5 aylık bir ilişkim var. Erkek arkadaşım her fırsatta beni çok sevdiğini söyler. Yaklaşık 3 aydır aramızda bir kol saati konusu mevcut. O benim kol saatlerimi beğenmiyor zarif bulmuyor. Ben de kendime yeni bir kol saati almak istiyorum ama ya fırsat bulamıyorum Ya da önceliklerim değişiyor alamıyorum. Bilmiyorum arkadaşlarımın erkek arkadaşları üşüyünce bile kız mont alıyorlar , ya da beğendiği bir şeyi aklında tutup alıyorlar. Böyle beklentilerim yok açıkçası yapmak zorunda değil. Ama bendeki olan her takıya da beğenmiyorum sana yakışmıyor sana zarif bir takı gider vs deyip eleştirmesi de anlamsız. Eleştireceksen sen al ben takayım demek geliyor içimden.
_neyse sorum erkeklere. Kız arkadaşınız yanınızda - tamamen plansız - arama geçmişinde veya trendyol da saat görseniz (3000tl en fazla) alır mısınız almaz mısınız? Adamın aylık geliri 50.000 TL civarı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
önemser oldukça hatta kadının dedikleri daha önemlidir
birlikte olduğum kadinlar iliski 1 sene dolmadan oyle pahali hediye kabul edicek cinsten insanlar degildi. 3000 lira pahali degil az bence. ama 1000 lik hediyede bile sekilden sekle giren kizlari görünce bazilari icin alistirarak almak gerekiyo. birden 3000 i kabul etmez cogu kiz. iliski ciddiye binince rahatca kabul etmeler basliyo. ha tabi bunlari dert etmeyip flortken 10000 liralık hediyeleri kabul edicek rahatlikta kadinlarda cok
Biz flört değiliz sevgiliyiz. Açıkçası 3000 TL benim için de çok para değil. Özellikle marka bir saat ise.
Alsa benim çok hoşuma giderdi çok naif bir hareket olarak kabul ederdim, ama hem almayıp hem de eleştirince ben sinir oluyorum. Koluma 20klık altın bileklik aldım Demir gibi duruyor diyip gülüyor evlenince sana daha iyisini alacağım diyor ama ben kızıyorum.
kız diye yapıyor. sevgili oluncs her kiz kabul etmiyo işte. üniversite okuyan cogu kizin aylik butcesi 10 bin civari iken sen gidip oyle bir hediye alinca kabul etmek istemeyebiliyo. oyle bir sevgilim vardi ondan diyorum. alistira alistira okey olucak hale getirmis o sekilde istedigimi alir hale gelmistim
Doğru ama biz üniversite okumuyoruz ikimizde çalışıyoruz. Peki sorunun özüne odaklandığında sevgilimin almaması öküzlüğünden midir yoksa canı yapmak mı istemiyordur sizce? 😂
öküz. evlenmeden de bu adam para harcamaz gibi
Ya da benim maddi durumum iyi diye evlenince de benden bekler mi acaba. Normalde küçük hesaplara girmeyi sevmeyen biriyim ama içime kurt düşünce hesapladım ki Kasım Aralık ayında en fazla 3k civarı harcama yapmış toplam. Sonradan gözüme battı bence pintilik peşinde 😂
50 bin kazaniyo. birikim yapmak icin pinti olmak zorunda. benimde 3 ay sonra tahminimi gelirim o kadar olucak. şimdiden nelerden kissam da birikimi arttirsam diye düşünüyorum
Çok değil 3000 demişsiniz Ya o yüzden sordum pinti mi diye
kendisine de pinti
Sen takilmammaisij
takılmamalı mıyım?
Wvettt