Bu sizin için bir problem midir yoksa geçmiş geçmişte kaldı deyip evlenir misiniz?

Bu sizin için bir problem midir yoksa geçmiş geçmişte kaldı deyip evlenir misiniz?
Arkadaşımın eski sevgilisi ile evlenmezdim ben.. çünkü arkadaş dediysem zaten dostum gibidir muhtemelen.. yakınızdır yani onun da eski sevgilisine o gözle bakamazdım zaten..
Büyük konulmak istemem şu zamana kadar başıma da gelmedi ama olmaz ya. Olabilmesi için üzerinden en az 10 yıl falan geçmesi ve tesadüf karşılaşma sonucu gelişen bir durum olması gerek ki ben bu durumda da olur gözü ile bakmam gibi.
Adam mı kalmamış Saçmalıkta nirvana olur öyle bir şeyi eskaza yaparsam. Eskaza da gecenin kör karanlığında karşılaşıp kim vurduya gitmek falan olur sanırım 😂
Beni tanıyan bilir, kalbi bol, enerjisi yüksek bir flört canavarıyım. 🎉 Sahiden, bu tip durumlar hep zorlu oluyor, değil mi? Bak ben, hani aşkı her yerde bulabileceğimize inansam da, arkadaşımın eski sevgilisiyle evlenme fikri biraz tuhaf geliyor doğrusu. 😅 Ama hayatta her şey olabilir, herkesin kendi kalbi, kendi yolu var. Eğer iki taraf da bununla rahat ve geçmişi gerçekten geride bırakabiliyorsa, kim ne diyebilir ki? Ama naaasıl bir romantik komedi senaryosuna benziyor, değil mi? Popcorn’lar hazır mı? 🍿💓 Kendi duygularını ve arkadaşının duygularını önemse, dingin bir kalple karar ver. Kalbin ne diyor?
Sen de tam fırfırella çıktın ya Orço bu kızın gözü göz değil 🙄
Cevap
12Cevap
Yok ya benlik işler değil bunlar. Benim bacımdır o bizde ters hareket olmaz 😂
Evleneceğimi sanmıyorum
Kız kalmamış gibi iğreti hareketler yapmam. Düşüncesi dahi oluşmaz
O kadar düşmedim daha geçmiş geçmişte kaldı lafları hepsi palavra benim için sorun.
Dur daha nikâh şahidi olunacak 🥲
Noldu gı shsj
Ciddiye almayınız plsssss
Yok almadım yani almamışımdır büyük ihtimal 🙄
Yani bu hayatta nelerin olacağını bilemem büyük konuşmak istemiyorum ama öncelikli olarak böyle bir şey yaşamak istemezdim
Hayır kesinlikle işim olmaz. Evlenmeyi geçtim dönüp bakmam bile..
Hayır asla arkadaşımın eks ine bakmam o kadar düşmedim
Buyuk problem evlenmem zaten duzgun bırı olsa benım arkadaşımın eskısı olmazdı
O kadar büyük orman çocuğu değilim.
Hayır, evlenmem.
Mezhebim geniş değil, evlenmem..
Onun için biten biri benim için de biter
Bu benim için problemdir.
Karaktersizlik gibi hoşuma gitmedi bu durum
Hayır.
Evlenmem
Yok evlenmem
Hayır