cok kız v erkegin yası 70 gectginde cocukların engel durumlarının olma olasılıgı yüksek. Bir digeri de bayanlarınm menapoz yasına gelmeden dogurması daha dogrudur diye düşünüyoreum.
Evet o da var
Sağlıklı Doğum
bunları iyi düşünmelisin. ve buna göre de karar vermeliisn
Teşekkür ederim
Rica ederim
S en başkasının çocuğuna tabiki annelik yapabilirsin, ama kendi çocuğun olmasını mutlaka isteyeceksin. O bu duruma kati davraniyorsa, en doğrusu ayrılmak yol yakınken
Maddiyat yüzünden evlenmesin de o zaman, senin anne olma hakkını elinden alması aşırı saçma sadece bu nedenle hemde.
İnsan hayatında biri olsun istiyor diyor
İnsam hayatında biri olsun ister bu çok doğal, ama kadinlarda kendi çocuğu olsun ister, buda çok çok normal bir istek
Evet ama işte ona zor geliyormuş
Zor gelebilir ama doğru değil
Çocuk yapmayı düşünüyorsan ve ileride neden çocuk yapmadım diye pişman olacaksan bir daha düşünmekte fayda var. Çok garip bunu demesi. Bebek sevilmez mi? Benim kızım bir Bebek görse içi gidiyor.
Çoğu kişi maddiyat yüzünden evlenemiyor aslında. Çocuk meselesi asılacak bir konu değil. Bugün tamam der yarın da istemiyorum der.
Açıkçası niyetini belli etmiş. Siz bunu bile bile razı gelip evlenmek isterseniz sorumluluk sizde olmuş olur. Karar tabii ki de sizin. Ama hayatınızı değiştirecek bir karar bu. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Ayrılacağım ya
Zaten düğğn de istemiyor
Teşekkür ederim
Bende diyorum neden biz sevgili bulamiyoruz meğersem evlilerden sıra geliyormuş. BEKARA sabir Evliye bir daha hesabi
Bekar erkek evlenmek istemiyor ki
Vana göre değil diyor
Bence sen evlenme. adam haksız ama sende adamın çocuğuna itici diyorsun gerçekten komiksin acaba nişanlına senin çocuğun çok itici diyor musun?
Sevimsiz ya çocuk
O yasta buna kendin karar veremiyon mu abla ya bence hakaretten bile daha agir bu
Farketmez saglik sorunu olmayan her cift bir gun mutlaka cocuk sahibi olmak ister diger konular isin bahanesi tamamen yalan soyledigi
Düğün de istemiyor
Oldu daha baska istemedigi seyler varmiymis beyefendinin ya olaya bak sen hepimizin hayalidir o beyaz gelinligi giymek dalga mi geciyo kizim o senle tekrar bi gozden gecir derim oyle sey mi olur sana deger vermediginden supheliyim canim
Gelinlik giy ama sadece imza diyor
Gecsin o isleri canim kulahima anlatsin neyseki acikca soylemis mantigini dinle lutfen evlenme sakin ha onunla evli adamin akli hep eski karisindadir heleki cocugu varsa bunu unutma gonlunun sadece yarisi senin olabilir en fazla ben uyarimi yapayim secim sana ait olsun
Sağolasın Canım
Ayrılacağım ben de
Yapmazsan hayatinin hatasi olur canim o kadar sevebilecek kisi varken hos o da cok nadirde ona bel baglaman mantiksiz olur
Aynen öyle canın
Zaten durumu da yok
Sen düşünüyorsan çocuk yol yakınken ayrıl tabi sonradan sorun olur
Sen olsan naparsınn
Çocuk sahibi olmak 'istemeyenler hariç' her canlının hakkıdır.
Sen bu hakkından vazgeçiyor musun?
