+1 yılTek geldik tek gidecez diyesim geldi. İhaneti unutmak kolay değil hele ki aynı evde olmaya devam edip onu her gün görüyorsan bu çok daha zor bir durum. Yani tek kalacak olman ona maruz kalmandan kat ve kat daha iyi bir durum. Yeni hayatına alışana kadar bir süre zorluk çekersin, alışkanlıkları unutmak çabucak olan bir şey değil. Ama yeni düzenine alışmaya başlayınca tüm bunları unutacaksın hiç olmamış gibi olacak
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAllah var gam yok. Ne demek yalnızsın. Bakış açını değiştirmelisin. Yalnızlığı bende sevmem. Ama iş yapmayan 10 kişiyi yalnızlığıma tercih etmem. Avni'den bir şaheser bırakıyorum sana:
Hiç kimse yok kimsesiz
Herkesin var bir kimsesi
Ben bugün kimsesiz kaldım
Ey kimsesizler kimsesi
Kimse aradığım yollarda
Kimsesizlik kimsem oldu
Dinsin artık hicranın cana
Kimse aradığım yollar
Kimsesiz kimselerle doldu
Avni ki kimdir bakarsan kendinden dediğinden ar edersin.00 Yorumla
+1 yılZaman içinde alışırsın merak etme ama yalnız kaldığın ortama dikkat et şimdi sen boşandın diye hayatında kimse yok diye çevrendeki akbabalar peşinde dolaşacaktır her şeyi de zamana bırak en güzel şekilde çözülür.
00 Yorumla
+1 yılTam tersine yalnızken daha da güçlü ve motive olmalısın. Hayat devam ediyor her boşanana determinist yaklaşan bir toplum var bu ülke de. Onlara adapte olmak yerine hayata dört elle tutun ve kendi yolunda ilerle.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 207,4b cevap paylaştı.
u +1 yılbence zamanla alışabilirsiniz. önemli olan sizin kendinizi sevmeniz.. ayrıca haklıysanız da direk boşanın gitsin
00 Yorumla
+1 yılNiye sen tel başuna kendini değerli olarak görmüyor musun?
Eğer ki bir işin, kariyerin, başarıların, başarılı bir sosyal hayatın varsa zaten sen kendi başına da bir insansındır, hayat devam ediyordur. Bizim toplumumuzda ataerkilliğin çok ağır bastığı ailelerde kızlar boşanınca ilk işi ikinci evlilik yapmak oluyor, uyuşup uyuşmadığı ina bakmıyor kadınlar. Aman millet ne de, baba evi de olmuyor hadi başka erkekleyim şimdi kimse laf edemez algısı var.
Hayır, sen kıymetli bir kadınsın. Sen hala o ailenin bir parçasısın. Sadece mutlu olmadığın için, ruhunu sağlıklı tutabilmek için ayrıldın. Bu bu kadar basit.
İkinci, üçüncü evlilik dersen inan ki ne erkekten ne toplumdan değer göremiyorsun. Erkekten medet umma hayattan medet um. İkinci evliliğinde de illa birileri bazı şeyleri hatırlatıyor. Bu sefer için kan ağlasa da katlanma süreci başlıyor.
O yüzden arkadaşım kendini ailenin yanında yük görme. O senin ailen değişen bir şey yok.
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de denedim yapamadım baba evinde. Bir kez çıktiginda tekrar dönersen eskisi gibi olmuyor hicbirsey. Evinde el gibi hissediyorsun. Bir de eşim le değil ailesiyle sorunlarım var daha çok. Eşimden yana sıkıntım yok ama çok büyük sorunlar öyle böyle değil. Buna rağmen gitmem gerektiğini hissedip gidemiyorum. Aslında bu insanların içinde kalmamaliyim. Bu bana hakaret gibi bir şey. Kendimi bunlarla değersiz hissediyorum. Ben mücevher gibi bir parcaydim buraya ait değilim. Yapamadım...
