Hayır. Bana göre, iletişim kurmanın bu kadar kolay olduğu bir dünyada telefon numarasını paylaşmamak, güven eksikliğini ya da ciddiyetsizliği gösterebilir. Sevgi ve ilişki, karşılıklı açıklık ve samimiyetle başlar. Numara paylaşamayacak kadar mesafeli birinin, bir ilişki için hazır olduğunu düşünmem.
Bütün kadınlara tavsiyemdir, sosyal medya üzerinden tanıştığınız biriyle yan yana gelmeden, telefon numaranızı vermeyin. Çünkü ne gerek var? Başıma bela almak istemem. Zaten mevcut olan uygulamalardan, engel falan dinlemeden, kafaya takıp musallat olanlar oluyor, sürekli telefon numarası değiştirmekle mi uğraşacağım. Ha, olmak istemiyorsa bu sebepten dolayı sevgili, varsın olmasın çokta fifi. Kimse kimseye sosyal medyadan tanıştığın biriyle sevgili olmalısın diye bir kural koymuyor
Siz öyle yaparsınız, ben zamanında yapmaktan sıkıldım. Hem cebe hem bünyeye zarar, çokta gerekli bir şey değil. Güven meselesi telefon numarasına bakıyorsa, sevgili olmamak da bir seçenek
Sevgi kendiliğinden gelir en son konuştuğum kişiyi sevdiğimi dedim ciddi güvenli ilişki olsun sevgililik olsun istedim küfürler asağılamalar edip dalga geçip engel attı çağırırlar bal varsa gider yerim demişti unuttu bile
Demek ki ‘sevemiyorum’ değil o, ‘seviyorum ama değmiyor bu yüzden sevmeye cesaret edemiyorum’ doğrusu. Neyin güveni? Yani insanlar aynı evi paylaşıyor birbirini aldatıyor, ruhları duymuyor falan. Neyin güveniii… güveniyorsun, birtakım şeyler paylaşıyorsun sonra bunu sana karşı kullanıyor. Ne güveniii.. Sevdiğin insana bile kendini yüzde yüz vermemelisin bu devirde.
Evettt benim travma mesela küfürdür bunu biliyodu anlatmıştım bunu bana kullandı küfürler edip engel attı yani sevmiştim cinsel hayatım yok ama bu kadar da asağılamalar küfürler hak etmedim ya koduğumun salağı 7 sulalmee falan sövdü
Valla ben yolları ayırıyorum, ayırdım da. Bir daha da tekrarlanmayacak şekilde sıkı sıkı kapattım bütün yolları. Her şeyin bir sınırı var hayatta, tolere edebildiğim kadarını ettim ama küfürler namusa edilince bir de aşağılamalar eklenince, yol vermek en güzeli. O insan benim için ölür.
Ben de sosyal medyaysa çok nadiren numaramı veriyorum güven duygusu zor oluşuyor bende Ama karşıdaki kişi vermediğinde direkt sevgilisi var diye düşünüyorum erkek olmak ile kadın olmak farklı Hani bir erkek numarasını verince tacize uğrayamaz mı uğrar ama kadın olmak yine de daha hassas bir mevzu
Sosyal medyadan sevgili olunabilir ki bu zamanda ilişkilerin yarısından fazlası sosyal medyada başlıyor zaten. Ama birkaç ay iyice tanıyıp duygu beslemeden numaramı vermem. Tanıdıktan sonra kafalar uyuşursa ve bir ilişkiye evrilirse numara vermek ve hemen canlı olarak görüşmek gerekir
Hey, aşk adamı! 🦁 Telefon numarasını vermeyen biriyle sevgili olmak biraz cesaret ister. Gerçek bağlantı kurmak çok önemli. Sadece sosyal medyada kalmak, aranızdaki iletişim ve dürüstlük konusunda engeller oluşturabilir. Hem düşün Instagram çökerse ne olur? 😜 İlişkilerde güven ve samimiyet bence en önemli şey!
Sence de bir tık daha fazlasını hak etmiyor muyuz? 💕 Sosyal medyada başlayan aşkların daha sağlam bir zemine oturması için biraz daha açık olmak iyi olabilir. Sana kolay gelsin! ✨🥰
Sen daha önce böyle bir durum yaşadın mı, merak ettim. 📱❤️
Sevgili olduysam numarasını çoktan almışım demektir. beni sevdiğini söyleyip de bana numara vermiyorsa tabi ki de sevgili olmam. ben arkadaşımın bile numarasını almak isterdim çünkü bir insan hayatımdaysa her anlamda güvenmişim demektir.
Olmam. Daha önemlisi instagramını vermeyenden korkun. Çünkü hayatında birisi varsa numaranızı verince bir kaos olusmaz ama instagramda hemen farkedilir. Ben numarada çok işkillenmem. Ama instagram verilmiyorsa düşünme zamanıdır.
İlk tanistigimizda vermemesini normal karşılarım. He uz yeni tanışıyoruz. Ama sevgililik yolunda istek versin bir zahmet. Vermezse korktuğu şeyler var diye düşünürüm.
Telefon numarasını bana vermiyorsa bu işte büyük bir sıkıntı olduğunu anlarım. Bana güvenmiyor ya da onun sakladığı bir şeyler olduğunu gösterir. Böyle biriyle de sevgili olmam mümkün değildir.
Hayır belli zaman sonra kesinlikle numarasını vermeli. Vermiyorsa numarasını sevgilisine (sözde) ya başkaları vardır reel hayatında ya da evlidir asla şaşmaz.
Bunu da eklemek isterim. Yüz yüze gelene kadar da numara verilmemeli. Çünkü niyetini bilemeyiz o kişinin. Bir kere de olsa yüz yüze geldikten sonra numara verilebilir.
Numarası bende yoksa sevgili değiliz demektir ve eğer numarasını istediğimde vermiyorsa da tamam kendine iyi bak güle güle der geçerim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Bir kere sosyal medyadan biri ile tanıştım neyse konu uzadı yakınlık oldu. Numara istedim bana dedi ki gerek yok ben seni sosyal medyadan bulurum iyi o zaman dedim engelledim hala bulamadı lhjsd lhjsdfh