Sevgilin kaç hata hakkı verirsin, kaç hatasından sonra “artık yolları ayırmalıyız” dersin?

Sevgilin kaç hata hakkı verirsin, kaç hatasından sonra “artık yolları ayırmalıyız” dersin?

Hata sayısından ziyade hatanın doğası ve tekrarlanma şekli önemli. Hepimiz insanız, hata yaparız. Ancak aynı şey tekrar tekrar yaşanıyorsa, bu artık hata değil bir tercihtir. Özürle değil, eylemlerle telafi edilen hatalar ilişkiyi kurtarır. Ama güven kırılıyorsa ya da değer görmediğimi hissediyorsam, o noktada yolları ayırmayı düşünürüm. Çünkü sevgi, sürekli fedakarlık yapmakla değil, karşılıklı değer vermekle büyür.
Herkes 2. şansı hakeder sözüne dayanarak ben de ikinci şansı veririm. Baktım olmuyor işte o zaman yollarımızı ayırırım. Bu dediğim küçük sorunlar için geçerli tabi ki büyük sorunlarda ikinci bir şansı vermem söz konusu değildir.
Hepimiz insanız ufak tefek hatalarimiz olabilir bunları makul karşılarım ama bana benliğime zarar verici küfür kırma öfke şiddet yalan bunları kaldıramam..
Teşekkür ederimm 😊😊
Ayy yanlış yere yazmışım 😅🤭
Büyük hata var küçük hatalar var küçükler bir kaç sefer sonra büyükse o an biter
Cevap
7Cevap
Hatalar bizim için var. İnsanız hepimiz hata yaparız. Eğer bile isteye bir yanlış yapmadıysa, hataları görmezden gelebilirim. Yanlış yaptıysa ilkinde yolları ayırırım...
Yapılan Hatadan çok belki de bendeki duygular önemli ve tabii ki ne tür bir hatayla karşı karşıya kaldığım. 1-3-5 ne fark eder ki.
Hiç şans vermemek gerek aslında
hatasına göre değişir küçük hataları görmezden gelirim. ama aldatma yalan varsa affetmem hiç bir şekilde
İhanet ederse hata hakkı tanımam direk yolları ayırırım. Bu tür hatalar telafi edilmez affıda olmaz yani benim görüşüm bu. Ve eğer birine 2. Şansı verirsen 3. Şansı verecek şansın olmaz.
İkinci üçüncü derken artık bi yerden sonra sabrım taşıyor kişiden soğuyorum soğuyunca da hiç biseyin anlamı kalmıyor artık😀
Her hata aynı olmuyor.. Bazıları tek seferliktir.. Yalan, verilen sözlerin tutulmaması, gizli saklı işler çevrilmesi, yüz kızartıcı muhabbetlerin içinde bulunması, gurur kırıcı davranması.. Bunların tekrarı olmaz..
Adama ve yaptığı hataya göre değişir oda durmasın tutmam biri beşi yok bende hatanın
İhanet ve yalanda hiç hak tanımam ufak tefek hatalarda iki hak.
Niye yolları ayirayim
İhanet harici ederim
Yaptığı hatalara göre değişir
Ben hep affetmeyi seçerim ama bu hep yanlış seçim olur çünkü hatalar hep tekrarlanir
Bazısına 1 bazısına 1000 den fazla oluyor
İhanet dışında bizde yol ayrımı yok
Bir beş yedi on 15 20 bilemiyorum ki
Bir yeter
Hatasına bağlı
Tek bir hata hakkı
İlk hatasında silerim acımam
İlk hatasından ayrilirim
ne yaptigina bagli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?