713 Yorumla
Soran+1 yılÜzüldümm ama ben zaten baba evine dönmeyecegim dönsemde öyle birsey hissetmem çünkü onlar ayrilmami istiyorlar bana yasattiklarindan dolayi tek yasiyorum öylede devam edecek
- +1 yıl
eşinle sorun yoksa dön
Cevap sahibi+1 yılEdiyor. Eşimle sorunum yok. Küçük bebeğim varken kucağımda, eşim işteyken, ailesi evimi taşladılar. Kapilarimi camlarimi kırdılar. Bacaklarıma hep cam isabet etti. Bebeğimi korudum. Polisi aradım. Karakola gittim davacı oldum. Hiç bir şey de yapmadım onlara. Ailesinin ruhsal sorunları var. Ablası alt katta , 10 kez psikiyatriye yattı aylarca kaldı. Hepsinde sorun var. Bı tane abisi kendini astı intihar etti. Eşim onlar gibi değil. Ama bunlar bana aileme zarar veriyorlar. Öldürme isteği geliyormuş bazen onlara. Bir kere bebeğimi boguyordu ablası yorganla elinden aldım. O günden sonra eşim asla yalnız bırakma çocuğu dedi. Ama ailece ruhsal sorunları var her bireyin. Ben burada kafayı yemek üzereyim. Aklına bir şey koyup, ona inanıp, onun için insana saldirabiliyorlar. Eşim çok günah. Ona çok üzülüyorum. Benu koruyamadigi için gözlerinden akan yaşları ben gördüm.
Cevap sahibi+1 yılAnlatsam roman olur derler ya. Öyle bir hikaye benimkisi.. sevmenin bedeli bu kadar ağır olmamalı
Soran+1 yılCok zor canim sabir esin arkanda duruyorsa uzağa tasinin mesela bu biraz masumlar apartmani gibi oldu
Cevap sahibi+1 yılEvet. Tek çözüm taşınmak. Ama İstanbul'da oturuyoruz. Aile apartmanı. Eşim diyor ki 12-13 binden aşağı kira yok. Yapamayız çıksak.. mecburuz Şu an
- +1 yıl
O tamamen anneye bağlı olan bir şey anne sahiplenirse yine baba da bir şey demez.
Cevap sahibi+1 yılHaklı olabilirsin benim annem 2 gün laf etmeye başladı bu nedir başımıza geldi diye çocuğum için. Çok yaramazmış
- +1 yıl
Dünyaya birdaha gelme şansınız yok ve bu tek şansı hapishanedeymiş gibi geçirmeyin. Kimse size yeni bir yaşam daha veremeyecek. Özgür ve huzurlu bir şekilde yaşayacak kararlar verin
- +1 yıl
hayırlısı olsun
- Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı.
u +1 yılEvli iken de yalnızdın.. şimdi iş resmiyetle belli etmiş oldun.. yalnız da kalmazsin elbet.. sadece biraz durul, arın, biraz kendinle kal sonra karşına elbet biri çıkar ama şu an erken.
012 Yorumla- +1 yıl
Boş mu? Neresi
- +1 yıl
Yapcak bir şey yok
- +1 yıl
bencede yok. madem seviyor ve yalnız kalınca çıldıracakmış öyle olacağına affetsin ve güzel birsevişsinler sonrasında da fazla kurcalamadan devam etsin alıştığı hayata ve ayrıca ezik kadın psikolojisini bıraksın evin içinde seksi bir kadına dönüşsün böyle yaparak hem kendi özgüvenini artırsın hemde adamın aklını biraz daha çok meşgul etsin. (kızıma söylüyorum şu an gelinim anlasın diye :D)
- +1 yıl
Aldatmış birine su vermem.. kaldiki süslenip puslencem.. neyse bizlik durum yok onların bileceği iş.
