Ya sevgilimi babası ozel bir univeristeye yazdırdı. Babası sevgilime dediki istediğin bolumu seç git oku dedi. O da ne secti biliyor musun biyomedikal mühendislik mi ne böyle bir bolum
Ha bölümu sevse eyvallah diyeceğim de bolum sadece ilgisini çekmiş yani. Yazılım mühendisliği olsaydı anlardım. Yazılım mühendisliği bir tık daha iyi. Ama onun seçtiği mesleğin turkiyede geleceği 0 . Gidip eczacılık diş hekimliği okuyacagima ya da en azından yazılım mühendisliği okuyacagina okuduğu bölüme bakın. Üstelik ben diş hekimliği okuyorum ve evlilik gibi bir düşüncemiz vardı. Dis hekimliği okusaydı çok iyi bir geleceğimiz olurdu. Cok beyinsiz değil mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu zekayla nasıl diş okuyorsun
Ya soruyla zekamin ne alakası var
İstediği bölümü özelde de olsa seçemez bi sıralaması var
Yok ablacim sıralama falan yok İstanbul arel üniveristede okuyor hiç de gerekmiyor sıralama falan. Ha çok çok çok iyi üniversiteler var ted gibi onlar evet hem paralı hem siralama gerektiriyor
Ecza diş vs bunların barajı var
Yok valla yanlış biliyorsun
Ecza 100k ya kadar alıyor max özel devlet araştır
Ali diye ortaokuldan arkadaşım var çocuk sınava bile girmedi adını yaz desek yazamaz eczacılık okuyor Ankara'da çok çok iyi üniversiteler dışında baraj falan yok
Nerde okuyo
Ecza devlette 100 k ya kadar alıyor evet ama özelde bakmıyorlar ki ayrıca araştırdım zaten ben 1 sene mezuna kaldım. Ilk senemde mimarlık kazandım sonra diş için mezuna kaldım. Mezuna kaldığım senede diş kazanmazsam özele gönderecekti babam. O yüzden o senede çok özel üniversite araştırdık
Özelde de baraj var saçmalama ya 100k altı eczacılık söyle nerde var
Barajın amacı zaten özelde çok düşmesin diye sıralamalar
Yks kaç yaptın
Ali denen çocuk İstanbul'da okuyor da hangi üniveriste inan bilmiyorum. Bak dediğin doğru evet bazı üniversiteler için sıralama gerekli ama her ozel üniveriste sıralama ile almıyor. Özel univeritelerden bahsediyorum devletten değil. 3 tane arkadaşım özelde okuyor. 2 tanesi İstanbul yeni yüzyıl univeristesinde okuyor 1 tanesi Ankara medipolde okuyor. 3u de cidden okuma yazma anca var. 3u de sınıf arkadaşımdı yani
Medipol zaten yüksek alıyor arkadaşlarının sıralamasını bilmeden emin konuşmanda ayrı olay baraj her okulda vardır para versende giremezsin altındaysan
Ya ablacım 100 k üstü yapan zaten devlette eczacılık okur neden para ödesin. Ankara medipolde arkadaşım eczacılık okuyor sıralamaya falan bakmadılar. Eczacılık zaten devlette ilk 100 binden geliyor. Adam ilk 100 bine girse neden özele gitsin ki neden o kadar para harcasın
Yks de ben ilk 40 bine girdim
Ya bakmamışlar bakmış olsalardı arkadaşımı almazlardı kız adını yazamıyor
Devlette en düşük 60k falan 100k özeller 101k olsa da giremiyor işte 40k yaptığına inanmadım bu kafayla valla hangi ünidesin
40k ile diş çok dandik ünilerde vardır
Ya ayrı kayıt olunmuyor herhalde tercih veriyorsun yine arkadaşlarını küçük görmeyi kes bence
Ya sen cidden bilmiyorsun ki bak 100 defa söyledim dediğin doğru ama her ozel üniveriste için geçerli değil ki. Istersen arkadaslsrimin hesabını vereyim al konuş yani diyorum ki adam sınava bile girmedi adını bile yazamıyor şimdi İstanbul'da tıp okuyor. Evet çok çok çok iyi üniversiteler sıralamayla alıyor ama İstanbul arel ya da İstanbul yeni yüzyıl sıralamaya falan bakmıyor. İstanbul yeniyuzyilda arkadaşım bu sene dişe gitti. Sıralamasını bilmiyorum ama sınav puanı 290 . Ama dis hekimliğine gitti. Sence sıralamaya falan baksalar alırlar mı? Ha bakıyorlarsa da çok çok düşük bir sıralamayla alıyorlar
Yarma kızım ya sen hangi ünidesin allah aşkına
40 k ve dandik mi yani ne alaka benim şu anda siralamami elestiryorsun
40k güzel sıralama ama diş için kötü
Ya arkadaşlarımı neden küçük göreyim ki kız kendi söylüyor ciddi diyorum okuması bile yok bunu kendi de söylüyor
Hangi ünidesin
Valla o senin görüşün 40 k ya dis okuyor muyum okuyorum. Ayrıca benim siralamam 40 bin değil. Ilk 40 bin dedim. Benim siralamam 30 binlerde
Üniveristemi neden söyleyeyim şimdi yorumumuzu okuyan sapiklar olur falan
Çok fark etti canım üniversiteni söyle
Gizlisin ne alaka
Gerek yok söylemek istemem burada
Anlaşıldı
Mal mıdır nedir ya
Ya sorma cidden dövmek istedim de illa okuyacağım dedi. Gitti okudu cidden beyinsiz ileride fakir fukara hayatı yaşayacağız pişman olacak
Dayak arıyor yemin ederim. Niye ikna edemedin onu ki
Ya 3 ay boyunca söyledim onu youtubeden mühendislerin videolarını attım hepsi pişman mühendislik okuduğuna ya ben diş hekimliği okuyorum erkek kardeşim de diş hekimliği okuyor sen de diş hekimliği oku ileride hastane açarız dedim. Ona babamin tanıdığı mühendislerin numarasını verdim ara sor dedim beyinsiz işte dinlemedi beni
Çok gereksiz inat yapmış burcu ne Allah aşkına erkek arkadaşının. Bilelim de ona göre denk gelmeyelim o burca
Burcu başak 🤣