Bende dışarıda ki insanlar gibi olmak istiyorum hayatı mi güzel gecirmek düzene girmek istiyorum o yüzden kursa falan başladım şimdi her şeyi sıfırdan öğreniyorum mesela otobüs falan hiç bilmiyorum engelim var biraz o beni zorluyor şahsen yol bilmem iz bilmem bu yüzden kendimi nasıl geliştirebilirim öneriniz veya önerdiğiniz bir şey var mıdır teşekkürler şimdiden
3 gü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hayata atıla atıla mesela benim arkamda duran bi anne babam yoktu öğrenmek güçlü olmak zorundaydım
Ben rahatsızlık geçirdim bu rahatsızlıktan ötürü böyle oldum yoksa ben akıllı zeki birisiydim ama ne yazık ki o hastalıktan ötürü kendimi güçlü tutamadım ne yapabilirim bundan sonra ki hayatımda peki ben?
Ailem de genellikle pek isinamiyor dışarı da birşeyler yapmama o yüzden de zorlanıyorum öneriniz nedir bu konuyla ilgili hiçbir şey bilmiyorum kendimi yonlendiremiyorum bir turlu
Kaç yaşındasın engelin nedir ona göre konusalim
26 yaş
Psikoz geçirdim
Anladım yaşın olgun bazı kararlarını kendin verebilirsin herseyi ailene sorma
Psikoz nasıl oldu
Genellikle ben soruyorum fakat o güveni alamıyorum kendilerinden bir şey yapmak için o yüzden zorlanıyorum yeni insanlarla tanışmak güzel işler yapıp başarmak istiyorum mesela napsam bilmiyorum tek olmakta çok zor bana bir türlü kiyamiyorlar o yüzden ne yapacağı mi hiç bilmiyorum
Hormonlarla alakalı bir durumum oldu eksikti
İş bul paran olsun kendini geliştir sen yeterki
Ne hormonu bu şizofrenlik gibi biseymi
şu an kursa yazıldım Ders öğreniyorum
Ama ben bunun dışında daha da başka birşeyler yapmak istiyorum üniversite mi okumaliyim yoksa E- KPSS girip memur olmak mı daha iyi seçenektir önerin nedir
Yok benimkisi hiçbiri değilmiş tam ortasiymiş açikcasi
Hangisine hazırlanmam daha uygun olabilir sizce?
Ya 26 sın bence bir işe gir kendi maddi özgürlüğün olsun abi memur ol engelin de var alırlar bencr
Aynen %52 Raporluyum bu arada
Teşekkür ederim değerli yorumların için bu arada kardeşim çok sağolasin
Peki ben memurlukta insanlara nasıl karışabilirim nasıl sosyal olabilirim daha çok?
Rica ederim abi çok sosyallil de iyi değil az olsun öz olsun arkadaslarin
Evet zaten öyle istiyorum bende az ve öz
Bunun için ne yapabilirim biraz sosyal çevreye karışmak istiyorum açılmak istiyorum kendimi evden dışarıya atmak istiyorum daha doğrusu yani.
İş hayatına atilimca olur evdeysen olmaz
Anladım şu an gayet iyi bir şekilde Teşekkür ederim sohbetin için gerçekten sıkılıyorum çok :)
Rica ederim abim istediğinde yazabilirsin
Ona da başliyacagim ilk önce şu an Dersleri odaklanmaya başladim yapmaya başladik sınava girip yuksek puan almam lazım.
Takip et sana ulaşayim kardeşim her zaman konuşabiliriz benlik bir sıkıntı yoktur
Çalış yaparsin tabiki
tamam olur takip attim
Bende attım şu an kardeşim Takip
Tm abim istediğinde yazabilirsin
Teşekkür ederim :)