Abi Allah aşkına bana akıl verir misiniz ya?

10 yıldır kamu kurumunda çalışıyorum. Sürekli işçiyim. Bir kaç ay evvel asaletim atandı kuruma. Bana mobing yapan müdür emekli oldu. Kurtuldum yani çok şükür. Ama yeni oda arkadaşım o kadar saçma biri ki anlatamam. Her şeyi bildiğini zannediyor ve ona göre hep o haklı. Burnundan kıl aldırmıyor. 30 yaşında o. Ben 32 yaşındayım. Serserinin teki, tespih taşıyor, bıçak taşıyor. Kelle koltuk yerinde yakışıklı biri fakat huyu berbat biri. Onunla iyi geçinmeye çalışıyorum, fazla muhabbet etmemeye çalışıyorum. Çok ukala çünkü. Konuşurken aksi bir şey söylesek hemen sesini yükseltiyor artist. Bende panik atak bir insanım, tedavi görüyorum ilaç kullanıyorum. Hemen bende yükselsem sesim titriyor onun yanında pasif oluyorum. Ya insan odaya ahıra girer gibi girer mi? Kapıyı bir açışı var baskın yapar gibi. Asarım keserim derdinde. Ayrıca yeni müdürde o oda arkadaşımın yeğeni. İyi geçinmeye çalışıyorum. İşten de ayrılma şansım yok. 10 yıldır orada çalışıyorum emeğim var. 2 senede başka yerde çalıştım, 12 senelik prim ödemem var. Ne yapacağım ben? Oda arkadaşım bir garip..

Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Güncellemeler
1 yıl
Yardımcı olmak isteyen yok mu?
Abi Allah aşkına bana akıl verir misiniz ya?