Vazgeçmeli miyim
Evet ne kararı vermeliyim
Tamam
Bu tamamen sana bağlı bir şey çünkü eğer sen çocuk istiyorsan ve o istemiyorsa bu baştan ayrılın derim, ama eğer ki onu çok seviyorsan ve çocuk senin için sorun olmazsa artık o senin seçimin. Bana kalırsa sana öyle demesi yanlış bir şey, yine de doğrusunu siz bilirsiniz…
Neden öyle demesi yanlış
Muhtemel sende büyügğmdür ama sakın sakın evlenmiş boşanmış çocugu olan biriyle evlenme derim benim başımda aynı olaylar. Yakma derim kendini canm genede senin kararın tabiki ama çok zor saçların beyazlar dişlerin dökülür çok üzülürsün
Siz neler yaşadınız
Benim yaşadıklarımı sana anlatsam aglarsın o derece kendini ucuruma atarsın ben de post var aç bak profilinde
Tamamdır teşekkür ederim
Sende bu kafa varken daha çok kendi canını yakar ağlarsın hayatına aldığın insana bak koştuğu şartlara bak
Haklısın kardeş ne diyeyim
Toparlan basit kadın olmaya çalışma güçlü kadın ol seni o olumsuz birine mecbur kılan ne kendini mecbur kılma bir insan hergün acı çekmek için bu kadar SLK olmayı tercih etmez
Biraz saf biriyim galiba
Ama kimi bulacağım ki evlenmek için
Hergün acı çekmekten ömrünün onunla çürümesin dense hiç evlenme daha iyi elbet bulursun daha uygun daha iyisini
Düğün de istemiyor
Nasıl bir insan buldun sen 😄 atalım imzayı yatalım diyor sadece oh ne güzel
Konuşmak istermisin gizliden çıkayım senin bu sorularına cevap bulalım mi
Valla kardeş hiç gerek yok sağol
Sizde sağolun bu yılgınlık tükenmişlik ten umarım kurtulursun
Umarım
Ne olursa olsun çocuk düşünüyorsan yapacak bir şey yok. Ayrılman daha hayırlı olur
Sen cocuk istıyorsan evet devam etmenin bir anlamı yok
Kanımdan canımdan bir bebek olsun diyorsan aında nişanlını bırak, ama ne alakası var çocuk çocuktur ya önemli olan anneliktir diyorsan asla ayrılma
Sence hangisi
Ben olsam bekar birini seçerdim kendi kanımdan çocuğum olsun isterdim, diğer türlü kendimi diken üstünde gibi hissederdim bir üvey anne olarak ne kadar fazla sevilebilirsin ki öte git desen bile alınıp babasına söyleyecek aramız bozulacak, yaş iş bunlar biraz ama sakın kararını değiştirdiğimi düşünme seviyorsan elbette yoluna devam edebilirsin
Çok aşırı da sevmiyorum aslında
Ve dediklerin çok mantıklı
Teşekkür ederim
Seviyorsa istemeli yani nedn bi insan sevdiği kadindan veya adamdan çocuğu olmasini istemezki yani sonucta sen istyrsn bence otur bi iyice konusun illa yok derse ben istyrm benim hakkimdir istemek de ve beni seviyor olsaydin sende isterdin de
Bir çocuğu daha var ya sorumluluğunu biliyor çocuğun ondan
Evet ve sebebi de maddiyat
Ayrıl tabiki sende bekarsan sonuçta kendi çocuğunu sevmek seninde hakkın çocuğuna ve kendine bakıcı mi arıyormuş bu ne bencillik
Tamam
Nişanlanmadan konuşmadınız mı bu konuları. Ya da nişan yapana kadar aklınız neredeydi.
Konuşmadık
ayrılmalısın..
böyle iş mi olur benim çocuğum var senin olmasın demek..
Sana tavsiyem yol yakınken dön çünkü şimdi sende istemesen bile ilerde mutlaka cocuk isteyeceksin
Böyle yapması bencillik mi
Bence kesinlikle bencillik ben yasiyorum Şu an ayni durumu cunku ben istiyorum eşim istemiyor ve inan cok kotu bir durum o yuzden dedim yol yakonken dön
Eşin niye istemiyor
Cunku onunda ilk evliliginden cocugu var ve maddiyati one suruyor bence maddiyatimiz bir cocugu rahat gecondirir Şu an bahane bunlar rahatliga alisti o yuzden
Sen çalışıyor musum
Şu an degil ama en kisa zamanda insqllah calisicam
O zaman belki tamam der
Ama yaş geçiyor ya
Kaç yaşından somra sıkıntı başlıyor
Ama maddiyatimiz cocuga el verisli Şu an yani bilmiyorum kac yasina kadar ama 40dan sonra dogum yapan cok insan var
Sen ikna etmeye bak o zamna
Kismet bakalim 😇
Bence devam etmelisin ama seni çocuktan mahrum. edemez
Çocuk istiyorsan ayrıl
Çocuk şart mı
Sen daha önceden hiç evlendin mi peki yoksa bekar mısın
Bekar
Manyak mısın git bekar biriyle evlen sende kendin gibi niye elin evlenip boşanmış erkeğiyle evleniyon ne işin var o adamla
Evlenmek ayrılmak hayat olayı herkesin basına gelebilir
Ben gelemez demedim ki zaten iyi oku yazdığımı
Teşekkür ederim
Nışan olmadan önce bunu konuşmadınız mı?
