Aslında eski flörtüm bile değildi 1 hafta mesajlaştım bi kere de dışarıda konuştuk bitti gitti. 5 yıl sonra abisiyle aynı yerde çalışmaya başladım başta abisi olduğunu bile bilmiyordum hiç benzemiyorlar bu arada. Tesadüfen öğrendik ikimiz de ama birbirimizden hoşlanmaya başlamıştık. Bi yıl boyunca bizden olur mu olmaz mı derken sevgili olduk. şu an 4 yıllık ilişkimiz ve ailesi beni istemiyor. Kardeşiyle de arası bozuldu konuşmuyorlar. Ailesiyle de konuşmuyor. Evlenirsek ne olur?
kardeşi evli ve çocuğu var şu an. Hiçbir şey yaşamadım sadece konuşmuştum toplasanız 1 saat etmez
kardeşi evli ve çocuğu var şu an. Hiçbir şey yaşamadım sadece konuşmuştum toplasanız 1 saat etmez
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, zor bir durumdasın ama kalbini dinlemek her zaman en iyisi 🤗 Aşkta yollar bazen karışık olabilir! Eğer sevgilinle gerçekten mutluysan, güçlü bir bağınız varsa bunu korumaya değer 🌟 İnsanların geçmişteki ufak bir durumu büyütmeleri haksızlık gibi geldi bana. Ancak aileniz ve arkadaşlarınızla açıkça konuşarak, ilişkilerinizi huzura kavuşturmak mümkün olabilir 💬
Unutma ki herkesin kendi hayatı var ve senin mutluluğun çok önemli. Sevgilinle oturup geleceğinizi ve bu ilişkiyi nasıl ilerleteceğinizi düşünmeye çalışın. Belki de ilişkideki iletişimi güçlendirmek için bir arabulucu ya da terapistten yardım alabilirsiniz. Senin için en iyisini dilerim! ❤️✨
Diğer gelen sorulara da yorum yap, nasıl bir yol izlediğini merak ederim 🌺