- +1 yıl
🙄şimdi bi durdum, neye asla dediysem yaşadım çünkü
- +1 yıl
😂Kınamak ve büyük konuşmak hayatimin özeti susayım ben iyi geceler
Soran+1 yılBu yorumlara birde ben cevap vereyimm😊 evet patron bey ben kadinligimi cok güzel yapiyordum ama sürekli geri cevriliyordum bende bir sure sonra vazgectim cabalamaktan cünku karsilik bulamiyorum bunun yerini ağır kelimeler küfürler aldı zaten benden uzak gidiyordu ayni evde seviyomuyum evet ama bi okadarda nefrett doluyum acikcasi sadece bunlara gerek yoktu bizi bitirdi ona üzülüyorumm
Önce bi sakin ol hatırla geçmişte illaki tek kaldığın dönemler oldu mesela univ okurken tek başına mucadele ettin dimi neler hissettiğini anlayabiliyorum çocuğunuz var mi
00 YorumlaBen de boşandım dünyanın sonu değil. İlk başta biraz zor olacak ama sonra yalnızken çok daha özgür hissedeceksin
10 Yorumla
+1 yılÖzgür olacam diye düşünün. Çektiğiniz sıkıntılardan kurtulacağınızı düşünün.. Yani işin olumlu tarafından bakın
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılİlk başlarda zor olacak elbet ama zamanla alışacaksın insanlar herşeye alışıyor istese de istemese de
00 Yorumla
+1 yılTek yaşamanın daha güzel olduğunu tecrübe edince
04 Yorumla- +1 yıl
Evet tek yaşamak bazen daha huzurlu görünsede belli bir zaman sonra insan yanında başka birini istiyor
Soran+1 yıl@executive06 aynen öyle onu demek istiyorum zaten tek olmazki sürekli
- +1 yıl
Olur olur. Tek yaşayan tanıdıklarım var artık kalabalık ortamlara tahammülleri yok.
- +1 yıl
Yani yanlız kalalı daha yeni olduysa zamana bırakın biraz. Bakın mutlu olacakmısınız. Baktınız olmuyor biri girer hayatınıza
sohbet arkadaşı bulursun konuşa konuşa kafanı dağıtırsın. sonra seks arkadaşı bulursun iyice geçer o sorunun.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. böyle düşünürsen iyi olacağı varsa da olmaz, olumlu düşün tek olunca yapmak istediklerine konsantre ol
00 Yorumla
+1 yılAilenin yanında kal bir süre bugünlerde geçer sabret
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılTek boşanan sen değilsin merak etme alışırsın zamanla
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBaşa çıkmanız lazım ve bence yalnız olmayacaksınız evlilik herşeyi değildir.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Merak etme tez zamanda birisi olur yara bandı niyetine
00 YorumlaAklına gelen şeyler neler?
Yapı olarak sosyal biri misin?
Çocuğunuz var mı?00 Yorumla
+1 yılYavaş yavaş unutacaksın direkt unutamazsın kendine yeni birini bulmaya çalışabilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılNeden kim ne yapsın seni genç erkekler daha çok sen gibi hatun seviyor
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 9,1b cevap paylaştı. Gelecek korkusu doğal bı durtudur o dürtüyu bu korkunun üzerine giderek atlatabilirsin yalnız bırakma kendjni geçer zamanla
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılTek sorun yalnız kalmak mı yoksa hayata tutunma çabasının yorgunluğu mu
02 Yorumla
Soran+1 yılHayata tutunma gbi cabam yok cünkü hayatimdaki hicbirsey degismicek sadece o kisinin evde olmayisi
- +1 yıl
Değişmeyecek olan hayatındaki hiç bir şey değil düşüncelerin aslında
Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. yardımcı olurlar üzülme 😂😂
00 YorumlaGeçmiş olsun sakin ol güçlü olmaya çalış üstesinden gelirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılNeyapacagım peki
Gizli Üye(25-29)+1 yılYalnız kalmak sağlıksız bir ilişkiden kat kat daha iyidir. Asıl şimdi yollarınız açılacak; evliyken çektiğiniz yalnızlıktan uzaklaşacaksınız.
00 Yorumla
+1 yılİnsan nelere nelere göğüs geriyor tek kalmak en kolayı bence hayattan korkma huzursuzluktan kork mutsuzluktan kork senin için güzel sayfa açılıyor bence harika bi durum mutlu olman lazım
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılBundan daha güzel bir duygu olacağını sanmıyorum, evlilik kadar saçma bir kurum yok zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden boşanıyorsun?
