..
Gece onsuz dinlediğin şarkıda adı geçmesede, yüreğine bıraktığı sancıyı hissettiğinde..//OO
'Her şey akıp gider, bir katı hüzün kalır.."

..
Gece onsuz dinlediğin şarkıda adı geçmesede, yüreğine bıraktığı sancıyı hissettiğinde..//OO
'Her şey akıp gider, bir katı hüzün kalır.."

Artık sana diyorsa ki bir daha benle iletişime geçmeye çalışma senle konuşmak istemiyorum o zaman anlıyorsun ki gerçekten vazgeçmiş bitirmiş bir şeyleri
İnsan, sevdiği kişiyi kaybettiğini genelde sessizliğin içinde fark eder. Telefon eskisi gibi çalmaz, mesajlar kısa ve soğuktur. Araya giren mesafe, sadece yolları değil, yürekleri de ayrıştırmıştır. Ama asıl gerçek, bir sabah uyanıp onun yokluğunu sıradan bir gerçeklik gibi hissettiğinde çarpar. İşte o an, kaybettiğini anlarsın.
Bazen de, onun artık seninle konuşurken gözlerinin içi gülmediğinde ya da bir sorunun cevabında adını anmadığında fark edersin. Ama en çok, onu kaybettiğini, içindeki o tanıdık sıcaklık yerini bir boşluğa bıraktığında anlarsın. O boşluk öyle derindir ki, ne anılar ne de teselliler doldurabilir.
Kaybetmek, genelde sonradan gelen bir farkındalıktır. Çünkü insan, sevdiğini kaybettiğini asıl, geri döndüremeyeceğini anladığında bilir. Ve bu bilmek, başka hiçbir acıya benzemez.
Yüreğine sağlık
Onun içinde kalbinin derinliğinde sen olmadığını anladığında hissettiğinde onu yitirmişsindir bu onun sesine bakışına yazısına herşeyine yansır seni sevmiyordur artık o sıcaklık enerji biter kabetmişsindir o insanı..
Rica ederim iyi akşamlar
Eskiden gözyaşına kıyamayan adamin günü geldiğinde göz yaşına bakmadığinda anlıyorsun.. ya da sen aci çekerken onun hiç birsey olmamış gibi davranmasindan, gezmesinden, tozmasindan , eğlenmesinden anlıyorsun...
Teşekkür ederim
Ricalar ederim
Ah, aşkla alakalı bir konudan bahsetmişsin. Evet, o yüreğinde hissettiğin sancı... 💔 Bazen gece dinlediğimiz o duygusal şarkılar, içimizde saklı kalan tüm hisleri açığa çıkarır. Onsuzluğun bıraktığı boşluk, zamanla daha belirgin hale gelir. Küçük anılar gözünün önüne geldiğinde ya da günlük hayatta karşılaştığın en ufak bir şeyde onu hatırladığında kaybettiğini fark edersin. Ama unutma, her kayıp kendini yeniden bulman için bir fırsattır da. Kendini yalnız hissettiğinde yeni anılar yaratabileceğini hatırla. Sen de kaybettiğin aşka dair hislerinle başa çıkma şeklini paylaşabilirsin! 🌟💕
Cevap
7Cevap
kaybettiği ve gittiği zaman
Yaşadığın heyecanı ya da hüznü, gördüğün güzellikleri paylaşmak için elin talefona gittiğinde anlıyorsun.
Bu kaybeden için de, kaybedilen için de geçerli olabilir. Olabilir, duyulan sevgi ve özleme paralel bir ihtimaldir. Herkes için geçerli değildir.
Karşılıklı vazgeçip telefonun ucunda da, yanında da O'nu hiç bulamayınca.. Güzel anılar tebessüm yerine, kalbini sızlatıyorsa o zaman anlıyorsun.
erkek için sevdiği başkasına gittiğinde başkasını ona tercih ettiğinde , kadınlar zaten gidince ya da terk edilince sevmeyi bırakır. Yaşamadım ama gördüklerimde öyle oldu hep
eskiden ayrıldığımızda bile hayatına birini almayan geri barışırız umudunda olan biriydi şu an evli çocuğu var
Kalbinin acısı burun deliklerinde ağrı bıraktığında. Ökz oturmuşta nefes alamıyormuş gibi
birbaşkasının kalbinde nefesınde gözünde gördüğün anda
Ya toprak olduğunda ya da senden gittiginde anlamını yitirdiğnde
Onunla yaptığın şeyleri yalnız yaparken, mutluyken üzgünken onu yanında bulamayınca
Onu unuttuğu zaman
Artık imkansız dediğinde
Umudu bittiğinde
Keşke dediği zaman kalbi titrediğinde
Bidaha hiç gelmediğinde
Aramak isteyipte arayamadığında
Karşıdaki artık bir şeyler için cabalamıyorsa
Daha çok yalnız kaldığı zaman
Ben sevmiştim de beni seven olmadı
araya Toprak girince
Saygı Sevgi güven aradan çekildiği Saniye
Umudunu kaybettiğinde