Kimse ile arkadaşlık kuramayan yalnız ve soğuk insan bir tek ben miyim? Evet insan yalnızlığı seviyor ama bazen konuşacak birilerine ihtiyacı oluyor ama nedense böyle zamanlar da yanımızda hiç kimse olmaz ne tesadüftür ki benim de konuşacak kimsem yok. Soruyorum kendi kendime nasıl bir arkadaşlık istiyorum diye çok basit diyorum güven ve iyilik üzerine kurulu bir arkadaşlık istiyorum fakat yok. Bu siteden insan sadece bir kişi ile konuşabilir mi? ya ben çok tutucuyum ya da bu sitede adam akıllı kimse yok. Mesajların neden kapalı? kiminle konuşayım hayır yani söyleyin bende evet haklısınız diyeyim abazalar ve sapıklar dışında konuşacak kimse yok. Buradan hiç göremediğim tüm adam gibi adamlara ve harbi kızlara sesleniyorum ben buradayım..
Allah büyük koymuştur bir yoluna..! Ben yıllardır yapayalnızım ama yalnızım demiyorum Allah’ım var çok şükür O’nunla konuşuyor dertleşiyorum, dua ediyorum ve bir an önce sağlığıma kavuşmak için mücadele ediyorum. Ben şöyleyim ben böyleyim demeyeceğim ama illa ki bir hayat tecrübesi var. Kişi size kendisini anlattığı gibi olmaz hiç bir zaman, kendisini size yaşattığı kadar olur. Hem zaten insanlara güvenim de kalmadı. Herkes kendi menfaati kadar samimi oluyor. Seviyorum insanları yaradan’dan ötürü lakin güvenmiyorum insanlara onların bana güvenebilecekleri ölçünün yarısı kadar bile. Allah’a güveniyorum sonuna kadar ve her daim herşeyin en hayırlısını niyaz ediyorum. Başıma ne gelirse gelsin, örneğin bu yalnızlığım gibi bunda da vardır bir hayr diyorum. Bizler bilemeyiz ama O bilir..! Yaşadığım sıkıntılara, bana yapılan yanlışlara, işlediğim günahlara ve ödediğim maddi manevi tüm bedellere sonsuz hamd ve senalar olsun ki bugün olduğum kişiyim. Allah Betr’nden saklasın diye dua ediyor ömrümün bından sonra ki kısmında umutla saadet ve güven dolu bir dostluk bir birliktelik dahilinde ya da yine tek başıma ama Rabb’im’e yakın kötü ve fena insanlardan uzak huzurlu ve refah içinde günler yaşamayı ve her daim şükrümü arttırmayı umut ediyor bunun için dua ediyorum. Kişi asla yalnız değildir, O’nu o yalnızlıkla imtihan eden yaradan’ı her daim onunladır. O yüzden şikayet de etmemek hikaye de etmemek lazım. Şükredip bu yalnızlık nimetini iyi değerlendirip Hakk’a dönmek ve umutla herhangi bir yeni döngünün en hayrlısıyla nasip olması için dualar edip sabırla tevekkül etmeli. İnanın biz insanlar için böylesi en hayrlısıdır.
En iyi ben anlarım heralde Utangaç Efendi orospuya bile iyi gözle bakan aşık olduğum kişiden başkasını görmediğim için bende yalnızım Sanki Bir Serikatilim ve o bir Melek ve yüzüne bakmaya bile utanıyorum Cennete bakmış gibi oluyorum ve ben o cenneti haketmiyorum diyorum içimden ama aslında kötü niyetim yok ama belki de bundan yalnızım.
Belki de yavşak, biraz kötü niyetli olup her kızla çıkmak olmak lazım yalnız olmamak için ama bu bana güzel gelmiyor. Kızlar böyle tipleri çok sever çünkü nerde ağzı laf yapan yavşak tip görse hemen ağzını açarlar belki de bundan yalnızım bende.
