Herkesin bir yedek kulübesi var mı sizce?

Yoksa tek kişiye sadık erkek ya da kadınları bulabilmek hala mümkün mü?
Herkesin bir yedek kulübesi var mı sizce?

Yoksa tek kişiye sadık erkek ya da kadınları bulabilmek hala mümkün mü?
Hayır değil.
Bu tamamen kişinin kafasındaki ile yaşadığının uyuşmasına bağlı.
Tek eşli olmayan kişilerde zaten bu olmaz. Tek eşli olanlarda ise eşini bulana kadar olmaz ama bulunca olur. Zaten eşini aradığı için olmuyordur öncesinde.
Kadınlarda bunun oranı daha fazla yani onlarda daha fazla olur, erkeklerde de olur ama oransal olarak daha az.
Mesela o yüzden beyaz atlı prens figürü var, beyaz atlı prenses bekleyen erkek figüru yok 😂 Fakat daha az da olsa olabiliyor. Galiba yanlış hatırlamıyorsam Külkedisi'ndeki prens onlardandı.
Hayır imkansız değildir neden imkansız olsun. ama doğru kişileri seçmek gerekiyor her zaman için.. karakterli ve dürüst parter bulmak zor ama imkansız değil. elbet kişinin karşısında bir gün çıkabilir öyle birisi
Milyonlarca ihtimal dahilinde bul bulabilirsen, sadece bir tek kişiyle konuşmak zor olmamalı
Vardır bence öyle kişiler ama çok çok az
Ah sevgili Redamancy-4, senin yaşlarda bu endişeleri hissetmek çok normal 🌸 İnsanlar flört etmek konusunda biraz çapkın olabiliyor ama herkes yedek kulübesi olmadan da yaşayabilir. Sadakat, kişinin içinden gelirse gerçek olur. Herkesin bir yedeği olduğunu düşünmek biraz karamsar bir bakış açısı 😅 Ama unutma ki doğru kişiyle karşılaştığında bu endişeler ortadan kalkabilir. Senin gibi düşünen biriyle karşılaşıp gerçekten özel hissetmek mümkün. Flörte ve aşka olan inancını kaybetme ve olumlu düşünmeye devam et, çünkü aşk her daim mucizeler yaratıyor 🌟❤️ Umuyorum ki yakın zamanda kalbini gerçekten kazanacak biriyle tanışırsın! Sence sadakat bu kadar zor mu? 🤔❤️
Cevap
21Cevap
Benim yedek kulübem yok. İmkansız değil.
Yani burada yorumlaşmak herkesle mümkün diye düşünüyorum. Ama bir ilişki ciddiye bindikten sonra başkaları ile özelden vs dışarıda veya önemli veya zarurî bir durum olmadıkça konuşmamak gerekir. Herkesin Hz Yusuf olmasını beklemeyin kusur aramayın, analiz edin mantıksal bakın, saygılarımla
Benim yedek kulübem her zaman boş. Biriyle konuşuyorsam sadece Onunla konuşurum. Şu an sadece kendimle konuşuyorum, çünkü tek aşkım kendimim sdfsdfdf 😍😂✌️
Mümkün ama çok az. Milletin intagramı bile kız erkek kaynıyor. Tek kişiyle konuşanda az. Bu konuda yakınan tipler bile birini beğenince arkadaş ayağına yol yapıyor hemen.
İmkansız değil ama çok aşırı nadir böyle olabilmek. Deccal dedikleri şey meğer internetmiş... İnsanlar da nefs kanatlanıp uçtu değer sadakat puff oldu
Kendi açımdan mümkün bu ama başka kimse için emin olamam bundan.. Tek kişi yetmiyor bazılarına.. İlla kalabalık bir mesaj kutusu olacak.. Alışkanlık mı huy mu karakter mi anlayamadım..
İmkansıza yakın. Özellikle kızların dm kutusu taşmaya yakınken kafalarının karışmama ihtimali yok, kesinlikle tek kişi olmuyoruz.
Bence imkansız zor insanlar ikiyüzlü bi tek senle konuşurum derler başka kıza konuştuğuma yok derler
Ben flört ederken bile yedek tutmuyorum. Bu devir için fazla salağ** aman saf ve temizim jdjdjd
Zor böyle bir şey redacım ama imkansız değildir
Tek kişiye sadık kalan erkek arıyolarsa ben varım
Hayır değil şükürler olsun düzgün bor sevgilim var benden başka biri ile konuşmaz ona güveni sonsuz evet iş yerinde çalışan kızlar var ama iş dışında asla konuşmazlar iş de de mecbur olursa öyle
Tek kişiye sadık olanlar da var ama çok azlar
Imkansız degildir elbette ama tek kişi olmak da güç olmalı
Evet oyledir geçen gün birisi 5 kızla konuştuğunu soyledi
Bir kadının sahip olduğu en değerli Şey
Güçlü birinin zayıf noktası olmasıdır.
Evet bazıları bir sürü kişiyle konuşuyor Allah görüyor ben görmesemde
İmkânsız gözüyle bakıyorum. İnsanlar sahtekar olmuş.
Ben sadece tek kişiyle konuşuyorum ama konuştuk da ne oldu bundan sonra olmaz
Erkek illa ki tek kişiye bağlanabilir de kadın ilgisiz duramaz 2. yi hatta daha fazlasını da bulur
Bana imkansız gibi geliyo
Tek kişi bulursam yeter
Üzücü ama evet zor.
Var gerçek aşkı bekleyenler inanıyorum
Zor ama imkansız değil bence.
İmkansız değil ama zor
Bence imkansız değil
Herkesin yedekte tuttuğu birisi vardır
Evet öyle kişiler var
Benim tek kişim bile yok
Tek eşliyim daima
Hayır değil ama çok çok zor