Hayatımı nasıl toparlayabilirim?

25 yaşındayım ama 22 yaşımdan beri hayatım çok kötü gidiyor. O dönemlerde ben pubg oyununu yükledim 3 senedir de oynamaya devam ediyorum. Ama ilk senemde ordan bi çocukla tanışmıştım onla aram başta iyiyken bazı olaylar oldu sonra ayrılmak zorunda kaldım ama çocuğu çok sevmiştim hiç kimse için ağlamayan düşünmeyen ben hep onu sevdim onun için aylarca gözyaşı döktüm. Onun yüzünden depresyona girdim ama gerçek anlamda ciddi ileri seviye bi depresyondu benimkisi doktora gidip ilaç tedavisi gördüm 2 sene boyunca. Üniversite okuyordum ama derslerimi takip edemedim bilmiyorum hiç hayata karşı en ufak bişey yapma isteği, ders çalışma isteği olmuyordu en sonunda bu sene babam okul parasını vermek istemedi diye kaydımı sildim. Halbuki geçen sene kendi yazdırıp kendi vermişti okula beni, dedim madem böyle yapacaktın beni niye okula gönderdin 1 sene boyunca? Ben sana güvendim dedi bende sinirlendim haftalarca giden emeğime zamanıma ağladım. Şimdi hayatımda kimse yok okul hayatım da yok açıköğretimde annemin zoruyla bilgisayar bölümüne kayıt oldum ama ona da çalışmıyorum. Öte yandan part time işe gidiyorum garsonluk işi yapıyorum maksat elime para gelsin parasız kalmayayım diye. İşe gitmek bana iyi geliyor her ne kadar yorucu da olsa insan yüzü görmek güzel oluyor. Şimdi yine annemin zoruyla bu sefer ehliyet kursuna yazıldım araba ehliyeti almak için. Annem son zamanlarda çok baskıcı oluyor. Sinir, stres ve üzüntü mideme vuruyor 2 senedir depresyona girdiğim dönemden beri hergün kusuyorum çok yemek yiyemiyorum. Bi dönem antidepresan ilacı fayda etmişti kusmam azalmıştı kendim ona ara verdim sonra iç hastalıkları bölümüne gittim mideme baktırdım midem mahvolmuş yani kanser hariç her şey var midemden parça almışlardı midem nasıl iyileşecek bilmiyorum. Depresyondan da nasıl çıkılır onu da bilmiyorum tek yapmak istediğim saatlerce arkadaşlarımla oyun oynamak. Oyun oynayınca da annemden azar işitiyorum. Kısır döngü içindeyim, kendimi nasıl toparlayabilirim? Artık çok yoruldum..
Hayatımı nasıl toparlayabilirim?