Selamm,
Böyle bir şey duymuştum. Kendinizden zengin biriyle birlikte uzun zaman geçirmek, bir zaman sonra sizi de zenginlik enerjisi içine alıyormuş.
Bu konuda deneyimleriniz, düşünceleriniz nelerdir?
Selamm,
Böyle bir şey duymuştum. Kendinizden zengin biriyle birlikte uzun zaman geçirmek, bir zaman sonra sizi de zenginlik enerjisi içine alıyormuş.
Bu konuda deneyimleriniz, düşünceleriniz nelerdir?
Enerji yasası gerçektir evet. Ne düşünürsen ya da ne yaparsan onu kendine çekersin. Kötü düşünürsen kötüyü çekersin , iyi düşünürsen iyiyi çekersin... Ağzımızdan her çıkan cümleler ya da düşüncelerimiz, eğlemlerimiz bizi ona çeker, gerçekleştirir. Gülümse bulaşıcıdır, sevgi bulaşıcıdır. En büyük zenginlik bunlardır zaten... Karşındakine huzur verebilmek , anlamak , anlaşılmak, varlığından keyif almak, güven duygusu, benimsemek... Bunlar değerli şeyler. Ve sevmek , sevilmek enerjiyi elbette yükseltir, etkiler 😊
Olur aşkkk 😅😊
💋
Zenginlik konusunda bilemedim ama diğer tüm durumlar için kesinlikle öyle bir algı oluşuyor insanda örneğin özgüveni yerinde biriyle olunca bir süre sonra kendinde de bu konu da artış görüyorsun.. körle yatan şaşı kalkar deyimi bırakıyorum buraya konuyla yakından alakalı bence..😂😂
Enerji bulaşıcıdır. Ve ben enerjiye çok önem veren biriyim. Negatif ve düşük enerjisi olan insanlarla asla bir arada duramam zaten durmak da doğru değil çünkü bunlar emici gruptur ve sendeki enerjiyi sömürürler
Bence vampirlerin enerjisi güzel fkdk
Bende😄.. filmler de falan izlerken enerjilerini seviyorum sanırım
Hmm onları başka nerde görebilirim 😁
25'nde belki de sıradaki şanslı kişi sensindir ve sana gelir kim bilir 🤶🏻🎁
Bu durumda benim ultra zengin olmam lazım 🤔
Ultra değilim lan 😂
Oluruz ya onda sıkıntı yok. Agalar sağ olsun hep beraberiz 😂
O ışığı bende görüyorum 😂
Yok lan kimseyi unutmam ben
Kanka bir de benim tarafımdan bak 😔
Hastaneden çıkmıyorum ki lan. 2 gün önce kalp krizi geçirdim daha kendime gelemedim 😔
Cevap
10Cevap
Hayır sevgilimin enerjisinden hiç etkilenmiyorum etkilemiyor yani beni parası düşüklüğü yüksekliği filan😂
Pozitif negatif anlamda hislerden etkileniyoruz. Ama maddi şeyler etkilemez.
Evet normal arkadaş ya da sevgili vs kim olursa olsun insanlarda narsisit bi kişilik varsa her türlü uzaklaşmak gerekir. 10 senelik bi kız arkadaşım var mesela ben onun narsist biri olduğunu büyüyünce ve onla daha çok yakınlık kurdukça kavradım ve biraz ondan uzaklaştım
Ulan enerji diye sorup konuyu paraya nasıl bağladın kfjdjd
Bir insan eğlencelidir, sen negatifsindir. Ona uyarak pozitif mutlu olursun enerjiden etkilenme budur. Dininiz imanınız para olmuş aw jdjdjd
Bana dostunu söyle, sana kim olduğunu söyleyim deyimi de buradan geliyor. Enerjiden ziyade bir şeyler katma olarak düşünüyorum ben bu durumu
Enerji, aslında bizim evrene yaydığımız frekanstır. Frekans kaynağına ne kadar yakınsan, etkilenme olasılığın o kadar yüksektir 🤷🏻♀️
O zaman oldukça hakimsin zaten 😂
Bu sadece zenginlikle ilgili değil örneğin, notu yüksek olan bir arkadaş grubuyla takılırsan sürekli okul hayatında gözle görülür bir iyileşme olur.
İnsanlar çevrelerinden illa ki etkilenir.
Sadece birlikte olduklarımızdan değil, iletişim kurduğumuz herkesden etkileniyoruz olumlu (+) veya olumsuz şekilde (-).
Ben çok çabuk etkileniyorum
Benim yanımda mıy miylık, mız mizĺık yapamaz şikayetçi şükürsüz memnuniyetsiz ayy darlandim terkederim ortami
Ay aman aman yazdıkları negatif enerjiyi sirkeli suyla silmek lazım jwjsjs
😀Ben de sirke nsjs saça iyi geliyor dediler
Kesinlikle sünger gibi enerhi emiyorumm. O sebeple hep pozitif olsunlar ben onlari cok daha fazla yukseltirim. Negatifleri istemiyorum.
Neşeli insanlarla konuştuğum birlikte olduğum zaman evet keyfim yerine geliyor mesela senin de. Çok eğleniyoruz çok 🤣
Çaya mı :D
Ben istediğimi söylemeyeyim şimdi kardeşim :D
Kahkaha attım :D
Ben istediğimi söyleyemedim sen söyledin işte :D
etkilenebilirim tabi ki de.. kötülerse bende kötü olurum mesela ama mutlu ve enerjik olurlarsa bende öyle olabilir
Ruh hali falan etkiler tabi de maddi duruma kadar olur mu emin değilim
Kesinlikle etkisi oluyor
Evet enerjisi yoksa benim de düşüyor
Evet etkileniyoruz bence
Böyle bir şey gerçekten var
enerjileri yok ki onlarin
Enerji çekim her şeydir
Hemde nasıl
Evet.
Ben etkileniyorum
Hem de nasıl.
Etkiler