Güncellemeler
1 yıl
Len lazere bile gittim aq tipim düzelsin diye yüzümdeki lekeler sivilceler ve siyah noktalar için. Benim kadar temiz aşırı bakımlı ülke genelinde belki 100 tane bile adam bulamazsınız daha napıyım maymun gibi orman kaçkını gibi bakımsız bakımsız mı geziyim o yanımdaki maymundan hallice arkadaşım gibi haha
Güncellemeler
1 yıl
Harun abiler sorumdan defolup gidin biri gelmiş gizli pembeli ötekinin profilde resmi yok sanal ortam burası ben size nasıl güvenip de tanışıyım ben dışarda ilgi istiyorum tanımadığım bir kız laf atsın tanışsın istiyorum hiç mi yırtık açık rahat kız yok bu yobaz ülkede awk
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
senin kararın
Ne benim kararım olum incel olmak bir tercih değil zorunlulukdur
İlgi istiyorsun bi kişiden değil birçok kişiden paran var die 10 larca kız peşinden koşucak değil ya.
Tipsizlerin peşinden fakirlerin peşinden koşun o zaman ne diyim hakettiğiniz değer layık olduğunuz erkekler onlarsa by by
Ya kadınlar çok ezik ya da ben kadınları bir şey sanmışım belkide ezik oldukları için benim gibi erkeklere yakınlaşmak yemiyor onlar için
Ya her şey tip para değil ne zannediyosunuz parası zengin olanın peşinden kızlar aaağğp zengin erkek yakışıklı erkek die bağıracakmı karakter önemli karakter
Karakter önemli mi cidden neden önemli ki
Tabikide para peşinde olan birisi bulursun paran bitince s! ktiri basar. Karakter önemli kişiliğin önemli tabi ömrünün sonuna kadar yanında olacak bir kadın bir arkadaş bul bu kafayla gidersen müge anlıya çıkan dolandırılıp bütün parası çalınan amcalar gibi olursun
Ömrümün sonuna kadar yanımda olacak kızı bulamam bana bakmaz öyle bir kız
Ozmn paran bitesiye kdr yanında olcak birini bul sjsnsndn
Hayır niye
Karakter mi önemli gördüm o yorumunu gel buraya
Evet karakter önemli. o yorumu okuduğuna eminmisin. çocuğun parası vardı evet ama geri kafalıydı konuşmayı kestim ne anladın şimdi karakter önemli
Geri kafalılık değil muhafazakar inançlı bir çocukmuş
Konuşmayı para yemeden hediyeleri kabul etmeden kessen samimi bulurdum
Yüz yüze konuşmadığım birisini nasıl anlıyim 2 günde çocuk ilk buluşmada şiddet uygularım dedi resmen. hediyelerini geri vermek istedim kabul etmedi napabilirdim dayakmı yeseydim
İslam zaten kadına şiddet meşrudur diyor ki haberin yok mu?
Ya kes geri kafalı anasına babasına bakmak zorunda değilim hürmet hizmet ederim tabikide ama yedi yirmi dört benden hizmet bekleyemezler oğulları bi. köşede yatarken
Ulan iki *m için hayatamı küstün 😒emin ol bu hayatta kadınlardan daha önemli şeyler var
Tek derdim o olsaydı sence çoktan escye gitmez miydim
Her şeyi dış görünüş değilmiş demekki, tek bildiğim şey incel olmanın bir haklılığı olamaz.
