Merhaba Arkadaşlar, Ben 25 Yaşındayım. Yengeç Burcuyum, Yükselenim Aslan. Bisesüelim. Bugüne kadar sadece birkaç ilişkim oldu ama bitti. Fakat şu an hoşlandığım biri var. Bazen aşırı sıcakken bazen aşırı oluyor. Duygularım karışıyor. Sadece onu yanım istiyorum. Sarılmak uyumak istiyorum. Ancak... Kendisi benden 2 yaş küçük. Kova Burcu. Çok umursamaz davranıyor. Ama ilgileniyor da ara ara şu aralar çok dalgın duruyor. Canı sıkkın gibi. Onunla sohbet kısmını o başlatsın istiyorum. Kendimi geri çekiyorum. Bana çiçek, pamuk şeker getiriyor. Çikolata getiriyor. Birbirimize karşılıklı gönderi atıyoruz. Ama gelip bana seni seviyorum demiyor ben de demiyorum. Beni kıskandırıyor. Kıskanıyorum tabii. Sinirleniyorum da. Fakat ona daha nasıl yakın davranayım bilmiyorum. Çileden çıkartıyor beni. Olur da Sevgilim olursa dünyayı başına yıkarım. Hem çok özlüyorum hem merak ediyorumm. Doğayen hayvansever, edebiyat tarih sever biri. Aklımı karıştırıyor. Kendinden soğutmak için Sevgilim var diyor ama ben yemiyorum daha çok bağlanıyorum ona. Bilmiyorum Ne yapayım.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
doğru bence
Onsuz da olmuyor of..🙁
Ters pskoloji yapıyor. Kova burcu umursamaz doğru. Benimde oldu kovayla ilişji. Yani yapacağın şey sevfili olmak değilsen yapacsk bişi yok ddmekki flörtöz. Tabi huyunu biliyorsynuz ihtimalleri düşünüp sürdür ilişkini. Belki değişmeywcek belki zaman alacak sıkılıcan. İşfe...
Uzaktan sevdiğini yazıyor ana gelip yüzüme söylemiyor gıkı çıkmıyor ölüyorum bitiyorum onun için hatta eni sonu yeter bu kadar konuşucaksın diyip gidip ben konuşuyorum🙁
😁
Ben Asla yapmam böyle şeyleri hatta kimse yaptıramaz ama bu kız beni deli ediyor ya of
Ne kızı
Bence sen de kendini biraz geri çekmelisin ki verdiğin değerin ya da ilginin yokluğunu hissetmeli , anlıyorum bunu yapmak zor geliyor olabilir ama yine de kendinden bu kadar fazla vermemelisin
Burçlara inanmam
Git sarıl
İşte yapamıyorum ya, o yapsın istiyorum. İlk o gelsin istiyorum.
Çok beklersin bu seni uzer
Arkadaşlarım tanıyor çok kibar iyi biri düşünceli biri... Öyle de.. Ama bana neden bu kadar mesafeli, neden bu kadar dalgın, noluyor? Benimle sohbet etsin istiyorum, Benimle ilgilensin. Ben onunla ilgilenince Benimle ilgileniyor sadece.
:) unutamamis yarası vsr sanirim
Sadece ihanete uğradığını biliyorum 5 sene boyunca aldatılmış haberi yokmuş
O yara kapanmaz
O yaranın üstüne bir de ihanet yediği Arkadaşı intikam almak adına başka birini bunun duygularıyla oynaması için tutmuş. Benimle tanışmadan yedi ay evvel olmuş bu olay. Ben bunu arkadaşımdan öğrendim. Güvenmiyor mu diye düşündüm ama o genelleme yapmıyormuş. Benimle alakalı bir sorun yok
Hayırlısı
Yarın beklicem ama bakalım ne yapıcak
Bu kız mı erkek mi
Çok mu gizli bu
Ya nick öyle..
Takılmak istedim sorry
Sorun değil
Unut onu başkasını bull
Profiline bakmayan kadar erkek sandım seni unutmam imkansız onu seviyorum
Çirkin miyim yani 😭
Hayır tabii ki o şekilde değil, umarım şu anda da kafaya almıyorsun beni. Nickinden erkek sanmış olabilirim.
Belki ilgi bekledim senden. Bu üzdü beni baya. Komiklik olsun diye öyle bir nick aldım
Ya üzülme, ben nereden bilebilirim, aklımda o kız var of kafam allak bullak zaten gururumdan yazamıyorum kıza kanser ediyor beni
Çok mu güzel
Ayy kalbim... 😍 Evet, keşke beni öpse...
Beni kim öpecek
😂
Nedenn
🫠🫠🫠
Sende mi eşcinselsin
Bilmem denemedimmm
Böyle ilgilenmen ilgili olduğunu gösteriyor veya alay ediyorsun ikisinden biri
Alay etmiyorum nmerak ediyorumm
Anladım
Anladın mı cidden
Evet istersen mesaj yazabilirsin oradan sormak istediklerini sorabilirsin
Niye kendini gizledin onu anlamadım