Arkadaşlar ahşap askılık alacaktım. Mont, anahtar asmak için falan. Fakat sonra bunu gördüm. Odayı da derler toplar iyi olur. Fakat buna anahtarlık falan nasıl asabilirim? Fikri olan var mı?

Arkadaşlar ahşap askılık alacaktım. Mont, anahtar asmak için falan. Fakat sonra bunu gördüm. Odayı da derler toplar iyi olur. Fakat buna anahtarlık falan nasıl asabilirim? Fikri olan var mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Odayı toplar mi? Kendisi düzensiz ki bunun odayı nasıl toplasın.
Bakış açısı tabi 😅 montlar, ceketler, kemerler, anahtarlar kapının arkasında asılı duracağına bunda duracak. Ortada duran eşyaları toplayacak yani. Üzerine de led ışık yaptığım zaman şık da durur
Sayıların Gizemi. Okuyun onu.
Sayılar benim işim:) numeroloğum
O halde bilginize müracaat etmek isterim. Bu 7 neden sürekli dini anlatılarda ön planda?
Bence küçük anahtarlıklar var duvara monte edilen onlardan alsan originaliğini bozmasan
Ama ihtiyacım olan şey bu, işlevsel hale getireceğim. Anahtarlık da alınca iyice kalabalık görünecek oda
bunu alacağına ekstra dolap alirim daha iyi hemde ikinci elden.. herseyin fiyatı oakdar pahaliki..
Kanca gibi swyley oluyor havlu falan aşmak için çok değişik ve güzel modellik olanları var onlardan alıp asabilirsin
Aa dur bakıyım. Onlardan 2 tane alsam yeter. Ya da şu üst rafa minik bir kutu koysam. Kutunun içine mi atsam anahtar gibi şeylerimi?
Anahtarlığı ayrı al trendyol sevinsin😄
Kırılan ahşap askılığım vardı. Onları çakacağım buna, Trendyolu da başkası sevindirsin artık 😂
😄güle güle kullan
Ay teşekkür ederim, daha güzelleri senin olsun 😅
☺️🌸
Farklı bir parça alamazsın kötü durur
Nasıl yani
Buna anahtarlık aşmak saçma olur kötü durur
Yok sen bunun böyle ferah ve az eşya asıldığına bakma 😂 bu garibim odamda neler neler taşıyacak, arada kaybolur gider 🤭
Kız fazla yukleme tahta parçasına acıdım Şu an :)
Dolaba sığamayınca mecbur 😅
Yokluk yaptır yerin varsa bu kızlar alıp alıp yılda bir kez giyiyorsunuz :)
Daha giyemediğim onca kazağım bile var, haklısın bir kez bile giyemediğimiz onca eşyamız var 😬 yerim o kadar yok ya, bunun da eni 60 cm. Küçük olunca sığacak. Olmazsa ahşap askı çaktırıyım üzerine, şık olur o zaman
Allah kocalarınıza sabır versin eski eşimden dolayı dolabın 10/1 kullanabiliyordum şimdi her yere tek eşya koyuyorum hala boşluk var :)
Evli değilim ama babama çokça sabır lazım 😂 yaa durum iyi mi kötü mü olmuş anlayamadım ama en azından artık dolabın sana ait 🙂
Rahatlık boş ver iyi bence özellikle doğru insan değilse düzeltiyorum Allah kadınlarla beraber yaşamak zorunda kalan erkeklere sabır versin :)
Haklısın, doğru insan olsa bu küçük meselelere insan takılmaz zaten. Ahahaha valla ne diyim aminn 😂
Guzel insanlarla tanışman dileğiyle en büyük dertlerin elbiselerin olsun
Aminn çok teşekkür ederim 🙂 umarım sende bundan sonra hep rahat ve mutlu hissedeceğin insanlarla tanışırsın
Amin ( inancım olmasada bundan sonra sadece bir melekle olabilirim sanırım ihtimal %0 gibi ) teşekkür ederim güzel dileklerin için
İnan benimde inancım yok. Ama hayat devam ediyor. Yeni insanlara şans vermeyi denemelisin o yüzden. Ben öyle yapıyorum. Çok da beklentim olmadığı için artık üzülmüyorum olmayınca da. Belki bir şekilde doğru insanı buluruz 🙂
İnsan bulmak kolay şans vermekte ama ben değer verince g... kalkıyor maalesef insan diğer birini günahıyla sevabıyla sadece kalbini sevip ömrünü veremez mi çok mu zor anlayamıyorum
Ben artık çok fazla değer vermemeyi öğrendim. Değer vermek hata oluyor. Aldığın değerin bir tık altı yeterli. Hak eden birisiyse kalır, hak etmiyorsa gider zaten. Aptallık oluyor artık değer vermek..
8 sene mi verdim artık sadece vakit geçiriyorum ve nasıl geliyor biliyormusun boş saçma muhabbetler birde kendini sevince dahada zor oluyor bazı şeyler anlatacak çok şey varda kafanı sisirmim şimdi boş ver
Anlıyorum seni. Hayal kırıklığını en dibe kadar bende yaşadım. Ama konuşarak bile artık daha fazla o eskiler için zaman kaybetme. Ben öyle yapıyorum. Konuşmaya bile değmeyecek insanlar çünkü. Şu ramazan günü böyle hissettiren insanları Allah'a havale ediyorum.. kendini sev zaten en önemlisi o. Gerisi bir şekilde halloluyor
Aynen zaten hep önüme bakıyorum benimde bazı hayallerim var inşallah başarabilirim sohbet için teşekkür ederim güzel geldin bana 1🫶🤲
İnşallah başarırsın 🙂 seninde sohbetin güzel geldi, ben teşekkür ederim 🙌🏻