Olur olur imkanın varsa ve bu imkanı kızlar için kullanacak gücün olduğu halde kızlar mal gibi uzak durursa bende sinirden çatlarım
Kişiliğini anlatsana biraz, dıştan bakılınca nasıl bir izlenim veriyosun görünüşün nasıl felan
Valla okulda bana sapık diyolar tipim iyi diye bide çok kıza yazdım diye ciddi değil takılmalık diyolar. Ama önceden de ben sevgili yapamıyordum hiç yapamadım
Çapkın ya da flörtöz demelerini anlarım da sapık demeleri normal mi sence? Böyle tanıtılan birine kızlar adım atabilir mi sence mantıklı düşün
Direk konuya girince sapık dediler hiç konuşmadığım bir kıza şiir yazmıştım adım sapığa çıktı o kız yüzünden
Tipe fazla takıntılıyım hiç tanımadığım güzel bir kızla mesela güvenip hemen sevgili olabilirim o okeyse eğer karaktere fazla bakmıyorum
Böyle bı şeyden bunu demezlerkine , bence farkında olmadığın ve dışarıya böyle yansıyan bir davranışın vs var. Seni tanıyabilecek birine dıştan nasıl izlenim verdiğini sor bence
Hayır onlara göre bir erkek hiç konuşmadığı kıza direk yürüyünce sapık oluyormuş bir kıza yürümemiz için kızın bizi önceden tanıması lazımmış garip yani
Önceden tanıması gerekir tabiki, yavaş yavaş bir tanışma felan olur ondan sonra hoşlanırsan adım atarsın. Pat diye bir kıza yürünür mü sence?
Pat diye yürüdüm işte itiraf etmek gerekirse bütün sorun buydu galiba en az 15 tane kıza falan pat diye yürümüşümdür bu hayatta
knka yapılmazkine bu, bana yapılsa ben korkarım bile belki çünkü tanımadığım etmediğim birisin ne yapacağın belli olmaz ki Türkiye'de her gün ne yaşandığı malum. Bunları düşünmeyip sonra başımıza incel diye türüyosunuz. Önce nerde yanlış yapıyorum diye düşün bence
Fazla mı cinayet filmi izliyor bu kızlar acaba yanlış bir şey yapan erkekle konuşun diyen yok tanıyın sonra yanlış biriyse bırakın
Cinayet senaristleri tr ye gelse mesleği bırakır abartmıyorum, nerde yaşıyorsun sen:/
Bırak gitsin hocam peşinden koştukça daha çok kaçarlar kendine odaklan
Benim o sığır arkadaşım ilgi görünce ama çıldırıyorum sinirden o tipiyle benim görmediğim ilgiyi o nasıl görüyor delircem
Arkadaşının boy kaç senin kaç
O 175 ben 171 fazla fark yok aramızda ama tip olarak çok fark var ben allahın nuru lütfuysam o ne yani o kadar diyim
Arkadaş olarak konuşuyorlar dır
Awk o maymunla bir kızın arkadaş bile olmaması lazım ben bile erkek olarak onun tipini görünce iğrenip içden içe gülüyorum çocuğun gizli düşmanı oldum kızlarla arası iyi diye hahaa ama tipi olsa takmazdım çok yakışıklı adam tabi karı kızdan ilgi görür normal derdim
Sevgilisi yoksa arkadaş tır normal kızlar arkadaşların tipine bakmaz
Güzel kızlar ama awk keşke sadece tipsiz kızlardan ilgi görse takmazdım hiç
Tipsiz erkekler ve tipsiz kızlar birbirine layıkdır
Seninle tanışmak isterim
Harun abi yemem ben bu numaraları
Hskshdls dediğine pişman olacak da hadi bakalım
Ben bu siteden ilgi istiyorum diye bir şey demedim ki ben dışarda bir yerde yürürken otururken tanımadığım güzel bir kız gelip konuşsun istiyorum bu yani tüm derdim eğer bu şey bir gün gerçekleşirse hayatta başka bir şey istemem ne para ne pul yeterki bir kızdan teklif alıyım bana yürüsün ama yüz yüze işte
Kanka son durum nedir?
İnsta ver konuşalım sapsal
Harun abi yürü git
Konuşalım diyoruum sen git diyorsun sonra incel olmada haksız miyimm HAKSİZSİNN
Hiçbir kız bir erkeğe yavşamaz hele bu erkek bensem birde mümkün değil yani
Knk yaş kaç senin