Arkadaşlar sizce doğru mu yapıyorum?

Merhaba Arkadaşlar, Ben 25 Yaşındayım. Yengeç Burcuyum, Yükselenim Aslan. Bisesüelim. Bugüne kadar sadece birkaç ilişkim oldu ama bitti. Fakat şu an hoşlandığım biri var. Bazen aşırı sıcakken bazen aşırı oluyor. Duygularım karışıyor. Sadece onu yanım istiyorum. Sarılmak uyumak istiyorum. Ancak... Kendisi benden 2 yaş küçük. Kova Burcu. Çok umursamaz davranıyor. Ama ilgileniyor da ara ara şu aralar çok dalgın duruyor. Canı sıkkın gibi. Onunla sohbet kısmını o başlatsın istiyorum. Kendimi geri çekiyorum. Bana çiçek, pamuk şeker getiriyor. Çikolata getiriyor. Birbirimize karşılıklı gönderi atıyoruz. Ama gelip bana seni seviyorum demiyor ben de demiyorum. Beni kıskandırıyor. Kıskanıyorum tabii. Sinirleniyorum da. Fakat ona daha nasıl yakın davranayım bilmiyorum. Çileden çıkartıyor beni. Olur da Sevgilim olursa dünyayı başına yıkarım. Hem çok özlüyorum hem merak ediyorumm. Doğayen hayvansever, edebiyat tarih sever biri. Aklımı karıştırıyor. Kendinden soğutmak için Sevgilim var diyor ama ben yemiyorum daha çok bağlanıyorum ona. Bilmiyorum Ne yapayım.

Arkadaşlar sizce doğru mu yapıyorum?