Herkesin iyi kötü fikrini bekliyorum?

arkadaşlar merhaba ilk defa bir soru soracağım. neyse kısa keseyim.20 yaşındayım sevgilimle aramda 3 yaş var şubatta 2 sene olacak. sevgilim en başından beri bana evlenilcek kız olarak yaklaştı. niyeti en baştan beri ciddiydi ama bir sıkıntı vardı mesafeler. aramızdaki uzak mesafe bitsin diye onun memleketini yazdım üniversite için. şimdi buraya alışmaya çalışıyorum ama benim için zor oluyor hatta yeri geliyor okulu bırakmayı/yatay geçiş yapmayı düşünüyorum. bazen kafam atıyor sevgilime hemen evlenelim artık diyorum. kendisi çok çalışıyor sanayide dükkanı var haftada 2 gün falan yanıma geliyor. cebimdeki parayı eksik etmez istediğim ne varsa alır. kendisi kısıtlayıcı kıskanç biri erkekli ortamlara girmemi istemez en geç 9 da evde olmazsam kıyamet kopar konserlere vs yerlere gitmemi izin vermez ama maddi durumu iyi gelecekte çok para kazanabilir. bana iyi bir gelecek sunabilir. okuduğum bölümde pek atama olmayan bir bölüm kolaya kaçasım geliyor hemen evlenelim diyorum. sizce ne yapmalıyım bir yandan buraya alışamadım bir yandan da kısıtlanıyorum bir yandan evlenip hayatımı kurmak bir yandan da memleketime dönmek istiyorum gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum herkes fikrini belirtsin lütfen
Herkesin iyi kötü fikrini bekliyorum?