Hoşlandığım Kıza Çiçek Yollamak ( eski sevgilisini aşamamış bir kız) Doğrumu?

Merhaba arkadaşlar,
Yaşadığım bir durumu sizinle paylaşmak ve fikirlerinizi almak istiyorum.

Yaklaşık 1,5 ay önce eski sevgilisinden ayrılmış olan bir kızla konuşuyorum. Ortak bir arkadaşımız sayesinde iletişim kurduk ve yaklaşık 3-4 gündür sohbet etmeye başlamıştık. Duygularımı ona açıkça belli ettim ve bu konuda bir çekincem olmadı. Ancak şöyle bir şey söyledi: Eski sevgilisini hâlâ unutamadığını, 3 yıllık bir ilişkiyi geride bırakmanın kolay olmadığını ve şu anda kabullenme aşamasında olduğunu belirtti.

Bu konuşmalara rağmen sohbetlerimiz devam ediyor ve aramızda güzel bir enerji olduğunu hissediyorum. Buluşma teklif ettim, ancak bana hazır hissetmediğini söyledi. Bu durum beni anlıyorum ve ona saygı duyuyorum. Fakat ona karşı hislerim oldukça yoğun, bu yüzden durumu fazla zorlamadan yanında olduğumu hissettirmek istiyorum.

Geçenlerde TikTok’ta “Onlara bukette çiçekler, bize boş vaatler” tarzında göndermeli bir post paylaştı. Bunu görünce ona bir çiçek fotoğrafı gönderip “Dolu vaatlere hazır ol” diye yazdım. Beklediğimden çok daha olumlu bir tepki verdi ve bu hoşuna gittiğini açıkça belli etti.

Şimdi düşünüyorum, bu konuşmadan ilham alarak gerçekten bir buket çiçek göndersem doğru bir şey yapmış olur muyum? Çiçek göndermek, hem ona değer verdiğimi göstermek hem de ona olan hislerimi nazikçe ifade etmenin bir yolu olabilir diye düşünüyorum. Ancak bir yandan da “Acaba bu onun üzerinde bir baskı yaratır mı ya da yanlış bir mesaj verir mi?” diye endişe ediyorum.

Sizce böyle bir jest yapmak doğru bir adım olur mu, yoksa zamana bırakıp biraz daha beklemeli miyim? Görüşlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.
Hoşlandığım Kıza Çiçek Yollamak ( eski sevgilisini aşamamış bir kız) Doğrumu?
Cevapla