Hayır
Eğer çocuk istiyor ve bu senin vazgeçilmezin ise bir seçim yapmalısın
Sence ne demeliyim
bütün yorumlarını okudum senin ama açık konurum kızma? özelden yaz ıstersen ıstersen burdan yazayım
Haklı yani fakirlerin ürememesi gerekir aslında
Anne baban da üremeseymiş keşke
Keşke
Ahahaha
ayrıl çocuğu başına bela olur
Niye bela olsun
karısıyla görüşmek zorunda çocuk için çocuk seni sevmezse illaki bişi yapar etraf mål kaynıyor
Çocuk babada yaşıyor
Rabbim çocukla birlikte bereketlerini de getirir
öyle bişi yok yalan yanlış bilgi yaymayın
ayrılmalısın sen çocuk istiyorsan
Sen çocuk istiyorsan mutlaka ayrılmalısın
Sen istersen cocuk olmali senide birakabilir
o kadar nisanlan yapmadan neden bunu dusunmediniz
Aile arasında yüzük taktık
tama o asamaya gelene kadar hic mi konusmadiniz bu konuyu
demek istedigim bunu niaandan once konusup netlestirmeniz gerekirdi.
Ama hine de gec degil tabi, zararin neresinden donersen kardir.
Senin hakkinda da bilmemiz gerekenler var.. calisiyormusun? evlenip ayrildin mi cocugun va i? gibi...
Bekarım
Çalışıyprum
Belki de çalıştığım için benle evlenmek istedi
kendin gibi birini bulmani tavsiye ederim. yani cocugu olmayan. Sifirdan baslarsiniz. Ilerde para biriktirseniz cpcuguna da gidecek diye stres yaparsin, onu birak, cocuguna ters davransan sorun olur, adamin her ay cocugunun da harcamalari olacak ve sinirlenmiye baslarsinki simdiden sevimsiz gelmeye baslamis, gunaha da girme.. boş ver bence, sifirdqn hayat kurabilecegin birine bak
Çok teşekkür ederim canım
Çok mantıklı konuştun
Ama adam beni bırakmak istemiyor
Aylardır yakama yapıştı
mantikli mi sence? arkadasim hirsbyapti cocuklu bir adamla evlendi, sonra cocugu kiskandi, adama cocugu annesine verdirdi, sonra annesiyle ve cocukla adamin bagini kopartti, kendi de 2 tane cocuk yapti...
ama neticede benim arkadasim oldugu icin biliyorum, ici huzursuz, bir yandan " her ay o cocuk icin 250 lira kenara koyuyorum ilerde verecegim" diyerek huzursuz vicdanini rahatlatmak istiyor, diger yandan adama bakiyor "hirsimdan şu adamla evlendim, coplugun tekiymis"diyor, bir yandan hala diger kadina birakmak istemedigi icin hirs yapiyor.. bir ates cemberinde yillardir debelenip duruyor.. Adami oldurmeyi bile aklindan gecirdigini soyledi, o kadar huzursuz.. Bana diyorki"hirsimdan bes kurus etmez adami koca yaptim kendime"diyor..
demem o ki, gerek var mi bunlara...
birakmiyor falan deme.. o birakmaz, erkek milleti elinde olsa bir harem kurarlar... sen birakacaksin ve yonunu donuo bakma.. sifirdan tertemiz bir sayfa ac.. Bir sure ver kendine toparlan ve o yeni kendin gibi kisiyi al hayatina...