Özel değilse yazar mısın?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılseni kimmi naapsın? birilerinin bişii yapmasına ihtiyacınmı var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende ciddi evlilik düşünüyorum yasim27 eğer ciddi anlamda hayatına birini almak istersen neden ben dersen herkes herkesle bişey yasiyir ve gizliyir en azından boşanmış bir kadınin yaşadığı bellidir eğer ciddi anlamda istersen burdayim
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBende artık sevmek sevilmek istiyorum eşimi sevmek istiyorum her anlamda mutlu olmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılNerde yaşıyorsunuz yaş kaç
Bir arkadaşınla dertleş olmadı sanaldan birisine anlat ama içine sıkıntı atma
00 Yorumla
+1 yılDul kadınlar tek kalmaz dulların zilini çalan çok olur merak etme
02 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka cok ayıp
- +1 yıl
Hayır abla iyi biliyorum maalesef durum anlattığımdan farksız değil
+1 yılahahahah bir evliliği bile beceremeyip sonra gelip burada ağlıyorsunuz. evlenmeden aklın neredeydi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhakkın da hayirlisi yani başlar da bence zorlanirisn ama sonrasın da pek sanmiyorum zorlanacagini ya isterdim biraz sohebt etmek
00 YorumlaKendi kendine idare et annem gibi
02 Yorumla
Soran+1 yılBisey soyliyimmi zaten evliykende kendi kendime idare ediyordum o yüzden sevilmek istiyorum artik okadar yiprandmki karsi taraftan akil sağlığım gitti
- +1 yıl
Zor durum senin için anlıyorum annem gibisin sende
+1 yılGeçmiş olsun çocuğun var mıydı
02 Yorumla
Soran+1 yılCocugum yok
- +1 yıl
O zaman kolay olur çalışıyor musun
+1 yılTekrar evlenebilirsin
00 Yorumla2. Bi evlilik yapabilirsin. Detay verseydin iyiydi
00 Yorumla
+1 yılyalnız kalmak senin için neden sıkıntı?
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Güzel taraflarini düşünerek tabiki
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yıliyi işte kafan rahat olcak daha ne istiyon:)
00 Yorumla
+1 yılYaaa gerçeklerle guzles bakalım
00 Yorumla
+1 yılNeden boşanıyorsun
00 Yorumla
+1 yılBoşanma sebebin nedir?
00 YorumlaBişey olmaz, alışırsın
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLan saçmalama çocuğun yoksa gül gibi yaşarsın
32 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar
Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bulurusun birini dert etmeeee :D
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Bekarken nasılsan şimdi de öyle iste
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe guzel keyfini çıkart
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılabartma farzet eşin öldü öyle düşn
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsaçmalama ne suç arıyorsun kendinde ezik misin sen
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe alakası var ilk boşanan sen değilsin 😀
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 547 cevap paylaştı.
+1 yılmerak etme ölmezsin kafanı dinlersin benim gibi..
00 Yorumla Arkadasin derdi : yokluktayim beni doyurun
02 Yorumla
Soran+1 yılAsla boyle bisey degil sadece disardaki insnalarin dusuncesini merak ediyorum
Soran+1 yılAyrıca öyle derdim olsa açık sorardim soruyu
- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanma kanka
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Tek kalma VS gibi kanka
+1 yılBosanmisla evlenen kişiler var gayet
03 Yorumla
Soran+1 yılNeredeeelerr
- +1 yıl
Niye evlenilmesin. onlar insanlığından birşeymi kaybediyor
- Kişilik & Karakter konusunda 566 cevap paylaştı.
+1 yılTek kalmak harika bir şey
00 Yorumla
+1 yılNeden tek kalasın ki
00 Yorumla
+1 yılDoğa ya çık kendini özgür brak
01 Yorumla- +1 yıl
Bir hata yapan bin kere daha yapar güvenme
+1 yılhakkın da hayırlısı diyelim
00 Yorumlaalismalisin
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 443 cevap paylaştı.
+1 yılzamanla alışırsın
00 Yorumla
+1 yılÇok zor bi durum alışkanlıklar var aşması çok zor
00 Yorumla- Devamını Gör (17)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem