Çok kötüyüm canım yanıyor unutamıyorum 3 aydır ailemle yaşıyorum boşanma gerçekleşmedi henüz?

Geçen sene evlendim ve şimdi boşanıyorum yani 1 yıl evli kaldım neden boşanıyorum diyecek olursa okumak isteyen okusun

Ben evlendiğimde eşim keyif niyetine gece baterist çalmaya gidiyordu daha öncede biryerlerde sahne falan almış gittiği sahneler değişiyordu yani sabah işi e giderdi akşam gider 2 3 gibi eve gelirdi beni evde tek bırakırdı ben geceleri korkuyorum bunu söyleyince de kim napcak sana kim gkecek falan diyordu

Sahneye gitmediği zamanlar akşam işten eve dönerdi bende işten gelirdim hemen sofra kurmaya ya da yemek yapmaya çalışırdım oda kanepede uzanirdi yardım et diyince birşeyler söyler umursamazdi düzelir diye düşündüm

Sonra baktım gece benimle uyu yatağa gel diyince uykum yok TV izlicem diyip otururdu hatta sabaha karşı uyurdu orada cips koka çekirdek vs yer oyke birakirdi evden gelip birde onun pisligini toplardim

Neyse duzeliriz dedim onu seviyordum çünkü

Evliliğimizin 6 ayinda ikimizinde izin gününde birseyler yapıp vakit geçiririz diye düşündüm onun bir arkadaşı aradı gitti hazırlandı ben gidiyorum bir iş varmış günü birlik gitme çok şükür ikimizre calisiyoruz paraya ihtiyaç yok bir gün izinler aynı güne denk geldi dışarı çıkalım bir parkta oturmak istiyorum sadece bir şey yiyip icmemize gerek yok dedim yok gidicem dedi birimi var hayatında diye sordum bir yandan ağlıyorum neden yapıyorsun diye bana cevapi ben şerefsiz değilim sen nasi bana bu cümleyi kurarsın git babanın evine bosanalim yapamıyoruz dedi falan derken aileler araya girdi ortalık düzeldi

Sonra eşim bir dükkan aldı gece 23 de çıkardı sabaha karşı 6 7 gibi gelirdi gitmeden önce suslenirdi bildiğiniz ben bu durumdan rahatsızdim hep konuştum yapama bizi bitirirsin anlmadi sustum trip attım yine anlamadı sonra yanıma gelip bana dediği laf psikolojimi bozdun boşanmak istiyorum dedi git babanın evine dedi bende gittim ailemin yanına ne bir kere aradı ne de yazdı şu an boşanma davaları açtık birbirimize

Ama onu özlüyorum sanırım kokusunu falan bir yerde parfümü kokunca içim yanıyor belki canım mesela tekrar gelse gitmem ama her akşam yastığa kafamı koyunca neden naptım ben diyorum

Ve her tartışmada kapıyı gösterirdi 2 defa bana şiddet uyguladi

Çok kötüyüm canım yanıyor unutamıyorum 3 aydır ailemle yaşıyorum boşanma gerçekleşmedi henüz?