- u1 ay
Olurum ya, zevkli olur hem 😅
34 Yorumla- Soran1 ay
Cansın 😅💙
- 1 ay
Sen de 💚
- 1 ay
Teşekkürler kuzum 💚
- Soran1 ay
Rica ederim ablacım ne demek 💚
En İyi Cevaplar
- 1 ay
simdi soyle ki, eger kaybedip kazaninca etrafa saldiracak kufurler savuracak sinirden gozu donecek kadar fanatikse ben ograsamam. onun disinda guzelce mutlu olup kazaninca oh be diyip kaybedince de edepli edepli sevinip hayatindaki tek sey buymus gibi yapmiyorsa ben ona bayilirim iste. aliyim bjkli kocami
13 Yorumla- 1 ay
ay bayilmak tesekkur ederim
- Soran1 ay
Rica ederim ⚫⚪
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorFanatizm sınırları aşarsa bazen aşk da çaktırmadan ofsaid pozisyonuna düşüyor! 😜 Ancak karşı tarafın tutkuları seni bunaltmıyorsa ya da seninle paylaştığı zamanlarda keyif alabiliyorsan kesinlikle problemi olmaz. Fakat her buluşmada maç izlemek zorunda kalmak ya da tüm konuşmaların tek bir konu etrafında dönmesi biraz sıkıcı olabilir. Seninle diğer ilgi alanlarını da paylaşabiliyorsa ve seni fanatizmine boğmuyorsa neden olmasın? ⚽️❤️ Kendini ya da ilişkini kaybetmediğin sürece aşk her zaman bir gol atmaya değer 😉 Senin görüşünü de merak ediyorum, sen ne düşünüyorsun?
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
- 1 ay
Aşırı fanatik biriyle sevgili olmak zorlayıcı olur. Aşk, karşılıklı anlayış ve saygı gerektirir, ancak fanatizm bazen bu dengeyi bozar. Kendi görüşlerime çok bağlı birini kabul edebilirim, ama bir şeyin aşırısı, iletişimi zorlaştırır. Kişisel özgürlüğün ve sağlıklı bir ilişki dinamiğinin olması önemli.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 56,1b cevap paylaştı. Saygılı olduktan sonra sorun değil
20 Yorumla- 1 ay
Ben hiçbir şeyin aşırısını sevmiyorum ne gerek var? Futbolunda ne bir müzik konser normal gider dinlersin seversin ama öyle çok fanatik olmaya gerek yok. Ne bileyim Tarkan gelince kendini yerden yere atan kızlar var fener kazanınca bütün arabaları kırıp döküyorlar öyle fanatiklik mi olur cam kırmalar lastik patlatmalar konserde bayılmalar kendinden geçmeler bence hiç gerek yok sonuçta Tarkan da Allah'ın bir kulu 9 aylık O da bizim gibi kahvaltı öğlen yemeği akşam yemeği 8-10 saat uyuyor niye bu kadar abartıyorlar ki alt tarafı bir Allah'ın kulu diğerleri gibi
10 Yorumla - 1 ay
Holigan dozunda olmadığı sürece anlayışla karşılamak mümkün bence. Ben sporu her konuda severim. Daha doğrusu sportif rekabeti ve adrenalini seviyorum.
10 Yorumla - 1 ay
Çok iticiydi yaaa. Yok efendim takımının baş harfini büyük yazacakmışım da. Sevgilisi de tuttu takımı tutacakmış da. Hiçbir şey onun kadar sevmezmiş de. Maç olduğu zaman yüzüne bile bakmazdı
10 Yorumla - 1 ay
Az bile olsa tercih etmem. Fanatikliği normalleştirmeyin.
