Şöyle bir kara kedi uğursuzluk getirebilir mi Allah aşkına?😏

Ufak tefek konular olabilir ama hayatını tamamen buna empoze etmiş şekilde yaşayan biriyse yürütemem. Sürekli o uğursuz bu uğursuz şunu yaparsak başımıza şu gelir bu gelir diye felaket tellallığı yapması beni rahatsız eder. Bu tarz saçma inanışları olan insanları sadece sevgili olarak değil, arkadaş dost olarak da hayatımda barındırmak istemem büyü olaylarına kadar gider sonra muhabbet. Aman aman 😄
Batıl inanç diyince aklıma hep bu Kısa dizi geliyor 🤣🤣
https://www.youtube.com/embed/c68X6T93K9oBatıl inançların hiç birine inanmam. Psikolojisini bozacak, kafayı takmışşsa işim olmaz. Ama yılda bir kere demiştir bişiler bunları sorun etmem. Sonuçta herkesin inanış farklı. Yargılayamayız
Cevap
19Cevap

Bunu duyan Lucifer sinirlendi 😂
Bu çok tatlı ama 😂
Uyy pamuk şey senii😂🌸
😅😅
Batıl inancı olsun olmasın fark etmez ama siyah kediye uğursuz derse orada biter benim için. Benim de oğlum simsiyah asil ve bana en çok uğur getiren de o 🖤🐈⬛
yav yok ben sokak kedilerini besliyorum her gün, En sevdiğim siyah dşi var bi tane, 2 aylıkken beni görünce koşa koşa gelir bacağımdan tırmanırdı. Şimdi 2 yaşında hala aynı şeyi yapmaya çalışıyor da işte o tırnaklar yok muuuu? 😅Siyah diye ırkçılık mı yapak? 😂
Beyaz kedi olsa uğursuz olmazdır.🙄ama bunun saç tüylüler beyaz ve sarı gibi kediler çabuk ölebilir. Ama siyah saçlar kedi vesaire kazanır. Bunun insana benzerde olabilir. Neden kara kedi uğursuz olmasın? Akıllıca ve çabalarca bir şey mücadele ederseniz, sana uğurlu ve şanslı getirebilir. ☺️👍
Kedi görünce saçımı çekeliyorum, bana katılan biri fena olmazdı.
O niye 😂
Batıl inanç, kendimce işe de yarıyor 😄 Kara kedi görünce uğursuzluğu def etmek adına ya saçını çekersin ya da etrafında 3 kez dönersin, sokakta dönünce çok bakıyorlardı ben de saçımı çekmeyi seçiyorum.
Saç teline yazık 😅 onun yerine kara kediyi sevebilirsin 😃
Olmazdım. Bu aynı zamanda zeka ve kültür seviyesi düşüklüğünü gösteriyor yok boncukmuş yok merdiven altıymış zart zort boş beyin
Evet batıl inançları olabilir fakat ilişkiyi etkilemezse sorun yok bence.
Yani benim hayatıma karışması vs.
Ya şunun tatlılığa bak yiaa 😍 Nasıl kötü şans getire bilir bu minnoş :) batıl inanç boş bir inançtır ama kimsenin de inandığı şeylerle onu yorumlayıp ön yargılı olmam karakter meselesi sanırım bu
Bundan bana sevgi gelir onu görünce maneviyat gelir ask gelir uğursuzluğu bile tatlıdır ya🌸
Başka bir türü dışlıyorsa olmam. Bu arada siyah kedicik kubban olurum sana
Yani ciddi anlamda batıl inancı olanlarla tanışmadım ama bilemiyorum anlaşıyorsam neden olmasın
Aklınız fikriniz oynaşta ya devlete yararlı gençler lazım
Çok. dogru tespit durum vahim
Ne alaka bacım jqjsjd
Çok alakası var çoğunu görüyorum iş sahibi değil kız peşinde. Kimisine bakıyorum aylak aylak amaçsız. Kimi koko’cu vs ooohhoooo
Doğru, şimdi ki nesil biraz kendisini yanlış yönde geliştiriyor ama genelleme yapmamak lazım.🙂
E genelleme yapmazsam çevremdekileri yazsam sadece yine çoğunluğa göre konuşmuş oluyorum😂
Sorumda bana ithaf etmiş gibi oldun ama 😂
Farkındayım da mecburi genelleme yapıcam. Mesleğin nedir?
Öğrenciyim, sağlık üzerine
Çok sevindim başarılar
Teşekkürler
Bence bu batıl inanç değil ırkçılık siyah olmak suç değil
Irkçılık olduğunu düşünmüyorum ben.🤔
Aslında ben siyahileri savundum bu bi bahaneydi 😂😂
Yani buna uğursuz derse olmam yolda gördüğü (kaçmayan) her kediyi seven biriyim ben siyah veya değil çok düşkünüm kedilere
Olmustum kizin yaninda sigara yakmak icin ates cikariyom seytani cagirma diyodu mal mk
Jajsjdjhdhd iyiymiş 😂
Bu minnoşa uğursuz diyen, uğursuzları şiddetle kınıyorum. Hayır, olmam.
Uğursuzları ve aptalları olacaktı.
Olabilir takılmam sacma olabilirde olmamam icin net bi kriter degil
Ona bakilirda bende falciydim ama bıraktım
Öyle bi arkadaşım vardı. Merdiven altından geçirmez, kara kedi gördü mü yolunu değiştirir, kırık ayna gördü mü koşar adım uzaklaşır. Bana saçma geliyor onlara göre bir anlamı var
Asıl kızlar kendine baksın falcılara üfürükçülere astrologlara tonla para kaptırıyorsunuz.
Takıntılıysa sıkıntı. Gülüp geçiyorsa bunu yapmayan çok az insan var zaten.
Doğrusunu anlatırım. Baktım anlamıyor hiç vakit kaybetmeye gerek yok.
Ne olacağı bilinemez tabii ki ama o batıl inançlarından kurtarabilirim😂
Fazla takıntılıysa olmam.
Bunlara kafa yoracağına bir zahmet bilimle ilgilensin.
Herkeste vardır bagtil inanc hurafe tarzı şeyler çok takmam acikcasi
Bu minnoş nasıl uğursuzluk getirebilir getirse getirse uğur getirir
Çok aşırıya kaçıyorsa olmam günlük hayatını etkiliyorsa sıkıntı
Olurdum neden olmayayım 😕
bir yerden sonra sıkarsa bu durumu belirtirim ve değiştirmesini öneririm ama aşırı rahatsız edici bir seviyedeyse ayrılmayı düşünürüm
Bende ınanıyorum ne problem.
Şu kara kedi meselesine hiç inanmıyorum yaa...
Kaç kere karşıma çıktı, bi' halt da olmadı😄😄
Sinir oluyorum öyle tiplere
Bi önemi ve farkı yok
Bende lafta söyler ama hiçbir halta inanmam
Ayy yok olmasın evlenmem. Takıntılı insan uzak dursun..
benden uzak olsunlar
Olabilir takilmam genelde
olmam, siyah pumaya benziyorlar syrıca çok asil 😍
Kara kedi ne alaka knk
Beni darlamasın da bişi farketmez
Hayır olmam kavga sebebi benim için
Olabilir büyük konuşmamak gerek
Evet olurum ne olmus
Bir şey mi olması lazım 😏
Abartılı derecede değilse olurum.
Hayır hiç inanmam
Zevkli olur bence