Evet ama düzgün erkek bulmakta çok zor
Erkeklerin çoğu evlilik istemiyor
Gezelim tozalım sevişelim
Sorumluluk almayaylm kafasında
oyle ama sen buna mi kaldin, evlenip ayrilmis cocuklu birine mi kaldin? yaprak dokumundeki abla gibi.. uzgunum aci konusuyorum ama yapma bunu kendine.. bulabilirsin bence kendine denk birini..
ama once bu kapiyi kapaman gerek.. belki biraz uzuleceksin ama ben ianniyorum sabrin sonu guzel olacak.. ben aptal gibi 25 yasinda evoeneyim mantigiyla evlendim. evliligim dayanmam sadece 1 sene surdu, bosanasiya canim cikti.. yillarim gecti.. sonra 34 yasimda hayatimin askiyla tanistim, adam beni bekar sanarak yaklasmis, ayrildigimi duyunca uzqklasti.. yani o sacma evliligi yaomasaydim gercekten harika biriyle evlenebilirdim.. gerci kader bu isler
Harika değilmiş adam
Harika olsa önceden evlendin diye bırakmazdı seni
Evlenip ayrılmak hayat olayı
Ama çocuğu falan varsa iş değişiyor
Sorumluluğu oluyor falan
Hep bir eli sen diğer ailede oluyor
O yüzden boşanmış çocuksuz adamla da olurum ben
standard turk ailesiydi canım .. Bence dengini aramasi normal
Bence de canım
ayrıl başkasının çocuğuna mı bakcan
Aynen
Çocuğu da zaten çok itici
Adam da haklı bir memur maaşı bir çocuğa zor yeter
Evlenmeyecek o zaman
Evet ama napsın karısızlık zor yatmak istiyo
O zaman para kazanacak düzgün
Nasıl kazansın
Evlenmesin öyleyse
Kanka o zaman sen başka durumu iyiye bakacaksın senin tipin nasıl kapalı mısın
Sen istiyorsan ayrıl tabiki
Çocuk şart mı
Senin için şart mı?
50-60 yaşına gelince pişman olmam mı
Kendimden örnek vermek gerekirse başka çocuğu kendi çocuğum gibi sevebilirim ama insan kendi canından kanından biriside olsun ister baktikca seni anımsatan…
Yapmıyorsa nişanlı ne yapmalı
Daha evlenmeden senden çocuk istemediğini dile getirmiş seven insan sevdiğinden bir parça olsun ister seni es olarak mi aliyor çocuğuna bakıcı olarak mi?
Çocuğuna annesi bakıyor da
Para konusu yüzünden istemiyor
Çocuğun maddi sorumluluğu çok diyor
Ne maddi sorumluluğu var Allah aşkına benimde 6 aylık bir kızım var bana aylık maliyeti 200lirayi geçmez. Bahane üretiyor bence.. kendine güveni olmadığı için bence.
Nasıl 200 lira
Bez mama almıyor musunuz
2 ayda bir bezini alıyorum mama çok vermiyoruz anne sutu yetersiz gelirse veriyoruz. aylık mamasida 100lira
Trol
Aklın varsa ayrılırsın
Olay çocuk falan değil. Çocuğu olan biri çocuğu olan biriyle evlenmeli. Şartlar eşit olmalı.
Hem zaten seni seven biri, senden ileride çocuğu olmasını da ister
Hem parası yok, hem daha önceden evlenip boşanmış çocuğu var. Kızım sen iyi misin bu adamla niye evlenmek istiyorsun kendine hayrı yok
Hahahhah 😂😂😂
Kendine hayrı yok haklısın
Ne alaka nie cocuk istemiyo ayrıl bence
Ya ne alaka ne alaka
Ayrıl..
Niye
Cocuksuz evlilik olmaz bir yere kadar
Çocuk hep maddiyat diyor
Ozaman evlenmesin ve evlenme de
Tamam
Cocuk riskiyla gelir zaten ummadik anlarda ya erkegin riski genisler ya da babasinin
İstemiyor işte
Sende sevissme cocuk yoks aoda yok de 😀
En doğrusu ayrılmak
ayril
Sen düşünüyorsan ayrıl bulursun bulursun
Evlenme tabiki
Evet
Ayrılmak en mantıklısı
bence evet
Galiba
Sıkıntı tamamen seni kararın
Mutluluk önemli