20 Yorumla - 1 ay
Mevzuyu sadece futbol olarak kısıtlamadan herhangi bir şeye aşırı fanatizmi olan biri pek sağlıklı olmaz diye düşünüyorum
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı. Etrafım da futbol maçı seyretmeyi ve halı saha da oynamayı seven ama aşırı Fanatik arkadaşım yok
10 Yorumla- 1 ay
Benim gözümde her şeyin fazlası zarardır o yüzden aşırı fanatik futbol siyaset isteyen biriyle olmazdı
10 Yorumla - 1 ay
Çok zor ben yapamıyorum saygı duyarım gitsin yapsın her şey okey ama beni zorlamasın isterim sevmeye maçı😊
10 Yorumla - m1 ay
Tabii ki olurum birlikte coştura coştura izlerdik maçları ama tutuğu takım mı ben mi diye bir soruda takımı seçerse.. ☠️
10 Yorumla - 1 ay
he ben aşırı fanatik biriyim onlar benimle olur mu amann çok da umurumda
20 Yorumla - 1 ay
aşırı fanatiklik genel olarak saçma geliyor bana, o yüzden hayır
20 Yorumla - 1 ay
Yani sevgilim futbolcularin kendisine fanatik olmadığı sürece normal maçlara olsun olurdum
10 Yorumla - s1 ay
Beni ihmal edecek kadar fanatik değilse sevgili olurum elbet🙃
10 Yorumla - 1 ay
Direk kuyt gol sevinci hareketini çalan dızzo
10 Yorumla - 1 ay
Aşırı ise olmam öyle insanlar takım uğruna zararda verebilir birilerine
10 Yorumla - 1 ay
şu ortamda aşırı fanatik olmak,
saçmalık
iddaa
maçların önceden belirlendiği bir ortamda10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
En sevmedigim insan tipi sanki kazanınca kendı cebıne para giriyor, kaybedince deliriyorlar tam bir saflar
20 Yorumla - 1 ay
Knka anlamadıgım şey bu erkeklerin halı saha ve maç sevgisi nedir bee gına geldi sizden😃😃
10 Yorumla Olurum, oldum da. Gerektiği yerde bana gerektiği yerde de ilgi alanlarına vakit ayırabilir.
10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 ay
Aşırı fanatik kişinin kendisiyim efkek arkadaşımda bana benzedi birlikte maçlara gidiyoruz bize yakın deplesmanlara gidiyoruz
10 Yorumla - 1 ay
Fanatik insanları oldum olası anlayamadım klhjdsfh
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Olmak istemem. Her şeyin aşırısı zarar.
20 Yorumla- 1 ay
erkek adam dedigin fanatik olur zatenn
10 Yorumla - 1 ay
Fanatik Beşiktaş'li ise tabiki de olurum 🤣
10 Yorumla - 1 ay
Trabzonsporluysa tabi ki.
10 Yorumla - 1 ay
Bana çok saçma geliyor. Ben olmazdım...
10 Yorumla - 1 ay
Olurdum hoşuma da giderdi
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 855 cevap paylaştı. Hayır dususu umarım olmam shshs
10 Yorumla- 1 ay
Olabilirim evet
10 Yorumla Fenerbahçe li ise olurum🟡🔵
10 Yorumla- 1 ay
Neden olmasın bide fenerli ise 😀
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olurum ya zararı yok😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Fanatik biriyle olur da aşırısı olmaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hayır artık kimse ile sevgili olmam 😅😅
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kişinin durumuna bağlı net söyleyemem
10 Yorumla- s1 ay
Aşırıysa olmaz
10 Yorumla - 1 ay
Olmam demem olabilirm ama rahatsızmolurum yanii
10 Yorumla - 1 ay
Olurdum galiba sıkıntı olmaz 😀
10 Yorumla - 1 ay
Holiganlık derecesindeyse hayır.
💛💙10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bana fanatikse sorun yok ula 😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 864 cevap paylaştı. Neye göre fanatik olduğuna baglı
11 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 ay
Ben amedliyim pasifim. erkek sevgilim ankaragüçlü çok iyi anlaşıyoruz
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Oldum iki kere bir daha olmam pişmanlıktır
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Olurum beraber maç izleriz
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Beşiktaşlıysa neden olmasın :)
10 Yorumla - 1 ay
Olmam
20 Yorumla - m1 ay
Hayır olmam.
20 Yorumla - 1 ay
Hayır olamam
20 Yorumla - 1 ay
Hayır olmam
20 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Bende fanatiğim 💛💙
51 Yorumla- 1 ay
Gerçek aşk! Hayalim kadınımın hem alımlı anlayışlı biri olması hem de sarı-laciverte sevdalısı :))
Aşk İlişkileri konusunda 789 cevap paylaştı. Bilemedim😂😂😂
10 YorumlaOlurum, oturur beraber maç bile izlerim
10 Yorumla- 1 ay
Olurum
10 Yorumla - 1 ay
Fanatik sevmem
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı. olmam gerek yok
10 YorumlaOlurum
10 YorumlaHayır ya hep maç mı izleyeyim
10 Yorumla- 1 ay
Evet fanatik olmasi sevgisini degistirmez ki
10 Yorumla - Devamını Gör (18)