Dün abisine ilk kez dm attım bana alkış emojisi ile yanıt verdi işte herkese yanıt vermiyormuş fan sayfaları ne yazdın da bu kadar etkiledi diyor. Bugün de bir parodi sayfa var instada bir şey atmştı yeni ben beğendim arkadaşla konuşuyoz o sırada bunu o da beğenecek dedim 1 dk sonra o da beğendi arkadaş bile şaşırdı bende konuşmamızı attım cevap verme etkilenme ihtimali var mı?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
bunu arkadasına sorsana onun abisi değilmi
Abisi bana bir mesaj attı diye arkadaş mı oluyoruz yanlış anlamışsın tekrar oku 😂
arkadas değilmiymişsiniz :)
sen zeki bir kıza benziyosun arkadas ol onunla
Seviyorum zaten abisi aracılığıyla yürüycez artık takipçisi çok o yazmaz
sensin
Seni bende seni seviyorum diye kandırır, si.. Er, sonra bırakır, uzak dur.
Kimse okumuyor tamamen soruyu sanırım ya tekrar oku canım zaten onla konuşmadık abisi yanıt verdi
İnandık kardeşim kesin yaşanmıştır
İnanılmayacak bir şey yok sadece siz okuma bilmiyorsunuz imkansızlaştırıyonuz olayı
Yazan kişi abisi zaten
Yav tamam senim kıracaz inandık dedik işte
Anlamadığım abisinin yanıt vermesi gayet normal o verdi demiyom inanılmayacak bir durum da yok belli sende eksik birkaç tahta sen inanmasan da olur knks
Ne kadar ünlü ve sen ünlü diyince ne anlıyorsun😂
Çok ünlübaya bir çok 😂
Ünlüye aşık olmak nası bir duygu ben asla olmam
Asla deme benim de ilk sorumu tamamen oku bak neyi sevip sevmediğini bile biliyorum
Aşk degil bence hayranlık
5 yıldır mı 😂
İkisi arasındaki farkı çok iyi biliyorum ergenken hayranlıktı şu an aşk
Benim aşk tanımım bir hayli başka o yüzden senin ki bana takıntılık tan başka bişey gelmedi
Bilemem senin içinde olanı tabi
Takıntılık mı aynen knk şizoyum hatta ben bir tek sen aşk ne bilirsin hepimiz yanlış sen doğru
He ya salagı
Dua et KS düzeltiyor küfürü
Aynen çok dua ediyorum şuanda küfürü düzeltiyor da hatalı üretimi düzeltmiyo işte
Yavrum sinirlenme benmi dedim kavuşamayacagım kula aşık ol diye bana ne çatıyosun
Allah Allah yavrum küfür yazıp da dua et KS düzeltiyo diyen de benim dimi ne siniri be sen hiç sinirli değilsin
Ayrıca ev adresine kadar biliyorum kavuşmam bir hediye yollayıp not yazmama bakar
He oda seni bekliyo du kollarını açmış
Hahahahah
Bu seni hiç alakadar etmez ama başka yerde havla kıskanç
Kızım bak karşımda olsan o dilini eline verirdim de uzaktan ötmek kolay tabi klavyeden yaz sen yaz
Uzaktan yazmanın kolay olduğu belli terbiyesiz senin eline vemrişlerdir DİLİNİ :)
Hadi yavrum ugraşıpta bana yazma ünlün seni bekliyo
Hahahah
Sen yazma yavrum bence ayrıca evet ulaştım ona :) bekliyormuş demek ki çakma 18 lik ergen veledd
Bak varya her şeyin üstüne yemin ederim ki o çocuk sana bakmaz ve sende burda kudurmanı söndürmek için yazdı felan diyosun
Nası bir hayal dünyası la
Ne yiyip içiyon bizede ver
Zaten çarpıksın yemin edip daha fazla çarpılma bence bakmaması için bir sebep yok
Kız ne kadar kudurdun öyle ya tamam tamam hadi senin dedigin olsun hı tamam
Uğraşamazsın zaten :)
Değse belki ama değmez
Değmiş ki bu zamana kadar yazmışsın sus bence k. zoo
Çatla da patla çatla da patla çatla da patla
O başka harika güzellikte gacılarla gezip tozarken sen anca burdan onun için gizliden saklanarak soru sorarsın
Zuhahaha hahahaha nihahaha
Yooo evinde yatıyodur şu an aramızda 2 km var 😂
Ee git konuşsana o zaman az cesur ol baktın yüz vermiyo sende bay ego aşkından kurtulmuş olursun
Aslında bak burda haklısın knks platonikliğe gerek yok gerçekte kötü bir insansa nefret ederiz sorun yok da evini mi basayım şu koronalı günlerde tanımadığını eve mi alcak bassam da ama bitince denk gelmek için takılırım oralarda Görürsem nasıl davransam hayrandan farklı olduğumu anlar sen biliyon sanki bu işleri
Kanks hayrandan farklı davranman için yanında hiç heyecanlanma ilgini hiç çekmemiş afedersin biraz b. k görmüş gibi davran ona etki tepki psikolojisi bu zıt kutup çekici geliyor insana
Zaten her kız buna hayran adamda bıkmıştır artık böyle ona erimeyen kızlar ilgisini çeker artık
Tabi çokta soguk yapma çocuga biraz çekici hareketler de kat araya cazgırda ol
Tabi bunlar corona dan sonra anca kanks
Ah be korona ama görünce yanına gitmem lazım yoksa tanışamam yanına gidince tanışmak için de tek bahane hayranınım fotoğraf çekilelim falan olur be bu şekilde de sarılır foto çekilir ayrılırız fandan farkım olmaz ama fan değilim dışarda nasıl tanışılır ki
Unlu dediği kıytırık bir yotouteber değilse bisey bilmiyorim
Değil ama
Kimmiş de hele kaç dizi de film de oynamış tiyatro gösterisine çıkmış şarkıcı mı yoksa
Öyle deme bence baya baya ünlü Türkiyede adı bende kalsın ama ünlü diye aşık olunmuyo kıytırık dediğin youtuber a da olabiliridm
Hımm beni de geçen gün jessica alba favladi işte neyse dmden konustuk filan
Abiicm sen neyin atarındasın acaba okumadan yorum yapıyorsun sevdiğim ünlünün abisi yazdı o değil
Hihommm abladim
Olabiir
Çok merak ediyorum acaba hepsini okudun mu 😑
Okumadım doğru 😂
Oku da cevapla o zaman kardeş 😂
Zaman kaybetmek yakışmaz bize 😂
Yine mi sen
İlk kez yazdım ünlüye aşık olan çok mu bu sitede o kadar yahu bendeğilim ama yalnız olmadıpıma sevindim soruyu cevapla 😂
Bir kiso daha vardi neyse hayirli olur