Ben incel olmakda sizce haksız mıyım?

Ailem memur paramız çok elim yüzüm düzgün tipim yerinde ama hiçbir yerde hiçbir şekilde kızlardan ilgi alamıyorum benden çok daha vasıfsız tipsiz erkeklere bile ne kızlar ilgi gösteriyor bu yüzden bende de kısa zaman önce kadınlara karşı soğuma, öfke, antipati başladı. Ben ilgi versem bu sefer sapık bu diyorlar neymiş çok kıza yürüyen erkek sapıkmış yok ya ben sevgili istiyorsam tabi çok kıza yürüyecem erkeğin böyle yobaz bir ülkede seçici olma şansı var mı sizce bize seçim hakkı mı tanıyorsunuz kadınlar olarak sanki. Tek istediğim şey bir halimi hatrımı sorsunlar güler yüzlü davransınlar ilgi derken gelip yavşasınlar da demiyorum en yakın arkadaşım afedersiniz ama maymundan daha maymun İngilizce öğretmeni taş gibi sarışın bi kızla tanışmış geçen bir yerde otururken kız yanımıza geldi merhaba dedi arkadaşıma benim yüzüme bile bakmadı lanet olsun en yakın arkadaşımı bile gizliden gizliye kıskanmaya başladım o maymundan daha aşağı suratıyla nasıl kızlarla konuşabiliyor anlamıyorum o da öyle sevgili yapabilen biri değil ama çok kızı tanıyor tanışabiliyor kızlar çirkin erkek seviyorsanız bakım yapmayı falan bırakıyım bir makyaj yapmadığım kaldı saçıma yüzüme her yerime bakım yapıyorum bu hayatı sizi etkilemek sizden ilgi almak için yaşıyorum bir fırsat verseniz herşeyim düzelecek ruhum psikolojim iyileşecek yetti artık la.

Güncellemeler
1 yıl
Len lazere bile gittim aq tipim düzelsin diye yüzümdeki lekeler sivilceler ve siyah noktalar için. Benim kadar temiz aşırı bakımlı ülke genelinde belki 100 tane bile adam bulamazsınız daha napıyım maymun gibi orman kaçkını gibi bakımsız bakımsız mı geziyim o yanımdaki maymundan hallice arkadaşım gibi haha
Güncellemeler
1 yıl
Harun abiler sorumdan defolup gidin biri gelmiş gizli pembeli ötekinin profilde resmi yok sanal ortam burası ben size nasıl güvenip de tanışıyım ben dışarda ilgi istiyorum tanımadığım bir kız laf atsın tanışsın istiyorum hiç mi yırtık açık rahat kız yok bu yobaz ülkede awk
Ben incel olmakda sizce haksız mıyım?