''Herkesle konuşabilirsin ama sadece bir kişiyle rahatça saçmalayabilirsin''
Bu söz ile ilgili ne düşünüyorsunuz?
Bu söz ile ilgili ne düşünüyorsunuz?
ya arkadaş güzel sözde bazı sözler gerçekten çok saçma bana saçma geliyor adam 2 3 aşk sözü yazmış herkese süper diyor türk kadını saçmaladınmı tripe girer off salak der türk erkeği bu kız tam mal der bu söz t.c. sınırları dışına ait
Aşk insanı salaklaştırır.
Herkes ile konusabilirsiniz ama oyle bir kisi vardir ki onun yaninda her sacmaligi yapabilirsiniz. vok rahatsinizdir. :)
bu yıl ki oda arkadaşımla saçmalamanın dibine vurduk çok eğlendik bir daha öyle bir insanla karşılaşmak diğelimlee...
Cevap
18Cevap
güzel bir söz
insanlarla konuşurken dikatli ol
dostlarınla konuşurken rahat ol anlamında bence ( çünkü onlar senin özünü bilirler espirileinden nereye varacaklarını iyi bilirler )
aşkı tarif edebilirmisin ? dediğimde cevaplardan bir tanesi senin bu paylaştığın :)
En iyi dosta getiriyo yani. Ne kadar arkadaşım olsada en iyi dostum hep kendim olacam. Kimseye güvenip açık vermem.
çok iyi söz bulmuştum ama prfil resminden sonra şokun etkisiyle hepsini unuttum :/
Kesinlikle doğru bir söz.Sadece öyle biri olsun başka kimsenin olmasına gerek yok.
seni herkes çekemez mallıklarına sadece 1 kişi dayanabilir demek istemiş
Burada bazen gırgır takılsamda saçmalamak benim karakteirmde yok.
Saçmalamaktan kastın cıvıtmak ise tabii...
Kendine en yakın hissettiğin biri ile rahatça konuşur,eğlenirsin.
Ben KS'de herkesle rahatça saçmalayabiliyorum.
Yanlış bu cümle.
1 kişi artabilir benim için. Yani dost babında söylemiş.
artık kimle konusuyorda demekki onla cok samimiymiş ki böyle bir cümle kurmus :D
sevdiğin değer verdiğin kişiye karşı daha doğal olabilirsin demek aşırıya kaça bilirsin demek
cok dogru oldugunu dusunuyorum :)
Kesinlikle dogru :) o da zor bulunur
istesem alaaaayına saçmalarım !
Yazar burada saçmalamış
İşsiz biri yazmıştır.
kafa güzelken söylenmiş bence:D
Aşk .. ♥
Eşi ve benzeri bulunmayan mutluluk. .
Yanında rahatım demek istemiş olabir
Ne herkesle konusurum nede herkese sacmalarim :/
o çevreyi genişlettik
ne diyeyim doğru