Güzel yürekli kardeşim bana bir akıl verebilir misin?

Benim erkek arkadaşım bugün işten geldi beni görüntülü aradı baya konuştuk söyledikleri ile hali bir değildi. Nasıl mı? Şöyle, Bana çok yorgun olduğunu söylüyordu ama onu yıllardır tanıyorum bahsettiği kadar yorgun değildi. Sonra yarın işe gitmeyeceğini söyledi ve saat 22:00 da uyumaya gitti ve sohbetten ayrıldı. Daha sonra ben kendisine bir saat sonrasında mesaj yazdım mesaja dönmesini on dakika kadar bekledikten sonra dönmediğini görünce mesajı herkesten sildim. Asıl olaya geliyorum gece bir anda onu arama isteği düştü benim içime, ve aradım.. “Aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor.”.. çağrısı ile karşılaştım. Kilit nokta şu “Şarjın bitmesi için, yüzde beş civarı hatta üç civarı olması gerek.” O saat onda uyumaya gitti ve ben on birde ona mesaj attığımda interneti ve telefonu açıktı, yani uyumaya gittiyse bu telefon durduğu yerde nasıl kapandı? Veya neden bir saat içinde kapanmadı da gece iki de kapandı? Hadi diyelim uyku tutmadı ve telefonla oynadı peki şarja nasıl takmayı unutur çok dikkatli birdir bu konularda. Üstelik bu ilişkide ondan kaynaklı güven problemleri mevcutken ve ben ona bu kadar şans tanımışken? Not: Uzun ilişki
Güzel yürekli kardeşim bana bir akıl verebilir misin?