Kizlar dünyaca tanınmış bir adama aşk oldum?

Arkadaşlar 20 yaşındayım dünyaca tanınmış evli çocuklu bi adama aşk oldum aynı yerde çalışıyoruz adını söylemicem hergun yüz yüzeyiz sohbet ediyoruz gülüyoruz sakalasiyoruz ona hep gül veriyorum geçen hafta ona aşk mektubu yazdım bana tedirginle korkarak baktı bana yalvardı yapma etme diye mektubu aştı mi açmadı mi bilmiyorum ama mektubun yanında ona çikolatayla çay bardağı almıştım o çay bardağı hiç elinden indiremiyor o bardakla 24 saat boyunca elinde boş ta olga elinde tutuyor bırakmıyor o bardağı bardakla hergun dolaşıyor ve o hediyeleri mektupla verdikten bir dün sonra yanimda geldi teşekkür etti ailemi sordu dahada yakın davranmaya başladı yanimda çok rahat davranıyor hele benimle konuşurken çok rahat davranıyor bende ona aşk oldum karısıyla fotoğrafını görünce deliriyorum ağlıyorum aşk evliliği yapmışlar arkadaşlar bana akıl verin ne yapabilirim delirecem kaprisinden çok kıskanıyorum onu herkesten kıskanıyorum sizce mektubu okumuş olabilir mi eline verdim çünkü arkadaşlar bana akıl verin napicam🥺 beni sosyal medyadan takip etti sadece hikayelerini sıkılmadan anında bakıyor ama fotoğraflarımı beğenmiyor paylaştığım şeyleri beğenmiyor sizce neden böyle yapıyor

Kizlar dünyaca tanınmış bir adama aşk oldum?