Yıllar önce evli bir adamdan hoşlandım. Sırf ona yakın olmak uzaktanda olsa onu biraz tanımak için kardeşi ile cıktım. Çıktığım bana aşık olmaya başldığı an topukladım aileme haber göndermiş evlilik için reddettim şehir değiştirdim uzak kalabilmek adına. Bu yıl onu tanımak için kardeşini kullandığım adamlankarşılaştık boşanmış ona tüm olayı açıklığı ile anlattım. Benim için kardeşini sildi herkese karşı çıktı ve şimdi parmağımda onun evlilik teklifinin yüzüğü takılı. Benimle olmak istediği için öz kardeşi ile görüşmüyor bunun altında ezilerek aklım karma karışık yazıyorum size. Bu fedakarlığın altında ezildiğiniz bir dönemde ne kadar sağlıklı evlilik kararı alabilirsin. Onu çok seviyorum ama vazgeçtiği şeylerin büyüklüğü korkutuyor beni.
Öncelikle kararınıza saygı duyduğumu belirtmek isterim. Herkesin yapabileceği iş değil ailesini silmek veya karşıya almak. Birde kardeşi ile konuşmuyor rest çekmiş. Yani zor bir durum kardeşimi silecek kadar bir kadının peşinden gitmeyi tercih etmezdim diye düşünüyorum. Anca taparcasına sevmem lazım. Onu da yıllar önce kaybettim ya olsun. Umarım bu evlilikten iki tarafta mutlu olur. Belki de öfkeleri diner iki tarafında barışırlar. Ölüm olmadığı sürece bir ihtimal her zaman vardır sonuçta.
neresinden baksan saglıksız saçma sapan bir ilişkiler yumagı :)) iyi adam ailesinden ayrılmış yarın öbür gün amca oglu... yigeni vs de görebilirdin... al başına belayı :)) gene bir denklem gene bir problem :))
senin bu anladıgın halinse... anlamıcak ne var durumda gimişsin sırf yakın olmak için kardeşinin duygularıyla oynamışsın... adam boşanınca ona gitmişsin... adam ailesini karşısına almış... sanki teorem anlattı :)) adamla ilk kavganda adam senin yüzüne dank diye ben senin için ailemi sildim dicek bunu sürekli kullanacak... ye yer pişman olacak... sonra kavgalar artacak... yollar ayrılacak... toplamda 6 ya da 7 kişi mutsuz olacak.. adıda aşk... yersen... bencillik bu başka birşey degil :)))
Merak etme bu hayattan anladığım senin gibi karaktersizlerin sırtı asla yere gelmiyor. Evlenirsin, çok da mutlu olursun. Bu kahpe dünyanın dört yanı sizin.
Bacım kusura bakma ama bugün senin için kardeşinden vazgeçen insan yarın birgün senden öyle bir vazgeçer ki feleğin şaşar
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Heah bende o noktadayım ama şöyle bir realty var onun benden vazgeçtiği noktada benim onunla işim bitmemiş olursa ben sarsarım onu biraz hiç kendi başıma iş açmak istemiyorum ama ya öyle değilse
Öz kardeşiyle konuşmayan bir adamin Allah bir sözüne güvenilmez
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yaptığı her ne kadar benim için onure edici olsada doğru gelmiyor bana kardeşi ile çıktım sonuçta ve kardeşide benim abisinden hoşlandığımı bile bile birlikte olmuş benimle ve bunu bile bile evlenmek istemiş nerden bakarsan bak hastalıklı bir durum gibi geliyor bana
İçime sinmeyen bir yanı var nasıl etsemde arazi olsam modundayım ama gitmekle doğru mu yaparım yanlış mı hiç bilmiyorum ya o benim fesatlığımasa düşüncesi beni bitiriyor
Bu kafada bir insan bir gün sizden de vazgeçer. Kardeşinden vazgeçme sebebi ne? Kardeşine yaklaşan sensin? Olaya karmaşık bir hava veren de sensin. Burada yapıcı olmak birliktelikler sağlamak en mantıklısı.
Sebep? Adama evliyken gidip asılması. Kardeşi benim kendisinden değil abisinden hoşlandığımı bile bile benimle evlenmek istedi Red ettim yıllar sonra karşılaştığımda boşanmış evli olmayan bekar bir adama duygularımdan bahsettim diye mi
Nasıl yani şu kısımdan farklı bişiy mi çıkartmam gerekiyor? "Yıllar önce evli bir adamdan hoşlandım. Sırf ona yakın olmak uzaktanda olsa onu biraz tanımak için kardeşi ile cıktım. Çıktığım bana aşık olmaya başldığı an topukladım" Bu bildiğin quarsarlık.
Bilinçsizlik cahillik bahsettiğim olay olduğunda 16 yasındayım gidip adama asılmadım bir şey yapmadım kardeşini kullanmam doğru değildi ama o zaten biliyormuş anlamış ve bile bile bana gelmiş benimkisi cehalet onun kisi ne pisliklerimizi yarıştırmaya döner bu mevzu ama ah işte insan ne hissedeceğine karar verebilse
Cahillik diyorsun ama anlatırken bu şekilde anlatmıyorsun. Evli adamdan hoşlanırken cahillik, ama nedense kardeşi sana aşık olunca birden aklın yerine geli veriyor. Umarım troll falan yapıyorsundur ya da banne ya.
En İyi Cevaplar