Evleneceğimi düşündüğüm kişiyle aramda yaşanan sorunlar nasıl çözülür?

Herkese selamlar. 25 yaşındayım. Kız arkadaşım 24 yaşında. 2 sene işçilik sonrası birim amiri olarak göreve başladım. Ortalama asgari ücretin 2 katında çalışıyorum. Kız arkadaşım ise üniversitesini yeni bitirdi oda hemen hemen asgari ücretin biraz daha üzerinde çalışmaya başlayacak. Öncelikli anlaşamadığımız konumuz kıyafet. Tanga giyiyor kendisi sürekli ve bunun kıyafeti üzerinden çok belirgin olduğunu gördüm ve kesinlikle kumaş dar pantolon veya tayt üstünü kapatmadığı sürece giymemesini söyledim. İlk başlarda biraz kavga edip sonra bu uygulamaya geçtik arada ufak tefek atışmalar oluyor tabi ki. Arkadaşlar yani evleneceğim kişi bu şekilde giyinmemeli. Mizacımda sert olduğu için bu konular büyüyorda büyüyor. Son 1 haftadır özellikle ağzından çıkan kelimelerin haddi hesabı yok ve bu kadın böyle değildi. Eften püften kavga ediyoruz. Sabahında evlilik konuşup akşam yok sen kızlara baktın sen şöyle yaptın. “Hee, aynennn” tarzı cevaplar. Herşeyime karışıyorsun, şöyle yapıyorsun böyle yapıyorsun. Sürekli bir kavga içerisindeyiz. Her gün buluşuyoruz ve çok fazla ilgi gösteriyorum sürekli güzel sözler söylüyorum acaba bunların fazlası mı problem? Biraz borcum var ufak tefek arada sıkışıklık yaşıyoruz. Yoksa bu mu tetikliyor. Bu sorunlar nasıl çözülür sizce? Ailesi ile tanıştım 4 aydır görüşüyoruz hemen hemen her şey belli. Yardımcı olabilir misiniz?

Evleneceğimi düşündüğüm kişiyle aramda yaşanan sorunlar nasıl çözülür?