3 senelik ilişkin oldu. Ilk hayalim hayal kırıklığına döndü. Canım çok yandı. Yine de bekledim bir umut düzelir dedim. 2 sene geçti. Geçen erkek arkadaşına benim hakkımda konuşmuş bir erkek nefret bile etse arkadan konuşmayı yakıştıramadım ki suçlu kendisiydi benim onun yüzüne tükürmem gerek ama ailesi hatrına sustum gençliğe verdim cahiliz dedim alttan aldım almamak lazımmış onu da anladım. Bir anda soğudum bu kızmak ya da kırılmak değil başka türlü bir şey bir gün önce gülüşünü aklıma getirip tebessüm eden kızken şimdi nefret bile edemiyorum bir anda hafızamdan silindi gibi o ilk ayrılık günü bile bu kadar yanmadı canım soğukluk bambaşka bir şeymiş. Insan beklenmedik bir durumla karşılaşınca vazgeçemem dediğinden kendi elleriyle vazgeçebiliyormuş
Gece yatağa girince düşüncelere daldığı sırada anlar. Yolda yürürken birlikte yan yana yürüyen çiftleri görünce anlar. Kendini çok yalnız hissettiğinde anlar. Birlikte gezdiği yerlerden geçince, ya da önceden gittikleri bir cafeye, restorana gidince anlar. Sarılmaya ihtiyacı olduğu anda anlar. Sevgiye, ilgiye, mutluluğa ve huzura ihtiyac olduğu anda anlar. Kalbi kırıldığında, ağladığında, içine bir hüzün çöktüğünde, hayal kurduğunda kişi sevdiğini kaybettiğini anlar.
Her zaman böyle değil mi zaten? Ulaşabilecekken, yanımızdayken duygularımızı dinlemiyoruz bile. Kaybedince dank ediyor kafamıza ama o zaman da geç kalmış olabiliyoruz maalesef. Gidince anlarsın kaybettiğini ama ne yazık ki iş işten geçmiş olur. Umarım herkes kaybetmeden bilir elindekilerinin değerini
Ben nezaman anladim biliyo musun saf bir cocuğun heyecanı gibi telefon numarasini kaydedip gözyaşları içinde o numarayı sildiğimde anladim Gündüz Mutlu gibi görünüp gece başımı yastığa koyup hüngür hüngür ağladığmda anladım Aylardır bir mesajına hasret kaldığımda anladim Siz siz olun gurur yapmayın aylardır bekliyorum ve bekliyecem :)
Abi biz konusmuyodk ama takiplesiyorduk Bigun yazmaya basladi nasilsin falan Normal konusuyodk tabi ben hala seviyodum snra sakın tekrar cikacagimizi dusunme falan diyodu Konusmayi kestik bikac gün gecti tekrar yazdi busefer cok güzel konusuyodu Hatta barısack gibiydk ertesi gün gene aynı şey çok seviyorum sni ama Olmaz bizden dedi bende yoluma bakiyorum ama hala seviyorum bee kafası çok karışık diye düsünüyorum oyüzden bekliyorum
Ben sadece şu zamana kadar nankörlükleri hazmettim, kimseyi kaybettiğimi düşünmedim. Kaybettiğim tek bir şey varsa o da zamandır ki küçümsenecek bir kavram da değil. Değer veren taraf kaybetmez asla.
Pazar gunu sabah erken kalkip turk kahvemi yalniz ictiğimde anladim, Birde iş donusu kapiyi anahtarla acmazdim zile basardim, simdi 2 senedir anahtarla aciyorum. İkiz yatakta tek kalkiyorum sabahlari artik daha uzar gider liste.
Ben kaybetmedim sadece vazgeçtim.. değmiyceni bildiğim için savaşmaktan vazgeçtim çünkü değmezlere değer vermek.. artık benim gözümde bir hiç olduğu için vazgeçtim.
bir kadinin gozlerine baktiginizda yoksaniz kalbinde de yoksunuzdur.. bakislar cogu seyi ifade eder ve sessizce dramatik bir sekilde anlatir... bir anda kendinizi onun icin gaston leroux nun operadaki hayaleti oldugunuzu fakedersiniz...
Net bir şekilde geldiğinde sana. İşte o an anlarsın artık bitmiştir. Hiçbir şey hissetmez kiminle konuştuğunu görsende önceden sinirlenirken artık ne yazmış bakmazsın bile. Kaybetmişindir o zaman.
Gece fotoğraflarına bakarak özlem duyarken, ne kadar aramak istesede arayamadığı zaman anlar abi 🤷🏼♂️ cümle biraz karışık oldu ama sen anladın sanırım kral 😁
Eğer platonik ise ona sevgisini açıkladığı an kaybeder
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
ben şarkı ile olucak sanmıyorum erkekler sizinle dinledigi şarkıları pek ziklemez kendileri rap farklı pop şarkılar dinler.. yani sizin dinlediginiz o dinleyince hatırlamaz ne hatırlatır biliyormusun sizin gezdiğiniz tozduğunuz mekanlar hatırlatır..
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
senin ona aldıgın hediyeler.. ona ögrettigin bilgiler.. hani örnek buse bana bunu ögretmişti vay be demek gibi mesela starbuks da bir cafe söylemeye utanan bilmeyen kişiye latte ısmarlıyıp onun tadını onun unutamıyor olması her lattede aklına gelmen gibi.. şarkı ile olmaz..