aşırı fanatik biri , duruma göre çevresine de zarar verebilme veya duygularını / coşkusunu kontrol altında tutamama riskine sahiptir.. bu potansiyeli taşır.. bağırıp çağırması ayrı bir şey ama , sağa sola bir şeyler fırlatmaya veya eşyalara veya karşı takım taraftarlarına zarar verebilme noktasına gelen tavırları varsa , ve maç sırasında herhangi bir sebeple partnerine de sert davranabiliyorsa , ya kapa çeneni sinirlendirme beni kadın , maç izliyorum vs gibi.. tekrar düşünülmelidir.. bastırılmış şiddet içgüdüsüne sahip demektir.. partnerine de isabet edebilir bir gün bu patlama.. sonu da hiç iyi olmaz..
Bence ara sıra beraber eğlencesine formalarımızı alıp herhangi bir maça gidebiliriz... kırıp dökecek psikopatlıkta fanatik olmaması şartıyla tabi o anki pskolojiyle çok farklı sonuçlar çıkabiliyor ve bazı taraftarlar cidden abartıyolar yani maç değil de savaşa gelmiş sanki böyle bir zevk alma şekli olamaz barbarlık bana göre
Filmin birinde bir sahne vardı, kız sevgilsine diyordu Ya ben Ya Fenerbahçe Oğlanın cevabı muazzam "kendine hiç şans tanımıyorsun". Yani Fanatik Fenerbahçeliyse müthiş ama Gs, Bjk olursa o yollar tıkanır, o işi bir geçicek.
fanatik bir insan degilim, ama galatasaraya laf eden olursa niye bilmem dayanamiyorum, ya kavga cikartiyorum ya da o ortami terkediyorum.. o laf eden arkadasi hayatimdan direk seviyorum
Aynı takımı tutuyorsak, Aynı dozda o takımı takip ediyorsak ve Birbirimizi de çook ama çok seviyorsak İşte o zaman Aşırı fanatik biriyle sevgili olurum 💞😎
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Fanatikliği hiç sevmem ancak sevgili olup / olmama kriterim de yapmam 🌸
En İyi Cevaplar