Adam olduk haksizlik gorduk yanlizlik nedense bir adim. daha iyi geldi. Cok sukur sapikligim da saygisizligimda olmadi sapikta olmadim kimseye karsi oyle bakmadim bir muhabbetti boguldum an calacagim derdimi anlatip korkma dusunme uzue bogulma Allah var deyip gonderecek biri ama yok cikmiyor insanlar oyke alismis ki herkes pislik herkes alcak herkes karaktersiz herkes ama herkes tip var mi o adam tip yok mu adam da olsa alcagin teki bir saygisizlik olmadigi halde bu atifta bulunan insanlardan dolayi yanlizlik kaldi. bir insan dusun asiri dindarsin diye muhabbet mi keser. Allah dedi diye anlayamiyorum bu insanlari ne istiyorkar ama sukur yolum belli benim yetisme seklim belli gelene kapimi hic kapatmadim hic kufur de yesem saygim hep vardi dedim utanir da yolunu bulur diye ama anlamiyor insanlarin egosu..
kendini bu kadar kapatma. herkesle konuş. rahat ol. kendi enerjine uygun birileri bulur seni. herkesi ciddiye almana gerek yok. ayrıca sosyal varlıktır insan. bazen değil her zaman birileri ile sürekli konuşmalısın. ayrı kalırsan geri dönülmez ruhsal yıpranmalar yaşarsın. mutsuz bir hayatın olur.
aşağıda bazı ergenlerin saçma cevaplarını ciddiye alıp kendini kapatmaya çalıştığın belli oluyor. bir boşvermişlik bir bohem bir karamsarlık halindesin. yaşın gereği cıvıl cıvıl olman meraklı heyecanlı olman gerekir.
çok ciddiye alma herşeyi. bu kadar ciddi olmak zorunda değilsin. biraz eğlenmeyi dene. bilmiyorsan öğren. çoğu insan burada eğlenmeyi bile bilmiyor. kendini çok zorluyorsun. bu sana iyi gelmez.
Bir git allaha sen ya. Kala kala bu siteyemi kaldın yalnızlık falan acındırıyorsun kendini. Bu sitede veya baska sitelerde konussan nolur konusmasan ne olur. Buna göre mi yalnızlıgına karar verıyorsun. Git dısarı cık cok yalnızsan işe gir okula git ne bilim. Kalkmıs burada yalnızlkdan dem vuruyorsun. burada 100 kısıyle konussan ne olcak çok mu onemli sanal alem senın ıcın. Bende 2senedir burdayım canım konusmak ısteyınce konusuyorum bırıleriyle önemsiz yani. Hiçde ağlamadım senın gibi yalnızım diye. Az büyü biraz önemli bişiden bahsediyorsn ama gereksiz yerlerden giriyorsun konuya. Niye birileriyle konusmak gibi bir amaca girdin anlamıyorum git gerçek hayattan bul birilerini.
Kızların yalnızı zor bulunur. Asosyal-Utangaç-Yalnız birisiyim ve genellikle burada seçici davranarak arkadaş edinir sohbet ederim. İnsana iyi geliyor az da olsa. Gerçek hayat gibi değil ama rahatlatıcı. Burada benim gibi seçici davranarak arkadaş edinebilirsin. 1,5 yıllık arkadaşım var buradan edindiğim. Yalnızlık da güzeldir, seni sıkan şunu yap şuraya gel şöyle ol diyen yok. Sana karışan yok kısaca.
Yalnızlık Duygumu : Hayallerimle gideriyorum. Kendi dünyam kendi istediklerim. Kimse karışamaz özgürlüğümün son damlasına kadar orada yaşıyorum. Tavsiye ederim.
@Revsennn hiç ben buradayım deme. Sana belki çok kişi kötü yönde şeyler yazmış olabilir ama hepsi sapık demen hiç hoş değil. Ben sana sapıkça mı yazdım da adam bulamıyorsun? Senin yanlışını başkalarına atma.
Ben düşünceme güveniyorum. Çünkü siz dediğinizle yaptığınızın ya farkında değilsiniz ya da bilerek öyle yapıyorsunuz. Herkesi abaza ve sapık görmüyorum diyorsunuz ama öyleymiş gibi davranıyorsunuz. Böyle olduğunuz sürece çok yalnız kalırsınız.
