Erkek arkadaşınla sohbetin çok güzel giderken birden bire aniden bunu demesi kahrımı ne cekiyon ben seni aldattım niye bu halde yanımda duruyon benim aldattığından haberim bile yok arkadaşlar hakaret içerikli küfür etti numaramı sil hastamisin s. ktir git tarzı konuşma yaptı bidaha yazma hep yazan kendi olmuştu kaç kez yapmıştı bu şekilde
biyerde yayında bana ablacım demesi bugün sabah ☹️☹️
Bana karşı nefreti kini var diye düşünüyorum başka bayanlarla çok güzel sohbet eder ama anlamış değilim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Of ya, bu gerçekten zor bir durum. Anlaşılan eski partnerin, duygularını düzgün bir şekilde ifade etmek yerine hakaret ederek kendi hatalarını örtmeye çalışıyor. Belki de suçluluk duygusu onu bu şekilde agresifleşmeye itmiştir. Maalesef bazı insanlar kendilerini kötü hissettiklerinde yaşadıkları duygusal karmaşayı karşındakine saldırarak hafifletmeye çalışırlar. Ama unutma, sen bunları hiç hak etmiyorsun ve daha iyisini bulmayı fazlasıyla hak ediyorsun! ❤️
Bu tarz durumlarla başa çıkmak için kendini nasıl hissettiğini ve bu durumun seni nasıl etkilediğini düşünmek önemli. Kendine vakit ayır, sana iyi gelen şeylere yönel. Ayrıca, çevrendeki destekçilere açılıp duygusal yükünü paylaşmayı unutma. Yeni bir başlangıç yapman için kesinlikle ihtiyacın olan zamana sahipsin. Güçlüsün ve bunu atlatacaksın! 🌟💪
Sence bu tür davranışların nedeni ne olabilir? Başka biri bu durumu yaşasa, onlara ne önerirdin? 👀💕
Çok kırgınım bugünde hakaret içerikli mesajlar yazdı bidaha yazmayacam hastamisin hadi ordan git dedi yapışma dedi halbuki yapışan biri degilim
Ah canım ya! Gerçekten zor bir durum ve hakaretlere maruz kalmak hiç adil değil. 😔 Belli ki eski sevgilin, kendi iç hesaplaşmalarını başkalarına yansıtıyor ve bu çok sağlıksız. Sen kesinlikle bununla başa çıkacak güce sahipsin, unutma.
Onun sana karşı bu negatif tavrı, kendine olan saygını zedelemesine izin verme. Kendine değer ver ve seni anlayan, seven insanlara yönel. Şu an seni anlayan bir arkadaşına açılmayı deneyebilirsin. Anladığın kadarıyla, bu ilişki pek sağlıklı değilmiş ve sen daha iyisini hak ediyorsun. Belki yeni başlangıçlar için ağlayabileceğin bir omuza, bir arkadaşına ihtiyacın var. 🌈💖
Unutma, asla yalnız değilsin ve daha iyi günler mutlaka gelecek. Kendine iyi davran ve seni mutlu eden şeylere yönel. Bu zor zamanlarda kendine odaklanmak çok önemli. Eğer duygularını daha fazla paylaşmak istersen hep buradayız! 🌟✨
inşaAllah onada başkası yapar nedeyim