Böyle, sizi tanımış birini kandıramazsınız. Kendiniz için söylerseniz ancak avutmaya çalışmış olursunuz ama avutamazsınız. İçiniz yalnız olmak istemiyor ama siz herkese kötü gözle baktığınızdan yalnız oluyorsunuz.
niye? bazılarının çenesi düşük olduğu için arkadaşı yoktur, bazılarının yalnız kaldığı için her gördüğüyle konuşmak ister yaşlılar gibi zorla alıkoyarlar :D sen kendini nası bilirsin? :P
bende sevmiyorum. bazen otobüste veya başka bir yerde denk geliyor çiftler nası da konuşuyolar boş boş konulardan. ben konuşmaya değer pek bir konu bulamıyorum :/ olmadı karşılıklı susarız :P
Olur valla artık tabularımı yıkacağım madem birileri ile konuşurum bu yalnızlığımı yenerim bende sizinle hem konuşurum hem susarım teşekkürler beni dinlediğiniz için :)
Normalde insanlarla anlaşan ve yeni arkadaş edinmek isteyen bir insanım. Ama şu son sıralarda eski arkadaşlarımla muhabbetim azaldı, yeni insanları hiç umursamıyorum... Çok tuhaf :/ yanlız hissediyorum
Ben yalnızlığı seviyorum sanırım. Tüm arkadaşlarım bilir ki bazen bazı zamanlarım vardır çevremde kimsenin varlığına katlanamam. işte o zamanlar benden uzak durmalarını istiyorum yalnızca.
yalnız olmak iyidir birine muhtaç olan birine göre. kendine arkadaş arama ama karşına dostum diyebileceğin biri çıkarsa onunla dost olmaya çalış ve bırak seni olduğun gibi kabullensin.
bu senin kararın değil mi zaten. insanlar ile arkadaş olmak istiyorsan olabileceğin insanlar ile olursun yalnız kalmak istiyorsan insanlardan uzak olursun.
illaki bir yer vardır arkadaş edinebileceğin ne bileyim okulda işte ya da yapmayı sevdiğin bir hobi olabilir. insanları ortak noktaları bir araya getirir unutma. ne kadar büyük bir evrenin varsa o kadar yıldızın olur.
Varsa öyle kişiler önerin ben de arkadaşlık kurayım çünkü gerçekten ben hiç öylesine denk gelmedim şuanda şu koskoca sitede sadece bir kişi ile mesajda konuşuyorum diğerlerine kapalı
öneri üzerine arkadaşlıkta olmaz ki. hani belki başka biri ile çok iyi anlaşır senin ile anlaşamaz. önemli olan o kişileri senin kendin bulman değil mi zaten
Bugüne kadar hiç arkadaşım olmadı ne kadar tutucu davransam da yok olmuyor. Tamam benimle arkadaş olmak isteyenler var ama ben öyle geçici arkadaşlık istemiyorum ki bu yaşa kadar zaten arkadaşım olmamış bundan sonra dostum, sırdaşım diyeceğim insanlar olsun istiyorum.
olur öyle, sana garip kişiler denk gelmiştir, bide işte böyle ses çıkarman gerek işte ki bilelim :) istersen hemen yaz bana konuşuruz dertleşiriz sen yeterki kapama kendini :)
Bende ayniyim ve böyle yalnızlığa devam edecez hiç o düşüncelere girme, boşuna stres yaparsın bende bazen düşünürdüm ama sadece yine yalnız düşünüp yalnız uyumaya devam ederdim o yüzden bu sorundan sonra yine yalnızsın öyle devam edeceksin
Elbedi devam edecek dostluk arkadaslik dert ortagi ariyorum ama seninde dedigin gibi gercekten yok tam isiniyorsun konusuyorsun bir sabah bakiyorsun uyeligini iptal etmis haber vermeden cekip gitmis :(
Senin en azından iyi. Benim çevremde o kadar insan olmasına rağmen YALNIZIM. Yalnızım yani yok içimde bir boşluk , çocukluktan beri hala dolmadı. Ne sevgili , ne eş ne dost. Sanki bir beddua almış gibi...
Kendimi bir an küçük çocuk gibi hissettim hani derler ya bazen çocuklar birbirlerine istersen oyuncağımı seninle paylaşabilirim diye duygulandım ya :'(
Çok iyi insan olmadıkça bende merhaba merhaba deyip geçen biriyim çok arkadaşım vardır ama dostum çok azdır. Sende elbet bulursun belki zamanı vardır böyle düşün onca kalabalık arasında da bir gün sıkılabiliyorsun.